AgromashExpo 2014, ott leszünk!

A Landasin-Agrogazda Kft. szeretettel várja idén is a 2014. január 29-én kezdődő AgroMash Expo, Agrárgép Show mezőgazdasági kiállításon a "G" pavilon 501/A standján!


Figyelem!
Amennyiben szeretne meglátogatni
minket, idén először minden Landasin-Agrogazda Kft. látogatónak ingyen belépőjegyet biztosítunk!

Önnek nem kell mást tennie, mint e-mailben (info@agrogazda.hu) jelezni szándékát felénk és a következő adatokat megadnia: név, cégnév, beosztás, cím, telefonszám, e-mail cím, melyik termékünk érdelki.

Ezt követően e-Mailben kap tőlünk agromashexpo7.jpgegy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával az agrárkiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.

A kiállítás területén pedig szeretettel várjuk a "G" pavilon 501/A standján!


2014-es újdonságaink és fejlesztéseink melyek az AgroMashExpo-n kerülnek bemutatásra:

  1. automata_kormányzás_robotpilóta.jpg A nyár folyamán rendelhetővé válik az LD-Agro saját automata kormányzási rendszere is! (Hidraulikus és előkészített gépvezérlés, minden gépre fel és átszerelhető kormányautomatika, RTK, bázisállomás, GNSS.)
  2. Szeretné rendszereinket 1 évig ingyenesen használni? Február végéig jelentkezzen tesztüzemnek!
    Részletek: itt
    LDagro_logo_201308_RGB.jpg
  3. Korábbi LD-Agro GPS-es sorvezetők új fejlesztési lehetőségei! Részletek: itt

2014-es termékújdonságok:

Minibatt kézi kombájnminibatt_kezi_kombajn_318.jpg
Nagyobb mennyiségű homogén mintát szeretne venni a termőföldjén? Elege van a kalász-morzsolásból? A Minibatt kézi kombájn a kalászos növényeknél használható és saját akkumulátorról működik. Használatával a nedvességméréshez szükséges mintamennyiség gyorsan előteremthető.


Multitest
Multitest gabona nedvessegmero.jpg
 Egész szemből szeretne szemnedvességet mérni? Olyan gyors nedvességmérőt keres, ami hektoliter súlyt is mér? A Multitest gyors nedvességmérő ráadásul hőmérséklet kompenzációval is rendelkezik! A Minibatt kézi kombájnnal összekapcsolható, így a gabonamintát annak érintése nélkül megmérheti.


LD-Agro telephely megfigyelő szett
telephelyi_ellesfigyelo_241.jpg
Helyezze el a vezeték mentes kamerákat, telephelyénakár 1200m-re is a központi egységtől! 4 kamerás vezeték nélküli megfigyelő csomag. Tartalma: 4db. éjjellátó WiFi kamera, 4 csatornás DVR rögzítő egység, 4 db. AV jelátjátszó, 8db. panel antenna.


Pfeuffer Rakoraf 2 Linear
rakoraf2mini.jpg
 Reprezentatív mintavétel a leggyorsabban, akár két hídmérleget is kiszolgálva! A Rakoraf 2 automata mintavevő robotkar, a hosszú sínes megoldásának és közel 360 fokos fordulási szögének köszönhetően akár 150m2-es területről is képes elvégezni a gabona mintavétel.


Vetésellenőrző monitorok
Ügyfeleink igényeihez igazodva megkezdtük az univerzális
Seed_Master_Flow_Calibra_gabona_vetesellenorzo.jpg gabona, illetve a szemenkénti vetőgép ellenőrző monitorok forgalmazását!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat