Miért pont LD-Agro Robotpilóta?

Kiegészült a több 1.000 eladott LD-Agro sorvezető család az egyik leghasznosabb fejlesztéssel a robotpilótával. De miért is válasszon LD-Agro robotpilótát és miért pont most? Csak azért mert AKCIÓS? NEM!LDagro_logo_201308_RGB.jpg



Ön tudta, hogy egy sorvezető készülék után a robotpilóta rendszer az, amivel a legjelentősebb költségektől mentesítheti magát? Mindezt azonnal!

LD-Agro field.jpgAz eredményesebb gazdasághoz LD-Agro robotpilóta szükséges, hogy Ön nyugodtabb és hatékonyabb lehessen a mindennapokban! Akár 5-10%-kal kevesebb műtrágyával, növény-védőszerrel, vetőmaggal, gázolajjal is ugyanolyan hatékony lehet! A legfontosabb viszont, hogy Ön nyugodt lehet, mivel az LD-Agro robotpilóta akár 12 óra munkavégzés után is ugyanolyan pontosan fog haladni, mint az első percben! Nincs célzóvíz, a távolban egy fához, oszlophoz tartás, dombos vidéken aggódás a pontosság miatt! Egyszerűen élvezze az LD-Agro Robotpilóta által nyújtott nyugalmat munkája minőségével kapcsolatban!


Miért vásároljon LD-Agro robotpilótát, mikor a legtöbb traktorhoz gyári megoldás is létezik?

yto_traktorok_sok.jpg- A régebbi traktorok és a kereskedőknél a legtöbb új gép is gyári robotpilóta rendszer nélkül érhető el, melyre utólagosan több megoldást is könnyedén fel tudunk szerelni!


raktár.jpg- Ha új traktort vásárol és arra gyári robotpilóta rendszert vagy előkészítést kér, arra hónapokat is kell várni, míg az új gép a kereskedőhöz megérkezik! Nálunk 15-20 komplett LD-Agro robotpilóta rendszer is a polcon áll!


funny9.jpg- Mert az LD-Agro robotpilóta típusfüggetlen, szinte bármilyen márkára vannak felszerelő készleteink.



funny8.jpg- Mert az LD-Agro UniDrive kormány-automatika például átszerelhető, használhatja szinte bármilyen márkájú traktoron, kombájnon, permetezőn.


felszerelő_készlet.jpg- Az LD-Agro-nál szinte minden géphez speciális egyedi felszerelő készletek vannak, melyek kompatibilisek a traktorok meglévő furataival. Így nem fúrjuk, faragjuk, vagdossuk a gépét, a legtöbb esetben mindennek megvan a pontos helye!


régi_traki.jpg- Ha Ön úgy gondolná, az Ön gépére biztosan nem lehet robotpilótát rakni, tegyen próbára minket! Nem csak a nagy gyártó gépeire vannak egyedi megoldásaink!


best_price.jpg- Az esetek többségében a gyári robotpilóta árának a töredékéért hozzájuthat egy nagyon könnyen kezelhető és átlátható rendszerhez!



Automata_kormányzás.jpg- Ha időt és pénzt akar megspórolni új traktor vásárlásakor, ne kérje a gépbe extraként a robotpilóta rendszert! Válassza a megbízható magyar LD-Agro márkát és nyugodt lehet, a gépei mindig megfelelő pontossággal fognak dolgozni!


Miért vásároljon épp most és miért is LD-Agro robotpilótát?
LD-Agro parallel line.jpg
- Mert a termék magyar fejlesztés, Magyarországon készül, magyar cég által, melyre büszkék vagyunk!

- Mert az egyik leggyorsabb szervizzel rendelkezünk és ha pl. betörik a készülék kijelzője, ellentétben más márkákkal, nem kell az egész készüléket cserélni teljes áron, mindent tudunk cserélni, javítani!

- Mert folyamatosan óriási kedvezményeink vannak!

- Mert most csak idén a vásárlás előtt a terméket beszerelve 1 hétre ki is próbálhatja, minden költség nélkül! Igen, most az őszi vetésnél is!

- Mert most minden RTK-s rendszerhez ingyen adjuk az RTK korrekciót egy évig!

- Mert most nincs beszerelési, betanítási, beüzemelési és kiszállási díjunk!


Miért halogatja még a döntést? Próbálja ki termékünket ingyen egy hétre! Ingyenes teszt kiszállással, beszereléssel, beüzemelésessel és mindezt RTK pontossággal! Ha megtetszene Önnek az LD-Agro robotpilóta, ne várjon jövőre! Már 20% előleggel biztosíthatja a mostani hihetetlen AKCIÓS árat! A fennmaradó részt ráér jövőre kifizetni!


Élvezze az LD-Agro Robotpilóta által nyújtott nyugalmat és hatékonyságot már most!


Bővebb információ: www.agrogazda.hu


Varga Gábor
ügyvezető-igazgató

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat