Már elérhető az LD-Agro robotpilóta rendszer!

Már elérhető a magyar fejlesztésű LD-Agro kormányautomatika és robotpilóta rendszer!

• Használható a vetéstől a Automata_kormányzás.jpgsorközművelésen át a betakarításig

• Kézzel fogható azonnali megtakarítás és többlethozam

• Akár 24 órán keresztül ±2 cm pontosság

• Precízebb munkavégzést eredményez

• Tehermentesíti a traktor kezelőjét

• Kompatibilitás korábbi LD-Agro sorvezetőkkel


Szeretne kevesebb ráfordítással nagyobb haszonnal gazdálkodni? Kézzel fogható azonnali megtakarítást és többlethozamot elérni? Az LD-Agro robotpilóta rendszerekkel mindez elérhető!

Az emelkedő input-anyag árak jelentős szerepet költséghatékonyság.jpgjátszanak a termelés költségében. Ezt sokféleképpen lehet csökkenteni, már egy egyszerű GPS-es sorvezető is jelentős megtakarításokat eredményezhet.
Sok esetben a munkavégzés minőségére nem fordítanak elég figyelmet, az így keletkező átfedések és kihagyások pedig területteljesítményben és a hozamban okoznak kiesést. Ez magával hozza aztán a több üzemanyag-felhasználást, több munkaórát, több üzemórát, ami magasabb szervizköltséget jelent, stb.
Hogyan lehet mégis a kevesebből többet kihozni?


Pontosabb munkavégzés LD-Agro mezőgazdasági gépvezérléssel és robotpilótával!
LDagro_logo_201308_RGB.jpg
Emberi beavatkozás nélkül traktorok, kombájnok, permetezők akár +/-2 cm-es pontossággal haladnak egyenes vagy görbe nyomvonalakon mezőgazdasági gépvezérlés segítségével. Robotpilóta használatával több szempontból is kézzelfogható megtakarítást érhet el.
Mik is ezek pontosan?


LD-Agro kormányautomatika +/- 2 cm-es sorcsatlakozási és visszatérési pontossággal, minden munkaművelethez!
RTK-pontosság.jpg
Mivel a robotpilóta használatával a csatlakozó sorok mindig párhuzamosak, jelentős input anyag és üzemanyag megtakarítás érhető el, legyen szó vetésről, sorközkultivátorozásról vagy vegyszerezésről. A kormányautomatika minden olyan esetben használható, ahol szükség van a pontos sorcsatlakozásra, vagy amikor még nem rendelkeznek művelőutakkal.
Mezőgazdasági gépvezérléssel precízebb a munkavégzés, milyen előnye van még?



Az LD-Agro robotpilóta rendszerek tehermentesítik a gép kezelőjét!
autokormány2.jpg
A kormányautomatika leveszi a traktoros válláról a gép soron tartásának terhét, így figyelmét a tényleges munkafolyamatra tudja összpontosítani. A mezőgazdasági gépvezérlés csökkenti a fáradságérzetet, ezáltal növeli a hatékonyságot. Robotpilóta használatával egy hosszú műszak végén is tökéletes lehet a munkavégzés, hiszen a gép soron tartását a kormányautomatika végzi a gép kezelője helyett.
Előfordult már Önnel, hogy hogy kevés idő alatt sok szántóföldi munkát kellett elvégeznie?


Mezőgazdasági gépvezérlés segítségével függetlenítse magát külső tényezőktől, amennyire csak lehet!
tractor_éjszakai_munka.jpg
Automata kormányzással nem számít, milyen napszak van, hiszen a robotpilóta éjjel is megtalálja a csatlakozó sorokat! Mezőgazdasági gépvezérlés porban vagy ködben, a nap 24 órájában folyamatosan biztosítja a pontos és költséghatékony munkavégzést! Az LD-Agro mezőgazdasági gépvezérlések fent említett előnyei precízebb munkavégzést eredményeznek kevesebb input-anyag felhasználásával, ezáltal növeli a hatékonyságot!


Milyen gépeken használható az LD-Agro kormányautomatika?

Az LD-Agro mezőgazdasági gépvezérlés három típussal rendelkezik, ezáltal szinte bármilyen traktorba, kombájnba, önjáró permetezőbe beépíthetőek. Valamennyi LD-Agro mezőgazdasági gépvezérlés tartalmaz iránytűt, giroszkópot és gyorsulásmérőt, így a robotpilóta rendszer egyedülálló módon korrigálja az összes dőlésből eredő pontatlanságot.

  • 0-ld_agro_UNIdrive-psd.jpgLD-Agro UniDrive, az univerzális kormányautomatika: az eredeti kormányra szerelhető elektromechanikus motor segítségével történik az automata kormányzás. A robotpilóta motorja fogaskoszorú segítségével kapcsolódik, kényszerhajtásos kivitel, így nem lehetséges a csúszás! Az LD-Agro UniDrive robotpilóta legnagyobb előnye a mobilitás: ez a kormányautomatika több gépen is használható, a telepítése a típusspecifikus elemek segítségével gyorsan, könnyen megoldható.

  • SteerReady.jpgLD-Agro SteerReady robotpilóta: azokat az automata kormányzásra előkészített járműveket foglalja magában, melyek gyárilag rendelkeznek kormányszeleppel, kerékszögszenzorral, a szükséges elemekkel. Ezekre a meglévő elemekre épül fel az LD-Agro SteerReady mezőgazdasági gépvezérlés, ami e legpontosabb és legközvetlenebb automata kormányzást biztosítja.
     
  • Hidraulika_tomb.jpgLD-Agro Hydraulic mezőgazdasági gépvezérlés: amennyiben az erőgép nem rendelkezik hidraulika kormányszeleppel az automata kormányzáshoz, géptípustól függően egyedi hidraulikus felszerelő készletek állnak rendelkezésre. Hidraulikus kormányvezérléssel pontosabb munkavégzés és jelentős vetőmag-, vegyszer- és műtrágya-megtakarítás érhető el!


LD-Agro mezőgazdasági gépvezérlések - GPS pontosság, garantálva!

Valamennyi LD-Agro automata kormányzási megoldás használható ingyenes EGNOS korrekciós jelekkel, valamint az LD-Agro GeoD20, kétfázisos GPS vevővel kiegészítve képes a +-2 cm-es pontosságú RTK korrekció jelek fogadására is. Az RTK korrekció érkezhet saját RTK bázisállomásról, vagy szolgáltatótól is (FÖMI). Az LD-Agro SteerReady és Hydraulic mezőgazdasági gépvezérlések esetén mindenképpen javasolt az RTK korrekció használata, ugyanis így érhető el a legnagyobb precizitás és pontos munkavégzés a kormányautomatika használatával.

Maximalizálja gazdasága hatékonyságát Ön is az új, LD-Agro robotpilóta rendszerekkel! Csökkentse a termelés költségeit, növelje a hozamot Automata kormányzás használatával!

A megfelelő mezőgazdasági gépvezérlés és GPS-vevő kiválasztásához kérje szakértő kollégáink segítségét!

Kocsis Árpád
termék szakértő 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat