Legyen Ön is eredményesebb robotpilótával!

Mezőgazdasági robotpilóta - mellyel Ön is eredményesebb lehet!

Ön melyiket tartja fontosabbnak?

1, Duplán kezelt területek, átfedések elkerülése?
2, Centiméter pontos vetés és művelőnyomok?
3, Precíz munkavégzés rossz látási körülmények között?
4, A pilóta leterheltségének csökkentése?

Árpi körbevágott kép.jpg
Permetezésnél, műtrágyázásnál direkt ráfedés nélküli vezetésnél, előfordulhatnak kihagyások, ami egy gyomos csíkot jelent az állományban, ahol a hozam is kevesebb lesz. Ezért a gyakorlatban mindenki 30 cm körüli rátartással dolgozik, ezáltal viszont az elvárhatóhoz képest jelentősen nagyobb költségek keletkeznek.

Ha a precíz vezetés már a vetésnél elmarad és a művelőnyomot nem pontosan vették fel, akkor az összes többi műveletnél is jelentkezni fog az elvárható szinttől eltérő megnövekedett anyagfelhasználás! Azon kívül, hogy felesleges a környezeti terhelés, még az elvárható profit is szerényebb lesz a szezon végén. Felesleges műtrágya és növényvédő szer kijuttatás, feleslegesen több gázolaj felhasználás, felesleges kopásköltség, feleslegesen több munkaóra!

Mennyi mindent tudna elintézni a traktorban ülve, ha nem kellene a sortartásra, kormányzásra koncentrálnia? Ha a fárasztó, akár 12 órás kormányzást valaki levenné a válláról, lehet, hogy haza sem olyan fáradtan érkezne, a munkáját pedig centiméter pontosan végezhetné el!


Bármelyik is az, ami Önnek a legfontosabb, tudjuk, hogy minden ügyfelünknek egyedi problémái vannak, más - más dolgot tartanak fontosnak! Mi ezért kínálunk ügyfeleinknek egyedi megoldásokat.

Stéger András.jpg
Stéger András

Aranybulla Mg. Zrt. - Székesfehérvár
UniDrive, SteerReady Drive - automata kormányzás
Case IH 340 Magnum, Fend936, Fend 312





"Robotpilóta rendszerrel elsődleges szempont volt a talaj kímélés illetve a kiszórandó anyagoknak a nem elpocsékolt kijuttatása, ami a műtrágya szórással kezdődött, mert a pilóta nem látta milyen messze szórt. Másodsoron a vetés könnyebbé tétele. Egy éjszakai, poros körülmények között történő vetésnél az ember a saját nyomjelzőjét sem látta. Nem utolsó sorban pedig a pilóta stressz mentesítése, azaz a figyelemmegosztásának a csökkentése."


Cseke Tamás.jpg


Cseke Tamás

Sarkad
UniDrive - automata kormányzás
Zetor Forterra



"Automata kormányzással elsősorban időt és pénzt spóroltam meg. Eddig a permetezéshez 2 fő segítségét kellett kérnem, hogy elkerüljem a hatalmas átfedéseket/kihagyásokat. LD-Agro robotpilótával egyedül végeztem ezt a műveletet 15 cm pontosságon belül, eredményesen. Éjszakai vetésnél is sokkal könnyebb volt a vetéssor kihúzása.”

Molnár János.jpg

Molnár János

Újfehértó
UniDrive - automata kormányzás
Massey Fergusson 7618, Massey Fergusson 5610



"Egy táblán automata kormányzással és RTK-val vetve az eddigi 76 sor helyett 80 sort lehetett elvetni. Eddig 4 sort elbuktunk a traktoroson, mert méteres csatlakozó sor volt elhagyva. Korábban soközművelésnél is gondok voltak, valamint a leterheltség csökkentése is fontos volt, hogy ne legyen olyan fáradékony a pilóta."



LDagro_logo_201308_CMYK.jpgAz LD-Agro automata kormányzás minden traktorosból a legtöbbet hozza ki!

A robotpilóta az elérhető ±2 cm-es pontosságnak köszönhetően bárkiből a gazdaság legjobb traktorvezetőjét varázsolja! Nem számít, milyen napszak van, milyen látási viszonyok, egyenes vagy görbe nyomvonalak, automata kormányzással a nap 24 órájában folyamatosan pontos és költséghatékony a munkavégzés!

Az LD-Agro robotpilóta rendszer a traktor kezelőjének munkavégzését jóval kényelmesebbé és pontosabbá teszi!

A traktor vezetője így figyelmét az egyéb kezelőszervekre vagy fontos döntések meghozatalára is fordíthatja! Automata kormányzással a vetett állomány esetén a művelőnyomok távolsága is tökéletesen pontos, ezáltal a további munkaműveleteknél sem keletkezik átfedés/kihagyás!

traktor típusok.jpgAutomata kormányzással éjszaka és rossz látási viszonyok mellett is tökéletesen elvégezhető a munka! A robotpilóta nem csak növeli a hatékonyságot és csökkenti a kezelő fáradságérzetét, a gép kopásait, de egy 12 órás fárasztó munkavégzés esetén is biztosítja, hogy az utolsó sor is ugyanolyan (±2cm-es) pontos legyen mint a legelső!

Gazdálkodjon már most tavasztól eredményesebben, vessen pontosan robotpilótával, legyenek pontos művelőnyomai, és növelje a területteljesítményt automata kormányzással!


FIGYELEM! 1 hetes ingyenes kipróbálás korlátozott ideig! Érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Varga Gábor
ügyvezető-igazgató

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.
Tel.: +36-70/312-4715; +36-70/342-3887
www.agrogazda.hu; info@agrogazda.hu

 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat