LD-Agro NYEREMÉNYJÁTÉK!

0-Mg_NavigátorV1_terminal+screen-psd.jpgUtolsó esély! Kedden sorsolás!

Az LD-Agro termékeink népszerűsítésére nyereményjátékot hirdetünk meg! A játékban résztvevő valamennyi játékost egy 10.000Ft értékű LD-Agro vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk, mely beváltható valamennyi LD-Agro területmérő-, sorvezető készülék vásárlása esetén!*

Fődíj: a 2015-ben érkező új LD-Agro Mg Navigátor V1-es készülék!


A nyereményjátékban a következő féle képpen tud részt venni:
nyeremenyjatek769-300x300.jpg
1, Tekintse meg lejjebb a játék feltételeit és pontos leírását

2, Kattintson a "Tovább a nyereményjátékra!" gombra

3, Válaszoljon három egyszerű kérdésre az adatlapon és adja meg értesítési adatait!

4, e-mailben elküldjük a 10.000Ft-os vásárlási utalványt

5, Az adatlap kitöltésével automatikusan részt vesz a sorsoláson is!

**Tovább a nyereményjátékra, itt!**

Szeretné megtöbbszörözni az esélyeit? Egyszerre több helyen is játszhat, így a nyerési esélyeit akár a négyszeresére is növelheti!

agrogazda.hu facebook profil.jpg
1, Facebook oldalunkat likeolja és ossza meg ismerősei között a nyereményjátékot!
Valamennyi megosztó kétszeres eséllyel indul a nyereményjátékon!

www.facebook.com/agrogazda

 



2, Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Hódmezővásárhely, 2015 04.24-25-26.
kiállítás.jpg
A kiállítás ideje alatt csinos hostesseinknél egy adatlap kitöltésével és fotó készítésével szintén részt vehet a nyereményjátékban, illetve tovább növelheti nyerési esélyeit!

Keressen minket a csarnokban!

 

Rendelkezik már valamilyen tőlünk vásárolt termékkel?
3m-es_osszes_jav_296x135.jpg
Egy fotó Önről, amin a termék is látszik máris újabb esélynövekedést jelent! Azokat, akik nem csak a három kérdésünkre válaszolnak, hanem 1-3 képet is feltöltenek magukról, 2X-es nyerési eséllyel jutalmazzuk, az adatlapjuk duplán vesz részt a sorsoláson!

**Tovább a nyereményjátékra, itt!**



A játék szabályzata és feltételei:
A nyereményjáték szervezője és a sorsolás lebonyolítója: Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. (továbbiakban Kft.)
*Minden játékban résztvevő 10.000Ft-os vásárlási utalványban részesül, mely bármilyen komplett LD-Agro sorvezető, területmérő készülék vásárlására felhasználható! (alkatrészekre, kiegészítőkre nem) Fődíj: a 2015-ben érkező új LD-Agro Mg Navigátor V1-es készülék! A játék határideje: 2015. április 30. Sorsolás: 2015. május 5. (kedd). A nyertesek értesítése a játékban megadott elérhetőségeiken történik. A 10.000Ft-os utalványok más utalványokkal nem vonhatóak össze, valamint 2015. december 31-ig érvényesek! A vásárlási utalvány akciós termékekre nem érvényes! A játékban való részvétel elfogadásáról a megadott elektronikus elérhetőségein tájékoztatjuk, valamint a 10.000Ft-os vásárlási utalványt is erre a címre küldjük.

A versenynek nincs köze a Facebookhoz, a promóciót a Facebook nem támogatja, nem végzi és nem kapcsolódik a Facebookhoz. A lebonyolításáért nem vállal felelősséget, a versenyre való jelentkezéskor átadott személyes adatokat sem a Facebooknak sem harmadik személynek nem adjuk át!

A játékban résztvevő, a részvételével elfogadja, hogy a közölt képeit és véleményét weboldalunkon és sajtóanyagokban felhasználhatjuk. A Kft. fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben úgy ítéli meg, hogy a beküldött képek és vélemények nem a játék eredeti céljának megfelelőek, valamint hiányos információkat tartalmaznak, indoklás nélkül kizárjuk a résztvevőt a nyeremény játékból! A Kft. fenntartja magának a jogot a játék szabályzatának és feltételeinek egyoldalú megváltoztatására is! A játékban való részvétel feltétele, hogy az e-mail címmel és névvel jelentkezők automatikusan feliratkoznak az ingyenes Agrogazda.hu levelező listára.

A játékban való részvétellel a jelentkező a feltételeket megértette és elfogadja!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.
2015. január 20.

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat