Szolgáltatások díjazása

Szeretnénk felhívni kedves partnereink figyelmét, hogy szolgáltatásaink ára bár nem változott, de több új szolgáltatás is elérhető a kínálatunkban, mint pl. a 48 órás sürgősségi kiszállás, vagy egy nagyon hasznos és tartalmas bevizsgálási díj a visszaküldött készülékeknél!



Szakértői munkadíj, szerviz munkadíj,
betanítás óradíj                                      4.000 Ft + áfa / 30 perc


 

Bevizsgálási díj                                                      4.000 Ft + áfa
(Minden szervizre küldött nem garanciális készüléknél, gyártótól függetlenül, felszámításra kerül. A bevizsgálás után árajánlat készül a javításra. Az árajánlat elfogadása és a javítás elvégzése esetén, amennyiben a javítás költsége meghaladja a bevizsgálási díj kétszeresét (8.001 Ft) a bevizsgálási díj nem kerül felszámításra.)



bevizsg díj 2.jpgA bevizsgálási díj a hiba feltáráson kívül általánosan tartalmazza a kábel szakadás
ellenőrzést, csatlakozók épségének vizsgálatát, készülék szennyeződés mentesítését kívül-belül, szoftver verziószám vizsgálat elérhető-e belőle újabb, GPS vevő kalibrációs beállítások ellenőrzését és GPS vevő frissítését a legújabb beállításokkal, kijelző vizsgálatot (pixelhiba, fényerővesztés).

 

Szántóföldi tesztmérési díj                                   8.000 Ft + áfa
(Ez abban az esetben kerül felszámításra, amikor a készülék helyes méréséről szántóföldi körülmények között is meg kell győződni. Pl. nem beazonosítható, pontatlansági problémával visszaküldött sorvezető készülék. Amennyiben szükséges a terepi teszt, ügyfeleinket előre tájékoztatjuk a várható kiadásról!)

Garanciális készülék esetén, ez csak abban az esetben kerül felszámításra, ha a visszaküldött sorvezető, területmérő készüléken a jelzett probléma nem állapítható meg, illetve az felhasználói kezelésbeli problémára vezethető vissza.)

A szántóföldi tesztmérési díj két mérésből áll:

1, A készülék megérkezésekor terepi bevizsgálás, mérési jegyzőkönyvvel (amennyiben nem egyértelmű a hiba).

2, A javítás végeztével terepi kontroll mérés, mely két megismételt mérésből áll, legalább 8-8 sorral.

Amennyiben az ügyfél saját felelősségre nem kéri a terepi teszt mérést, ez a munkalapon is feltüntetésre kerül és a javításért a továbbiakban nem tudunk felelősséget vállalni.

 

Tárolási díj                                                                500 Ft / nap
(Az elkészült készülék első kiértesítésétől számítva két hétig nem kerül felszámításra. 2 hét után naponta számolódik és az utánvéthez/számla összegéhez ez is hozzáadódik.)

 

Sorvezető szoftver frissítés                                  35.000 Ft / db
sorvezető szoftver frissítés.jpg(Abban az esetben kerül felszámításra, amennyiben a sorvezető szoftverében a fő verziószám is változik. Pl.: 2.04-ről 3.01-re, 3.14-ről 4.06-ra. Szoftver frissítés esetén csak a legutolsó és legfrissebb hivatalosan kiadott verziószámú frissítés engedélyezett. A szoftverfrissítés és az ára nem összeegyeztethető az AKCIÓS készülék frissítésekkel, mely keretén belül az ügyfél egy teljes csomagot kap még a frissítés mellé.)

 

Kiszállási díj autóval

autó.jpgA normál helyszíni kiszállási határidőnk 1-2 hét. A kiszállási díjon kívül a helyszínen Szakértői munkadíj, szerviz munkadíj vagy betanítás óradíjat kell fizetni, mely az utazás idejére természetesen nem kerül felszámításra. (Minden kiszállásról és javításról Kiszállási jegyzőkönyv és szerviz munkalap készül.)

 

Kiszállás Székesfehérvártól 100 km-en belül                  10.000 Ft + áfa
Kiszállás Székesfehérvártól 200 km-en belül                  20.000 Ft + áfa
Kiszállás Székesfehérvártól 300 km-en belül                  30.000 Ft + áfa

 

48 órás sürgősségi vagy hétvégi munkadíj
8.000 Ft + áfa / 30 perc


emergency 2.jpg(Jellemzően a legtöbb esetben 1-2 hetes javítási határidővel dolgozunk. Amennyiben hétvégi vagy 48 órán belüli sürgősségi javításra kerül sor, a normál díjak kétszeresével számolunk.)

 

48 órás vagy hétvégi kiszállási díj
48 h.jpg(A normál helyszíni kiszállási határidőnk 1-2 hét. Hétvégi vagy 48 órán belüli sürgősségi kiszállás esetén, a normál díjak kétszeresével számolunk. A kiszállási díjon kívül jelentkező helyszíni Szakértői munkadíj, szerviz munkadíj vagy betanítás óradíj az utazás idejére természetesen nem kerül felszámításra. (Minden kiszállásról és javításról Kiszállási jegyzőkönyv és szerviz munkalap készül.))

Kiszállás Székesfehérvártól 100 km-en belül               20.000 Ft + áfa
Kiszállás Székesfehérvártól 200 km-en belül               40.000 Ft + áfa
Kiszállás Székesfehérvártól 300 km-en belül               60.000 Ft + áfa

 

 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat