Ügyfélszolgálat

Központ:
+36 22/322-650

Szerviz :
+36 70/618-6220

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Időjárás Felhőkép

Laborfelszerelés » NIR Beltartalmi elemzők

Mininfra SmarT SW hektós beltartalmi elemző

Leírás

Kifutott termék, már nem gyártják!
Helyette az új fejlesztésű műszer: Infracont XGrain

Beltartalmi elemzővel mérni egész szemből, mintaelőkészítés nélkül? Az egyik legpontosabb és legmodernebb gabona minőség vizsgálót keresi elérhető áron? A továbbfejlesztett Mininfra SmarT SW beltartalmi elemző hektóliter súlyt is mér, ez az ideális választás!
Mininfra SmarT SW.jpg
- A kalibrációk magyar növénykultúrákból fejlesztve a legnagyobb pontosság érdekében

- A legfontosabb beltartalmi jellemzők és a hektóliersúly egyidejű mérése

- Egész szemes termények, de akár lisztek beltartalmi mérése is

- 7”-os színes érintőképernyős LCD kijelző a beragadó gombok elkerülése érdekében

- Beépített grafikus nyomtató, mely a beltartalmi elemzések dokumentálását segítik és a félreértések így könnyen elkerülhetők

  A Mininfra SmarT SW a legújabb és legnagyobb tudású beltartalmi elemző a Mininfra típusú gabona minőség vizsgálók között. Az elődjéhez hasonlóan ez is olyan beltartalmi elemző a Mininfra készülékek közt, melynek felhasználása a garatos kivitelének köszönhetően jóval egyszerűbb és kényelmesebb, mint a mintatartós készülékeké. Így nem igényel a minta előkészítést sem, csak hántolást! A Mininfra SmarT SW beltartalmi elemző automatikusan beállítja a különböző terményfajtákhoz szükséges optimális mérési rétegvastagságot, és a minták tömörítését is elvégzi. Lehetővé teszi mind az egész magvak, mind a lisztek összetételének beltartalmi analizálását külön mintatartó, vagy egyéb kiegészítő alkatrész nélkül!

Egyszerűen kezelhető, de mégis fejlett, minden igényt kielégítő technológiát keres? Mininfra SmarT SW beltartalmi elemző!

A speciális infravörös optika és mintakezelési technika alkalmazása kiváló rövid és hosszú távú stabilitást eredményez. Egyedi optikai kompenzációs rendszerének köszönhetően a Mininfra SmarT SW beltartalmi elemző eredményeit nem befolyásolja sem a minta, sem a környezet hőmérséklete és nincs szükség bemelegedési időre sem!

A Mininfra SmarT SW beltartalmi elemző 1 perc alatt több száz elemi mérést végez, amely biztosítja a kiváló reprodukciót, és lehetővé teszi a gabonák, olajos magvak és lisztek pontos mérését minta előkészítés nélkül, kivéve napraforgónál, amit hántolni szükséges.

SmarT nyomtató.jpgA mérési eredmények a Mininfra SmarT SW gabona minőség vizsgáló beépített hőnyomtatója segítségével a mérés végén, vagy akár később is kinyomtathatóak. Ez a beltartalmi elemző műszer gyárilag előállított és tesztelt magyar kalibrációkkal kerül forgalomba. A gabona minőség vizsgáló előlapján található USB 2.0 csatlakozó lehetőséget nyújt többek között a szoftver és a kalibrációk frissítésére, továbbá a tárolt mérési eredmények mentésére.

SmarT kijelző.jpgA kiváló fényerejű, színes 7” méretű, érintőképernyős LCD kijelző biztosítja mind az egyszerű kezelést, mind a fejlett adat ki- és beviteli lehetőségeket. 

Elérhető kalibrációk a Mininfra SmarT SW beltartalmi elemzőhöz

A szkenner típusú Mininfra gabona minőség vizsgáló készülékekre közös kalibrációk készülnek ismert mintasorozatokkal MLR (Multiple Linear Regression ) módszerrel. A kalibrációkat a Mininfra SmarT SW gabona minőség vizsgáló készülékekbe is a gyártás során visszik be. Opcionálisan liszt kalibráció beprogramozására is van lehetőség, amit megrendeléskor jelezni kell. Ennek pontos méréséhez ugyanis a beltartalmi elemző műszerbe egy 200.000.- Ft értékű liszt mintatartó eszköz beépítése szüksges a mérőcellába! A kalibrációk a Mininfra gabona minőség vizsgáló műszerek esetén az egyik műszerről a másikra átvihetők. A Mininfra SmarT SW beltartalmi elemzőket a felhasználó igényének megfelelő, -az összes elérhető terményre előprogramozott-  kalibrációval szállítjuk, melyek akövetkezők lehetnek:

Termék

Nedvesség

Fehérje

Sikér

Olaj

Olajsav

Keményítő

Zeleny-index

W-érték

Hamu

HL-súly

Búza

+

+

+

-

-

-

+

+*

-

+

Árpa

+

+

-

-

-

-

-

-

-

+

Kukorica

+

+

-

+

-

+

-

-

-

-

Liszt

+

+

+

-

-

-

-

-

+

-

Durum liszt

+

+

-

-

-

-

-

-

+

-

Szójadara

+

+

-

-

-

-

-

-

-

-

Durum

+

+

+

-

-

-

-

-

-

-

Rozs

+

+

-

-

-

-

-

-

-

-

Triticale

+

+

-

-

-

-

-

-

-

-

Repce

+

-

-

+

-

-

-

-

-

-

Szója

+

+

-

+

-

-

-

-

-

-

Napraforgó (hántolt)*

+

-

-

+

+

-

-

-

-

-

Rizs

+

+

-

-

-

-

-

-

-

-

A fentieken felül a Mininfra SmarT SW gabona minőség vizsgáló műszer beépített kalibráció-módosító programmal is rendelkezik, de opcionálisan Windows alatt futtatható kalibráló program is rendelhető hozzá!

A gabona minőség vizsgáló pontossági adatai (pl. búza esetén):
I. Kalibrációk pontossága (abszolút): 
Nedvességtartalom: 9-17 % tartományban kb. 0,3.
Fehérjetartalom: 10-16 % tartományban kb. 0,3.
Sikértartalom: 16-45% tartományban kb. 1,5.

II. Ismételhetőség:(10 egymást követő mérés  reprodukciós szórása a mintatartó újratöltésével.)
Nedvességtartalom: jobb mint 0.2
Fehérjetartalom: jobb mint 0.2
Sikértartalom: jobb mint 0.5.

2_ev_garancia.jpgSzervíz?! (Nem lesz rá gyakran szüksége, de ha mégis!)

A Mininfra gabona minőség vizsgáló műszerekhez már közel 20 év óta elismert színvonalú, az egész ország területére kiterjedő szervizt és kalibrációs hátteret biztosított!

Ahogyan a többi Mininfra készülékhez, a Mininfra SmarT SW-hez is 2 év gyári garancia jár!

Hogyan kell használnom a Mininfra SmarT SW gabona minőség vizsgáló műszert?

A Mininfra SmarT SW beltartalom elemző műszer kezelése szakértelmet nem igényel. Egy mérés a garat megtöltéséből, valamint egy nyomógomb megnyomásából áll. A mérésadatok, a mérés sorszáma, valamint a méréssel kapcsolatos egyéb adatok kijelzése a képernyőn történik, ill. igény szerint kinyomtathatók.

Ha egy igazán pontos és könnyen használható, magyar gyártmányú készüléket szeretne gyorsan elérhető szerviz szolgálattal, rendelje meg most a Mininfra SmarT SW beltartalmi elemzőt!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

AGRÁRTERMÉKEINK

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.