AGRÁRTERMÉKEINK

Nedvességmérő » Infrás nedvességmérő

LD-Agro DSH100-1 infrás szárítószekrény

Leírás

A pontos nedvességmérőre van szüksége a mezőgazdaságban, vagy szárazanyag tartalmat mérne az iparban? A DSH100-1 infrás nedvességmérő kézenfekvő megoldás lehet Önnek!

  • pl107199-dsh_50_made_china_halogen_infrared_digital_electronic_moisture_analyzer_moisture_balance.jpgleolvashatóság 0.01g
  • ismételhetőség 0,5% (≥3g)
  • ajánlott mintamennyiség 3-10 g
  • max mintamennyiség 50g
  • szárítási hőmérséklet 50-180°C
  • szárítási idő 1-99 perc (10 másodperces léptékkel)

    Minőségbiztosítás egy gyors és megbízható, súlyveszteség alapján működő infrás nedvességmérővel. A századpontosságú mérleg egybeépítve egy infrás szárítószekrénnyel lehetővé teszi a minták viszonylag gyors és pontos nedvesség-, vagy szárazanyag tartalom meghatározását. Ideális laborok, szárítóüzemek és felvásárlók számára! 

Válassza az egyszerű és praktikus kezelhetőséget a pontos nedvességtartalom meghatározáshoz!

DSH-2.jpgAz infrás nedvességmérő használata elég egyszerű. Helyezzen egy kevés mintát a mintatálcára, egyenletesen oszlassa szét, zárja le a műszer fedelét, indítsa el a mérést, majd a szárítás befejeztével olvassa le a kijelzőről az eredményt. Használhatja szinte bármilyen anyagra, pl.: gabona, faforgács, tea, dohány, fűszerek, sóder, homok, stb.

A DSH100-1 infrás nedvességmérőhöz kalibrálhatja akár a gyors nedvességmérőjét is. Gyorsabb és egyszerűbb használni, mint egy szárítószekrényt, de ugyanolyan pontos.

Ideális mini szárítószekrény precíziós mérleggel az ipar és a mezőgazdaság számára, mellyel a lehető legpontosabban meghatározhatja a szárazanyag-, illetve a nedvességtartalmat.

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.