AGRÁRTERMÉKEINK

Sorvezető, területmérő » Szoftveres applikációk

Utolsó sor vonalvezetési mód

Leírás

A GPS-es sorvezetőben gyakran használt A-B egyenes, A+ irányszög, görbe és szabad vonalvezetési módok mellett bizonyos esetekben szükség lehet az utolsó sorhoz történő igazodásra. Ebben az LD-Agro LineGuide mezőgazdasági GPS-ek opcionális extra vonalvezetési módja segíthet.

Amennyiben nem azonos párhuzamos nyomvonalakkal szeretne dolgozni, választható az „Utolsó sor” vonalvezetési mód is. Ebben az esetben, ha eltér az ideális nyomvonaltól (pl. egy fát vagy villanyoszlopot kell kikerülnie a táblán), a következő sorban már az új nyomvonal lesz a referenciavonal. Így tehát minden esetben az utolsó sor lesz a következő sor referenciavonala.

Utolsó_sor_vonalvezetési_mód.jpg

A LineGuide 800 és 1000 GPS-es sorvezetőkben az utolsó sor vonalvezetési mód választható kézi és automata változatban is. A kézi esetén a fordulók végén manuálisan kell a mezőgazdasági GPS-nek jelezni a sor végét, illetve a következő sor kezdetét. Automata módban az LD-Agro sorvezető a táblahatárt érzékelve automatikusan áttér a következő sorra.

Sok kerülendő akadály van a tábláján? Az LD-Agro mezőgazdasági GPS-ek opcionális utolsó vonalvezetési módjával optimálisan művelheti meg a táblát, ezáltal költséghatékonyabban is!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.