Marketing a gazdák szolgálatában

A mezőgazdaságban még ismeretlen, webes alapú konferencián vehetnek részt a magyar gazdák és agrárszereplők 2015. január 21-én és 22-én országosan. A Gazdag Gazda Webkonferencián a résztvevők otthonukból, irodájukból hallgathatnak agrártémájú előadásokat, amelyhez csupán internetkapcsolatra lesz szükségük. Az eladások az agrárkereskedésről és online marketingről szólnak, valamint segítenek egy egyszerű, a gazdaságukat, terméküket bemutató weboldal létrehozásában.

A Magro.hu mezőgazdasági piactér 2015. január 21-én és 22-én, hiánypótló, aktuális és korszerű tudásanyagot kínál azon mezőgazdasági termelők számára, akik szeretnének megismerkedni a sikeres online kereskedelem fortélyaival. Emellett egy rendkívül hasznos téma is napirendre kerül, egy egyszerű honlap elkészítése, saját gazdaságuk, cégük számára. A konferencián tanultak alapján a résztvevők képesek lesznek egy egyszerű weboldal létrehozására és annak marketingeszközökkel történő működtetésére.

Magro_logo.jpg

Az egyedi konferencia azért előnyös az agráripari szereplőknek, mert a hagyományos rendezvényekkel szemben kedvezőbb feltételek mellett, utazás és időveszteség nélkül, otthonukból, irodájukból, gyakorlatilag az egész ország, és a magyar lakta területekről is részt vehetnek rajta. Így azok is lehetőséget kapnak arra, hogy gazdaságuk tartsa a lépést a fejlődéssel, akik nem jutnak el másképp fontos információs börzékre.

webkonf_fotó.jpg

A Gazdag Gazda Webkonferencia előadói területük elismert szakemberei, akiktől az előadás során kérdezni is lehet, sőt a többiek kérdéseit is látják, hallhatják a résztvevők. Az előadások a leglényegesebb információkat taglalják olyan gyakorlati példákon és tippeken keresztül, amelyek azonnal hasznosíthatók a cégek sikeresebbé tételében. A konferencia végén a résztvevők ajándékba kapják a Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal.

A webkonferenciára már lehet jelentkezni, 2 különböző időpont közül választva:

2015. január 21. vagy 2015. január 22.

További információ és jelentkezés:

Szervező:Magro.hu mezőgazdasági piactér

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat