AGRÁRTERMÉKEINK

Sorvezető, területmérő » Kiegészítők, alkatrészek

LD-Agro Átszerelő Kit

Leírás

LD-Agro UniDrive mezőgazdasági gépvezérlése van? Időszaktól fűggően több erőgépben is használná a robotpilótát? A megoldás az LD-Agro Átszerelő kit UniDrive robotpilóta rendszerhez!

átszerelő_kit.jpg- Gyors átszerelhetőséget biztosít

- Kiépítés után nem szükséges szakember az átszereléshez

- Gépspecifikus kábelek és rögzítőelemek

- Kompatibilis az LD-Agro UniDrive kormányautomatika rendszerrel

Az LD-Agro UniDrive robotpilóta mely elemei vihetők át másik gépbe?

A UniDrive mezőgazdasági gépvezérlés fő komponensei pár mozdulattal leszerelhetőek. A robotpilóta motorja egy mozdulattal lepattintható, és a másik gépre feltelepített fogaskoszorúra ugyanilyen könnyen felszerelhető. A kormányautomatika másik fontos eleme, az LD-Agro ECU központi vezérlő egység szintén könnyen leszerelhető illetve átszerelhető.

UnIDrive_beszerelés_2.jpg  UnIDrive_beszerelés_1.jpg  UnIDrive_beszerelés_3.jpg

Mit tartalmaz az LD-Agro átszerelő kit?

0-Steer-Ready_kábel7-psd.jpgA mezőgazdasági gépvezérlés fő komponenseihez szükséges kábeleket és csatlakozókat. Az átszerelő kit segítségével az LD-Agro UniDrive robotpilóta számára szükséges gépspecifikus rögzítőelemek és kábelek fixen telepíthetőek több gépben is. Ezzel a megoldással a robotpilótát nagyon könnyen pár perc alatt átszerelheti másik gépbe!

oldal11_MDU_átszerelő_Kit01.jpg

LD-Agro UniDrive robotpilóta rendszerét ne csak egy gépen hasznosítsa! Az átszerelő kit segítségével költséghatékonyan több gépet is felszerelhet kormányautomatika rendszerrel! Használja ki mezőgazdasági gépvezérlését egész évben, a lehető legtöbb munkaműveletnél!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.