Új LD-Agro GPS-es területmérők!

A már jól ismert LD-Agro GPS Mapper és GEO Mapper GPS-es területmérő készülékek mellett az igényeknek megfelelően bővítettük termékkínálatunkat az érdeklődők visszajelzései alapján.Wayteq PNA új.jpg

Az LD-Agro Precision Mapper GPS-es területmérő készülék nemcsak a robosztusabb, ipari kivitelű PDA-ban, hanem szoftverében is eltér a GEO Mapper területmérő GPS-től. A professzionális Mobile Mapper 100 pedig minden igényt kielégítő GPS-es területmérő készülék, mellyel akár a deciméteres pontosság is elérhető.

Egyszerűen használható, költséghatékony GPS-es területmérő készüléket keres?

A válasz az LD-Agro GPS Mapper területmérő GPS. A GPS Mapper egy kompakt, kisméretű GPS-es területmérő nagyfelbontású, nagy fényerejű kijelzővel. A területmérő szoftver használata roppant egyszerű, pár perc alatt elsajátítható. Az LD-Agro GPS Mapper készüléket használhatja gyalogosan, vagy akár autóval is. A terület nagysága 1 % körüli pontossággal azonnal meghatározható, legyen szó bármilyen szabálytalan alakú tábláról. A GPS-es területmérő készülék nem sarokpontokkal dolgozik, hanem a megtett útvonalat rögzíti, így mindig pontos lesz a mérés, a valódi táblanagyságot mérheti fel. Ennél pontosabb készüléket szeretne?


LD-Agro GEO Mapper külső Garmin GPS-vevővel a pontos mérés érdekébenkész és táska.jpg

Az LD-Agro GEO Mapper GPS-es területmérő készülék a külső Garmin antenna segítségével már 0,5% alatti pontosság elérésére is képes területmérésnél, pontra navigálásnál pedig 1,25 méter sugarú körön belül határozhat meg pontot. A GPS-es területmérő készülék a hagyományos GPS-jeleket, illetve korrekcióként az ingyenes EGNOS-t használja. A külső antenna egy hátizsákban kapott helyet, melyben egy akkumulátor is található. A GPS-vevő az áramellátást az akkumulátorról kapja, az adatok pedig vezeték nélkül, Bluetooth-kapcsolaton keresztül érkeznek a kéziszámítógépbe, így nem akadályozzák a vezetékek a szabad mozgásban.

LD-Agro Precision Mapper – Az ipari kivitelű kéziszámítógép Garmin GPS-vevőveleKemp_PDA.jpg

Ha ötvözné a kiemelkedő pontosságot és a masszív, strapabíró kéziszámítógépet, Önnek az LD-Agro Precision Mapper GPS-es területmérőre van szüksége! Az 1,25 méter alatti visszatérési pontosságot itt is a külső GPS-vevő biztosítja, mely ingyenes korrekciós jelet használ. A Precision Mapper területmérő készülék szoftvere kiválóan alkalmas területmérésre, pontok rögzítésére (pl. talajmintavételi helyek), vonalak kimérésére, ezek rétegenkénti kezelésére. A szoftver kezelése egyszerű, rövid idő alatt elsajátítható.

Az LD-Agro Precision Mapper területmérő készülék üzemideje egy töltéssel 10-12 óra, így egész nap használható. A beépített SIM-kártya foglalatnak köszönhetően a Precision Mapper akár telefonként is használható. Professzionális megoldást keres? A Landasin-Agrogazda Kft kínálatában erre is talál megoldást!

Mobile Mapper 100 terepi GIS kontroller DigiTerra Explorer szoftverrel

A professzionális megoldás nagy gazdaságok számára! A pontosság több lépésben fejleszthető: méter alatti pontosság ingyenes korrekcióval, míg nehéz terepi körülmények között (fák, dombok) az orosz GLONASS műholdak vételével biztosítható a pontos mérés. További opcióval előfizetett korrekciós jel segítségével ez néhány deciméterre is javítható!mobilmapper100.jpg


A területmérő készülék a DigiTerra Explorer 7-es verziójával kerül forgalomba, mely pontos területmérést, pontkimérést tesz lehetővé, minden igénynek maximális megfelel. A szoftver nagy előnye, hogy MEPAR blokktérképek és földhivatali térképek, valamint légifelvételek is betölthetőek a készülékbe. A Mobile Mapper 100 a térinformatikai adatgyűjtés hatékony és megbízható eszköze.

Amennyiben GPS-es területmérő készülékre van szüksége, kínálatunkban megtalálja az egyszerűen kezelhető LD-Agro GPS Mapper, LD-Agro GEO Mapper készülékek mellett a professzionális szintű LD-Agro Precision Mapper és Mobile Mapper 100 típust is. Szakértő kollégáink állnak szíves rendelkezésükre és segítenek Önnek kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb területmérő készüléket!

Kocsis Árpád
Landasin-Agrogazda Kft.
70/3423887

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat