Terménytároláshoz a halom hőmérő pálca elengedhetetlen!

Fél a túlmelegedéstől és a korokozóktól? Válasszon kínálatunkból halom hőmérőt a terménytároláshoz!

Gabonatárolási hőmérséklet görbe.jpgFolyik az aratás, adják-veszik a gabonát, de közben a megfelelő terménytárolás nagyon fontos, még ha ideiglenesen is!

A gabona nagy érték, bizonyára Ön is rengeteg pénzt és munkát fektet bele, amíg végül betárolja a raktárba. A frissen betárolt gabona tele lehet még bogarakkal, egyéb kórokozókkal, szennyeződésekkel, amik idővel (főleg a hagyományos terménytároláskor, síktárolókban) gabonánk felmelegedéséhez és a minőség romlásához vezet.

Hogy a megfelelő megelőző lépéseket megtehessük és megállapítsuk ezeket a melegedő gócpontokat, különböző hőmérő pálcakat, halom hőmérőket, gabona hőmérőket használunk.


Egy igazán profi hőmérőt szeretne a betárolt terményhez? Többfunkciós Pfeuffer GT1-es
gabona hőmérő szondák osztott, digitális kijelzővel!

P1170936.jpg
- azonnali kijelzés időveszteség nélkül

- osztott kijelző a belső és külső hőmérsékletnek

- memória, az adatok tárolására


Hőmérő pálca használata nélkül könnyen megtörténhet, hogy a betárolt termény melegedésnek indul a terménytárolás során és Ön nem veszi észre, csak amikor már késő. Egy gabona hőmérő segítségével egyszerűen, könnyedén megállapíthatja a siló hőmérsékletét, mérheti gabonája hőfokát. 



Miért engedné, hogy éppen a terménytároláskor károsodjon és csökkenjen az értéke?! Gabona hőmérőink használatával a terménytároláskor is megóvhatja gabonája értékét!Síktárolt gabona.jpg

A Pfeuffer GT1 1,5m-es gabona hőmérő pálca erre a célra lett kifejlesztve! Egy gyors reagálású szenzor segítségével 1másodperc alatt meggyőződhet a gabona hőmérsékletéről. Használja Ön is a Pfeuffer GT1 halom hőmérőt, mely használatával elkerülheti a túlmelegedést, a berothadást és az ebből származó anyagi veszteségeket!


Joggal kérdezheti, hogy a mélyebb rétegeket hogyan mérhetjük, mivel érjük el?


Pfeuffer hőmérő pálcák.jpgA Pfeuffer GT1-3 hőmérő pálca egy nagyon hasznos, költségkímélő és egyszerű megoldás az ömlesztett termények hőmérsékletének ellenőrzésénél a mélyebb pontokon is. 3m hosszú, nem szétszedhető, hogy elkerüljük az érintkezési hibákat. Funkcióiban és tulajdonságaiban teljesen megegyezik a rövidebb hőmérő pálcaval, csak méretében más, így a mélyebb rétegeket is könnyen feltérképezhetjük vele.

Egy hőmérő használata nem bonyolult!

A Pfeuffer GT1 halom hőmérő pálca nagyon hasznos, költségkímélő megoldás az ömlesztett siló hőmérsékletének megállapítására. A hőmérő pálca használata pofon egyszerű. A gabona hőmérőn kikapcsoló gomb nincs, akkor kapcsol ki, ha kivesszük belőle az 1,5 V-os elemet. Csak beleszúrjuk a hőmérő pálcat a betárolt terménybe és kész!2-EV-GARANCIA.jpg

Mindegyik Pfeuffer halom hőmérőt 2 év gyártói garanciával kínáljuk!


Egyszerűbb megoldásra vágyik? Az LD-Agro GH1 a legegyszerűbb halom hőmérő pálca a kínálatunkból.


LD-Agro 1,5m hőmérő pálca.jpg1db 9V-os elemmel működik, szimpla kvarckijelzője jól olvasható, egyszerű kivitel. Az LD-Agro 1,5m-es hőmérő pálca merev üvegszálas szondája van, mellyel nem okoz gondot a terménybe való beszúrása. A halom hőmérő pálca érzékelője a pálca végén található, amivel -15°C-tól +70°C-ig mérhetünk hőmérsékletet.

Használja Ön is gabona hőmérőinket, hőmérő pálcainkat, hogy gyorsan észrevegye a melegedő gócpontokat és időben beavatkozhasson terménye minőségének érdekében!


Legyen biztonságban az Ön terménye is, mérje folyamatosan betárolt gabonája hőmérsékletét egyszerűen, gyorsan, pontosan! Ne késlekedjen, válasszon terméket és rendelje meg most!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat