AGRÁRTERMÉKEINK

Sorvezető, területmérő » Szoftveres applikációk

Helyspecifikus kijuttatás

Leírás

Szeretné lépni a precíziós gazdálkodás felé, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Nagyobb hozam kevesebb input-anyag felhasználásával? Lehetséges!

A táblán belül differenciált tápanyagkijuttatáshoz az Mg Navigátor V2, a LineGuide 300-as és a LineGuide 800-as mezőgazdasági GPS-ekbe talajmintavételezési térkép vagy hozamtérkép alapján készített kijuttatási térképek is visszatölthetőek!

Van már LD-Agro GPS-es sorvezetőm. Hogyan kezdjek hozzá a helyspecifikus kijuttatáshoz?

Először készít egy táblahatár-rögzítést az LD-Agro GPS-es sorvezetőjével. Ennek segítségével egy talajmintavételezési tervet kell készíteni, majd ez alapján megfelelő szakemberek elvégzik a talajmintavételezést. A minták kiértékelését követően az eredmények alapján differenciált tápanyag-utanpótlási javaslatot tesznek, és elkészítik a mezőgazdasági GPS-be betölthető kijuttatási térképet is.

Helyspecifikus_kijuttatás.jpgHozamtérkép is felhasználható, mely shape formátumú. Ez alapján manuálisan is elkészíthetőek a kijuttatási térképek pl. FarmWorks programmal, vagy talajelemzéssel foglalkozó szolgáltatókkal. Önnek ezt követően csak a GPS-es sorvezetőbe vissza kell töltenie a térképet. Ezt követően a mezőgazdasági GPS kijelzőjéről a kijuttatandó mennyiségek méterre pontosan leolvashatóak és a helyspecifikus kijuttatás költséghatékonyan, drága felszerelések nélkül elvégezhető!

Tegye meg az első lépést a precíziós gazdálkodás felé még ma! LD-Agro mezőgazdasági GPS használatával dolgozzon okosabban, ne keményebben!

 

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

LD-Agro LineGuide 800 ...

Ár

595.000 Ft + ÁFA

LD-Agro LineGuide 800 sorvezető GeoStar GPS vevővel_GPS-es sorvezető_Sorvezető, területmérő

Leírás
20 cm-es kijelzővel rendelkező sorvezető GPS az Agrogazda.hu Mérőmészerek Kft kí...

db
Részletek

LD-Agro Mg Navigátor V...

Ár

545.000 Ft + ÁFA

LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető GeoStar GPS vevővel_GPS-es sorvezető_Sorvezető, területmérő

Leírás
Csökkentené kiadásait, elkerülné az átfedéseket? Ezt mind megteheti az Mg Navigá...

db
Részletek

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.