AGRÁRTERMÉKEINK

Megfigyelőrendszer, biztonságtechnika » Napelemes megfigyelő állomás

LD-Agro MobileCAM Solar – Q4D - megfigyelő állomás

LD-Agro MobileCAM Solar – Q4D - megfigyelő állomás_Napelemes megfigyelő állomás_Megfigyelőrendszer, biztonságtechnika

Termék ára:

215.000 Ft + ÁFA

Kosárba db
Leírás

Távolról megfigyelhet olyan területeket, ahol se áramforrás, se vezetékes Internet nem áll rendelkezésre!

 • Q4F Napelemes megfigyelő állomás, 4G, SD, GSM, PTZ.jpgVezetékes áramforrás nélkül is működik
 • Bárhonnan, bármikor megnézheti a kamera képét, akár egy mobiltelefonnal is
 • Robosztus kivitelű, napelemes IP kamera
 • Éjszaka akár 20-50 méteres látótávolság
 • Autó fókusz, váltóztatható látószög
 • 1080P FullHD felbontás biztosítja a kiváló minőségű képet
 • 4x optikai Zoom (2,8-12mm)
 • Forgatható PTZ kamera, oldalra: 300°, fel-le: 60°
 • Masszív, kültéri kameraház, strapabíró kivitel
 • Nem igényel vezetékes internetet, bárhová letelepíthető
 • A kompakt méretű 4G kamera könnyen, gyorsan telepíthető
 • Igény esetén beszereléssel és beüzemeléssel
 • A felvételek több féle képpen rögzíthetőek
 • Mozgásérzékelés és riasztás különféle eseményekreA 4G kamera rendszere nagyon egyszerűen működik áram és Internet nélküli helyeken!

Az LD-Agro MobilCAM napelemes rendszer alapja egy SD kártyás IP kamera, melyet elsősorban az olyan helyekre ajánlunk, ahol nincs áramforrás és vezetékes Internet.

Működése nagyon egyszerű, mert csak tetszőleges helyre le kell telepíteni a megfigyelő állomást! A napelem az akkumulátort tölti, ami ellátja szükséges árammal a kamerát. Beállítható mozgásérzékelés és riasztások is, valamint a felvételek a helyszínen egy SD kártyára is rögzíthetőek.

Agro SIM kártya.jpgHa a GSM kamerába bármely Telefon szolgáltató adatforgalmas SIM kártyáját  (célszerű korlátlan adatforgalmút választani) belehelyezi, máris megvalósul a távfelügyelet, hiszen a 4G kamera képét mobiltelefonon, vagy számítógépen keresztül bárhonnan nézheti. Sőt, amennyiben a kiválasztott 4G kamera típusa támogatja, távolról forgathatja is, vagy rá is közelíthet dolgokra. A felvételek távoli mentése pedig a csomag részét képező szoftveren keresztül bármilyen, internetre csatlakozó - akár irodai - számítógépre is történhet!


Nem tudta eddig megvédeni az értékeit? Felügyelni az embereit?

Mobil eszköz távoli GSM elérés, 4G kamera.jpgMivel a napelemes megfigyelő állomást bárhova letelepítheti, megoldódnak az olyan problémák, hogy egyes területek - mivel nem volt a helyszínen áramforrás vagy vezetékes Internet - nem voltak védettek! Egy raktárépületet, állattartó telepet is könnyedén megfigyelhet. Nem kell aggódnia, hogy ellopják az állatait, vagy terményét! Bármikor, bárhonnan ránézhet az SD kártyás IP kamera élő képére. Akár egy mobiltelefonon segítségével is megnézheti, hogy mi történik a telephelyen, raktárakban, halastavaknál, vagy ahol csak szeretné. 


Könnyedén megfigyelheti a telephelyén átmenő forgalmat, vagy a munkások mozgását. A kamerával megfigyelt terület megkönnyíti a munkaszervezést, hatékonyabb munkavégzést eredményez.

 

Önnek hol lenne szüksége napelemes megfigyelő állomásra?

 

 • Szőlészet.jpgGyümölcsös
 • Szőlészet
 • Méhészet
 • Halastó
 • Illegális szemétlerakó hely
 • Gazdasági épület
 • Géppark, raktár

 

 

Ne hagyja, hogy eltulajdonítsák amiért Ön dolgozott meg!

Ezzel a napelemes megfigyelő állomással könnyedén megvédheti jogos tulajdonát! Már maga a felszerelt akkumulátoros kamera látványa is meggátolja a legtöbb lopást, hisz nem éri meg onnan lopni, ahol a tolvajról felvétel készül. Így az SD kártyás IP kamera már önmagában is védelmet biztosít!

A napelemes megfigyelő állomás legnagyobb előnye viszont a távoli elérhetőség! Bármikor bárhonnan ránézhet a 4G kamera élő képekre. Akár egy mobiltelefon, tablet vagy számítógépen keresztül. Telefonjára különféle eseményekre (pl.: mozgásérzékelés) riasztásokat is kérhet. A felvételeket FullHD minőségben az SD kártyás IP kamerában egy mikro SD kártyán tárolni lehet. Lehetőség van a távoli rögzítésre is, pl. egy irodai számítógépben, mely folyamatosan be van kapcsolva és az Internetre kapcsolódik. Így betörés, behatolás esetén a felvételek alapján a tettesek könnyen azonosíthatók és felelősségre vonhatók!

 

Mik a megfigyelő állomás legfőbb funkciói?

 • LD-Agro MobileCAM Q4F, PTZ, forgatható, Zoom.jpg5x optikai Zoom (2,8-12mm)
  Távolról egyszerűen optikailag ránagyíthat tárgyakra. Ez nagyban megkönnyíti a személyek, rendszámok azonosíthatóságát

 • Távolról forgatható PTZ kamera
  Magát a kamerát egy telefonos applikáció, vagy számítógépes programon keresztül könnyedén el is forgathatja. Oldalra: 300°, fel-le: 60°-ban képes fordulni a kamera!

 • Beépített 4G modem
  Segítségével a napelemes megfigyelő állomás a mobil telefonhálózaton keresztül bárhonnan elérhető

 • Mozgásérzékelés
  Digitálisan, a kép tartalom változása alapján történik a mozgásérzékelés. Beállítható a megfigyelt terület, észlelt személy/tárgy mérete, stb. Mozgásérzékelésre különféle eseményeket lehet megadni, pl. rögzítés indítása, pillanatkép készítése és küldése, riasztás a megadott módokon.

 • Riasztás
  Különféle riasztási eseményeket lehet megadni. Riasztáskor a telefonjára egy push üzenetet kap, mely a mobil applikációban fog látszódni. Kérhető Email-es riasztás is.

 • SD kártya foglalat
  A felvételek rögzítésének elsődleges helye. 128 Gbyte-ig tetszőleges méretű SD kártyát lehet a GSM kamerába helyezni.

 • Távoli adatrögzítés
  A csomag részét képezi a PC szoftver is, mely lényegében egy NVR szoftver, ami lehetővé teszi az adott számítógépen a felvétel rögzítését. A rögzítés történhet továbbá egy FTP szerverre is.

 • Stream szolgáltatás
  Interneten keresztül alacsonyabb minőségben is tudja továbbítani a felvételt, így csökkentve a mobil adatforgalmat.


Milyen beállításokkal a legcélszerűbb a mobil megfigyelő állomást használni?


A GSM kamerát célszerű beállítani, hogy az csak mozgásérzékelésre rögzítse a felvétel, ne folyamatosan. Így nagyon sok nap adata rá fog férni egy kisebb 64-128 Gbyte-os SD kártyára is! Beállítható, hogy csak bizonyos időszakokban történjen a mozgásérzékelés aktiválása, pl. munkaidőn kívül. Így elkerülhető a felesleges rögzítés és riasztás.

A 4G kamera képére mindezektől függetlenül bármikor rá tud nézni távolról. Ha ezt a képet alacsony minőségben nézi meg és csak akkor vált át Full HD minőségre, ha valamire rá akar közelíteni, akkor a SIM kártyához nem szükséges a korlátlan adatforgalom. Akár még egy pár Gbyte-os kártya is megfelelő lehet. Célszerű vásárlás után egy meglévő mobil SIM kártyával először kipróbálni, hogy valóban mennyi Mobil Internet adatmennyiségre van szükség, mert ez felhasználóként teljesen különböző.

 

Mi a különbség a három napelemes megfigyelő állomás kamerái között?

                                          Q4D.jpg         Q6K.jpg           B6C.jpg

 

LD-Agro Q4D

LD-Agro Q6K

LD-Agro B6C

Felbontás

2MP Full HD

2MP Full HD

2MP Full HD

Objektív

Autó fókusz, 4X Optikai Zoom (2,8-12mm)

6mm fix lencse

Autó fókusz, 5X optikai zoom (2,7-13,5mm)

Max. infra távolság

20-50m

20-60m

40-60m

GSM Modem

4G (LTE)

4G (LTE)

4G (LTE)

Távolról forgatható

Igen (PTZ); Oldalra: 300°, Fel-le: 60°

Nem

Igen (PTZ); Oldalra: 355°, Fel-le: 90°

Memória kártya hely

microSD

microSD

microSD max. 128GB

 

Hogy történik az akkumulátoros kamera beszerelése, beüzemelése? Kapok segítséget?


IP kamera beszerelés, telepítés.jpgA napelemes megfigyelő állomás telepítése egy elég egyszerű feladat. 3 fő komponens elhelyezését kell megoldania. 4G kamera, napelem panel és egy akkumulátor. Ha mindhárom egységet egy magas póznára, oszlopra szereli fel, elég egyszerű dolga van. Viszont fel lehet rakni pl. a napelemet a tetőre, a kamerát a ház falára, az akkumulátort pedig a padlástérbe, vagy a földbe süllyeszteni. Mivel a napelemes megfigyelő állomás nem igényel semmilyen egyéb vezetéket, tetszőleges helyre szerelheti azt fel, illetve bármikor áthelyezheti másik helyre.

Ezt követően a mobiltelefonjára le kell tölteni egy applikációt, amibe meg kell adni a 4G kamera azonosítóját, hogy lássa az applikáció a kamerát. Számítógépen egy csomag részét képező PC szoftverbe kell beírni a szóban forgó beltéri/kültéri kamera elérési útvonalát és máris lehet nézni a 4G kamera képeit. Itt akár 64db 4G kamera elérését is megadhatja, egyszerre több kamera képéhez is hozzáférhet! A kamera telepítése ezért önmagában egy nagyon egyszerű, bárki számára könnyen kivitelezhető feladat, aki kicsit is otthon van az informatika világában.

 

Agrogazda.hu kamerarendszer, biztonságtechnikai telepítés.jpgAmennyiben viszont bizonytalan lenne a kamera telepítés területén, szakértelmünk az Öné! Szervizes és kamerarendszer telepítő csapatunk készségesen felszereli, ha kell kábelezi, beállítja és elmagyarázza az akkumulátoros kamera rendszer működését, telepítési munkadíj ellenében!

Az alap megfigyelő állomás tartalma

- 1db Mobile CAM Q4D kamera (Kamera tartó karral, antennával, kézi könyvel, PC szoftverrel) Bővebben a kameráról ide kattintva olvashat!

 

Q4F Napelemes megfigyelő állomás kiegészítők.jpg

 

- 1db 100W-os napelem panel (Választható 2x100W-os napelem is! Célszerű pl. több kamera esetén, vagy borús időben, télen mikor rövidebbek a nappalok és ekkor is folyamatos használat és rögzítés az elvárás!)

Bővebben a napelemekről ide kattintva olvashat!

- 1db napelem feszültség szabályzó és töltő elektronika

- 55Ah akkumulátor, lemezszekrényben
(Választható 75Ah, 100AH és 150Ah akkumulátor is, akár a 100W-os napelemhez, illetve pl. hosszabb borús időszakok vagy rövidebb nappalok esetén tudja biztosítani a zavartalan működést!)
Bővebben az akkumulátorokról ide kattintva olvashat!

Figyelem, nem része a csomagnak!
SD kártya, SIM kártya, tartóoszlop, napelem tartó konzol


A napelemes megfigyelő állomással Ön jó döntést hozott! Értékeit biztonságban tudhatja, legyen szó állattartó telepről, halastóról, vagy raktár épületről!

Nem kell tovább aggódnia, mert a zsebében lévő mobil telefonon keresztül azonnal értesülhet minden eseményről! Megelőzheti a lopásokat, a 4G kamera segítségével szemmel tarthatja a területét bárhonnan a világon!

Ár

215.000 Ft + ÁFA

Kosárba db
Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

LD-Agro MobileCAM Sola...

Ár

229.000 Ft + ÁFA

LD-Agro MobileCAM Solar-B6C - megfigyelő állomás_Napelemes megfigyelő állomás_Megfigyelőrendszer, biztonságtechnika

Leírás
Napelemes, akkumulátoros megfigyelő állomás, áram és Internet nélküli helyekre. ...

db
Részletek

LD-Agro MobileCAM Sola...

Ár

215.000 Ft + ÁFA

LD-Agro MobileCAM Solar-Q6K - megfigyelő állomás_Napelemes megfigyelő állomás_Megfigyelőrendszer, biztonságtechnika

Leírás
Napelemes, akkumulátoros megfigyelő állomás. Bárhol használható, nem igényel ára...

db
Részletek

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.