Minden CEMO üzemanyagtartály most óriási kedvezménnyel kapható!

Az Agrogazda.hu oldalon valamennyi CEMO üzemanyagtartály most óriási kedvezménnyel és ingyenes gyártói kiszállítással érhető el, korlátozott ideig!
 
A mai korszerű gazdálkodást sokféle műszer, eszköz és gép teszi hatékonyabbá. A gépek, traktorok üzemanyagot, adalékokat igényelnek, ezeknek ellátását célszerű optimálissá tenni, így jobban kihasználhatóak a gépek akár egyszerű mobil gázolajtartály segítségével is.

A szimplafalú polietilén mobil gázolajtartályok legnagyobb előnye a mobilitás. Az üres tömegük csekély, így kézi erővel is könnyen mozgathatóak. A mobil gázolajtartályon található integrált mélyedések és pontok segítségével könnyen emelhetőek és rögzíthetőek.

Innováció a szállítható gázolajtartályoknál


Kompakt mobil gázolajtartályt keres?CEMO_Pick-up_11248 mobil gázolajtartály, mobil üzemanyagtartály, műanyag üzemanyagtartály, száálítható üzemanyagtartály.jpg

Az új fejlesztéseknek köszönhetően megszületett a Pick-up 210 literes mobil gázolajtartály. Kifejezetten Pick-upokra tervezett műanyag üzemanyagtartály. A mobil gázolajtartály alsó fele keskenyebb, így keresztben is elfér a kerékdobok között. A mobil gázolajtartály a kialakításának köszönhetően könnyen rögzíthető teherautón vagy utánfutón is. A kompakt méretéből adódóan a (H:118 x SZ:79 x M:46 cm csukott tetővel) platózáró redőny alatt is elfér!

Bővebben a gázolajtartályokról itt olvashat!


Szállítson gázolajat mobil gázolajtartállyal a szántóföldi gépeihez a helyszínre!

10987dt-mobil-easy-440l-szállítható üzemanagyagtartály, mobil gázolajtartály, műanyag üzemanyagtartály, mobil üzemanyagtartály, .jpgA 125 vagy a 210 literes mobil gázolajtartállyal mindez egyszerűbb! Kis méretüknek köszönhetően a műanyag üzemanyagtartályok (80x60x45 cm és 80x60x80cm) akár személyautóban is elférnek. A mobil gázolajtartályok nagyobb kivitelben is rendelkezésre állnak. A műanyag üzemanyagtartály 440 literes térfogatával akár több gépet is kiszolgálhat. Biztonságosan szállíthatja az üzemanyagot a mobil gázolajtartályba a gépeihez. Amennyiben ez a méret kevés lenne, úgy a 600 és 980 literes mobil gázolajtartály változatát tanácsoljuk. A mobil gázolajtartályok érvényes ADR vizsgával rendelkeznek.

Bővebben a gázolajtartályokról itt olvashat!


Kettő az egyben kombi műanyag üzemanyagtartályok
10991-cemo-combi-440-50-l, szállítható üzemanagyagtartály, mobil gázolajtartály, műanyag üzemanyagtartály, mobil üzemanyagtartály.jpg
Szeretne gázolajat és AdBluet egyszerre szállítani és tankolni? Szüksége van egy olyan mobil gázolajtartályra, amivel azonos időben mindkét üzemanyagfajtát tudja szállítani?

Erre megoldás a 440/50 literes kombi üzemanyagtartály, amely gazdaságos és könnyen használható. Népszerű a gazdák, és a fuvarozók körében is. A műanyag üzemanyagtartály kialakítása abszolút felhasználóbarát, üres állapotában csak 51 kg. Az ideális méretei (H 118 x M 85 x SZ 80) egyszerűvé teszik a tárolását és hordozhatóságát. A mobil gázolajtartállyal, könnyedén és időt spórolva tud tankolni!
Nagyobb méretben az ADR köteles 850/100 literes mobil gázolajtartályt javasoljuk.

Bővebben a kombi tartályokról  itt olvashat!


Az AdBlue jelenléte a mezőgazdaságban

A mai korszerű, környezetbarát motorok és a környezetvédelmi szigorítások miatt szükség van AdBlue adalékra. Ez az adalék csökkenti a kipufogógázban keletkező káros nitrogénoxidokat. Az AdBlue adalék szállítása és tárolása speciális mobil gázolajtartályt igényel. A gépek adalékanyaggal történő ellátásához szükséges, mobil üzemanyagtartályok a 125, 200, 600 és 980 literes kivitelben is elérhetőek. Mobil AdBlue tartályainkkal AdBlue adalékot is szállíthat szántóföldi gépeihez.
Blue-Mobil-125l-200l-430l-600l, szállítható üzemanagyagtartály, mobil gázolajtartály, műanyag üzemanyagtartály, mobil üzemanyagtartály.jpg
Bővebben a szállítható adblue üzemanyagtartályokról itt olvashat!


Már benzint is szállíthat!


Kisgéphez vagy motoros fűrészhez keres mobil benzintartályt? Nagyobb mennyiségű benzint szállítana, maximális biztonsággal?
KS-Mobil-Easy-PE-190l_10223, szállítható üzemanagyagtartály, mobil gázolajtartály, műanyag üzemanyagtartály, mobil üzemanyagtartály, mobil benzintartály.jpg
A 120 és 190 liter kapacitású mobil benzintartályok hasznosak lehetnek önjáró fűnyírók, kerti kisgépek üzemanyaggal történő ellátására. A benzin kiemelten tűz és robbanásveszélyes, ezért kezelése különösen nagy odafigyelést igényel!
A mobil üzemanyagtartály robbanás biztos, elérhető kézi pumpával és 12 V-os szivattyúval. A műanyag üzemanyagtartályok hálós szerkezetűek, elektromosan vezető polietilén anyaggal vannak kitöltve, ami meggátolja a robbanóelegy képződését. A mobil üzemanyagtartályok minden esetben rendelkeznek két és fél év ADR vizsgával, melyek tovább hosszabbíthatóak.

Bővebben a benzintartályokról itt olvashat!





Tegye hatékonyabbá gazdasága működését mobil üzemanyagtartályaink segítségével még ma!


Erdei Márk
termékszakértő
erdei.mark@agrogazda.hu
+ 36 70/342-3887

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
Székesfehérvár, Zsombolyai u. 36.
Tel.: +36 22/322-650; Mobil: +36 70/618-6225
Web: www.agrogazda.hu; E-mail: info@agrogazda.hu
Agrogazda.jpg

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat