Jelentkezzen robotpilóta tesztüzemnek!

Használjon automata kormányzást 1 évig ingyen!

Gőzerővel folyik az LD-Agro egyedi fejlesztésűLDagro_logo_201308_RGB.jpg mezőgazdasági gépvezérlési rendszerének a fejlesztése!

Robotpilóta rendszerünk megoldást nyújt a hidraulikus gépvezérlésre, a hidraulikával előkészített gépek felszerelésére, és az átszerelhető, univerzális kormányagyas automata kormányzásra, mindezt RTK pontossággal is! Az RTK pontosság elérhető Omnistar előfizetéses műholdak használatával, LD-Agro bázisállomással, Fömi GNSS szolgáltatással. A rendszerek tesztelése 2014. tavaszán kezdődik, a forgalomba kerülés várható ideje 2014. nyár vége.

automata_kormányzás_robotpilóta.jpg
Ha szeretné ingyen kipróbálni az automata kormányzás adta előnyöket, egy éven keresztül, itt a remek lehetőség!

Jelentkezzen tesztüzemne
k!



Dolgozzunk együtt! Vegyen részt az LD-Agro termékek fejlesztésben, vigyük közösen sikerre ezt a egyedülálló magyar terméket! A programban résztvevők az 1 éves ingyenes használatot követően 30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a terméket!


Feltételek: Elsősorban Székesfehérvár 100km-es Leica_ES_körbe.jpgkörzetén belül keresünk max. 10 gazdasági üzemet, rendszereink tesztelésére. Olyan üzemet, mely változatos gépparkkal rendelkezik és rendszereinket a gyakorlatban is napi szinten használják. Fontos hogy az együttműködés keretében tisztában legyenek azzal, hogy mivel tesztüzemről van szó, előfordulhat, hogy akár havonta többször is újabb és újabb szoftververziókat kell telepítenünk a készülékekre, így a rugalmas hozzáállás elengedhetetlen.

A tesztüzemi jelentkezésre 2014. február végéig van lehetőség egy rövid és egyszerű pályázat keretében! A pályázati anyag már most letölthető a következő címről:
http://www.agrogazda.hu/dokumentum/sajat_palyazatok/1

 Amennyiben érdekli az LD-Agro robotpilóta rendszere, és szeretne megismerkedni a rendszereinkkel, örömmel tájékoztatjuk, hogy egyes termékeink már az AgromashExpon, 2014. január 28 és február 1.-e között is bemutatásra kerülnek!

További kérdések esetén a GPS rendszereket értékesítő kollégánknál Kocsis Árpádnál a (+36) 70/342-3887-es mobilszámon vagy a központi irodai (+36) 22/322-650-ös érdeklődjön!

 Tisztelettel:
Varga Gábor
Ügyvezető-tulajdonos 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat