Ügyfélszolgálat

Központ:
+36 22/322-650

Szerviz :
+36 70/618-6220

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Időjárás Felhőkép

Laborfelszerelés » Magtisztító, rostagép

Pfeuffer automata mintatisztító

Leírás

A termékleírás szerkesztés alatt!

A termények átvételekor szeretné pontosan tudni annak tisztaságát? Mindezt emberi beavatkozás nélkül? Van megoldásunk rá! Önnek egy Pfeuffer automata mintatisztítóra van szüksége!

- Teljesen automatizált tisztítási és értékelési folyamat

- Öntisztító válogató szita, golyós tisztítórendszeren keresztül

- Alacsony zajszintű működés

- Érintőképernyős kijelző


- Integrált nyomtató és LAN interfész

A Pfeuffer SLN mintatisztító rostagép szinten minden szemes termény tisztítására, szortírozására alkalmas. A mintatisztító, más néven magtisztító a gabonafélék mellett alkalmas borsó, bab, vagy akár különböző fűfélék magjának tisztítására is.

Gabonatisztító, hogy felvásárlóként csak a tiszta terményért kelljen fizetnie!

A Pfeuffer SLN gabonatisztító rostagép a terményt megtisztítja a felesleges anyagoktól.
A mintatisztítóval nem kell többé aggódnia a gabona közé keveredett idegen szemek, szármaradványok, törtszem, por, vagy pelyva miatt. A Pfeuffer SLN magtisztító a szemetet egy külön zacskóba vezeti, illetve különbséget tesz a minőségi szemek és a kevésbé jó minőségű szemek között. A rostagép ezeket külön tárolóba vezeti a szitákból.

A termény tisztasága, minősége és a szemét aránya egy minta feldolgozásából megállapítható?

Pfeuffer_SLN_Probenreinigung_und_Auslesemaschine3.jpgA Pfeuffer SLN mintatisztító rostagép által megtisztított minta sokkal nagyobb pontosságot eredményez a nedvességmérésnél, illetve a beltartalmi értékek analizálásánál és reprezentatív értékkel bír az átvett szállítmányra vonatkozóan.

Gabonatisztítóval megkönnyítheti a gazdálkodást és megspórolhatja az esetleges tisztítási költségeket!
 
A Pfeuffer SLN gabonatisztító rostagép segítségével tiszta gabonából tud nedvességet mérni, ami biztosítja a pontosabb nedvességtartalmi értéket, tehát a gabonatisztító géppel elkerülheti a magas szárítási költségeket!


Mintatisztító rostagép, hogy a termény egészére vonatkozóan homogén eredményeket kapjon! Számoljon tisztasági átlagot magtisztító géppel!

A Pfeuffer SLN magtisztító géppel ez nem lehet probléma! A tiszta anyag lemérésével olyan átlagolt eredményt tudunk számolni, ami az egész szállítmány terményére releváns!


A Pfeuffer SLN magtisztító, gabonatisztító működése teljesen automatikus!

A minta betöltése után kiválasztjuk a mintatisztító rostagép szelelő részének működési időtartamát. Célszerű 60 másodpercre állítani, hogy a gabonatisztító minden könnyű szemetet el tudjon távolítani. Ezután a Pfeuffer SLN gabonatisztító megkezdi a rostálást. Előbb a könnyebb, nagyobb szemetet szűri ki a szemek közül, ezután a termény a gabonatisztító opciós (választható méretű) szortírozó rostáin keresztül megtisztul a rossz minőségű szemektől, illetve a kisebb méretű szeméttől.

Például ha árpát tisztítunk a gabonatisztítóval, a jobboldali tárolóba kerülnek a 2,5 milliméternél nagyobb szemek, a baloldaliba a rosszabb minőségű szemek. A Pfeuffer SLN gabonatisztító a szemetet egy külön zacskóba vezeti.

A Pfeuffer SLN gabonatisztító segít a legpontosabb eredmények elérésében!

A gabonatisztító rostagép a reprezentatív eredményekhez érdemes a mérésnél 1 kg mintát használni. Ez a nagy mennyiségű minta garantálja a későbbi méréseknél is a pontosabb eredményeket!


A Pfeuffer SLN mintatisztítóval a termény tisztasága pillanatok alatt megállapítható!

A gabonatisztító géphez rendelhető mérleg ebben segíti a munkát. A felvásárlásnál fontos a minőség és a fajta pontos meghatározása. A mintatisztító segít meghatározni a veszteség százalékos arányát is.


Többféle terményt szeretne tisztítani és szortírozni?

A Pfeuffer SLN magtisztító nem ismer lehetetlent! Legyen szó búzáról, borsóról, napraforgóról, a mintatisztító rostagép bevetésre kész a különböző méretű opcionális rostáinak köszönhetően. A gabonatisztító rostagép szitacseréje másodpercek alatt elvégezhető!

 

Könnyítse meg gazdasága mindennapjait a Pfeuffer SLN gabonatisztító rostagép használatával! Fizessen csak a tiszta termény után! Csatlakozzon Ön is a több száz elégedett felvásárlóhoz, akik már a Pfeuffer SLN gabonatisztítót használják!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

AGRÁRTERMÉKEINK

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.