Megfigyelőrendszer, biztonságtechnika » Cső IP kamerák

Hyundai kültéri IP csőkamera, PoE, 4MP 2K

Termék ára:

27.000 Ft + ÁFA

Kosárba db
Leírás

Egyszerűen szerelje fel a biztonsági kamerát a falra tetszőleges helyre és egyetlen FTP kábellel vigye el a biztonsági kamerához az Internetet, melyen keresztül ez a kültéri biztonsági kamera az áramot is megkapja! Ettől kezdve a biztonsági kamera képét bárhonnan, bármilyen Internetre csatlakozó eszközről elérheti!

 • hyundai-hyu-408-poe-4mp-2k-kulteri-csokamera.jpgIP azaz Internetre közvetlenül is csatlakoztatható
 • Professzionális kamera, rendkívüli képminőség
 • Színes, valódi 4MP 2K felbontás
 • Arc/rendszám akár 30-40m-ről is azonosítható
 • Sötétben az IR LED-ekkel akár 30m-re is elláthat. 
 • Kültéri-beltéri, éjjel is kiváló képet rögzít
 • Számítógépről, okostelefonról, tabletről bárhonnan megfigyelhető
 • Okostelefonos ingyenes APP és távfelügyeleti rögzítő szoftver
 • Német CLOUD (felhő) szolgáltatás, 20fps, H.265+
 • 3 év garancia!


Hogy működik a biztonsági kamera?

Bontsa ki a tőlünk kapott csomagot és a kültéri biztonsági kamerát szerelje fel a kívánt helyre. Ha szükséges a távoli elérés, biztosítania kell az Internet elérést a biztonsági kamera számára. Fix Internet kábellel, vagy akár mobil Internettel a biztonsági kamerákat egyetlen FTP kábel segítségével az Internetre csatlakoztathatja és mivel a Hyundai kamerák beépített PoE technológiával rendelkeznek, külön áramforás sem szükséges a kamera működéséhez!

IP kamera rendszer megfigyelés bárhonnan, bármilyen eszközről_2.jpgEz a Hyunadai biztonsági kamera önmagában is működő képes és rá tud csatlakozni az Internetre, melynek képét a biztonsági kamerához adott telefonos mobil applikáció, vagy számítógépes szoftver segítségével bárhonnan a világon meg tudja nézni!

Amennyiben több biztonsági kamerára van szüksége, esetleg különféle típusokból válogatna, továbbá a biztonsági kamera képére nem csak rá szeretne pillantani, hanem folyamatosan felügyelné is azt, szükséges lesz egy NVR rögzítő egység is!

Hyundai NVR 4 csatornás rögzítő, PoE.jpgAz NVR rögzítő egység összegyűjti a tetszőleges számú biztonsági kamera képét, valamint maga az NVR egység csatlakozik csak az Internetre, nem külön minden kamera egyesével! Ez egyrészt jóval egyszerűbb kezelést tesz lehetővé, másrészt rengeteg plusz beállítási lehetőség, pl. riasztás, rögzítés, visszakeresés válik elérhetővé. A Hyundai NVR egységekbe lehet vásárolni tetszőleges méretű Winchestert (HDD adattárolót), melyre tetszőlegesen be lehet állítani hány napot, milyen minőségben rögzítsen az egység.

Még a vásárlás előtt döntse el, hogy helyszíni rögzítés, vagy távoli megfigyelés a cél, esetleg mind kettő?! Termék szakértőink segítenek a választásban!A Hyundai NVR egységekről itt olvashat bővebben!


Sajnos nincs Internet a helyszínen! - Szükséges ez egyáltalán Önnek?

Maga az a tudat, hogy egy terület be van kamerázva, már elrettenti a betörőket, meggátolja a lopásokat, lazsálásokat! Hiszen ott a kültéri biztonsági kamera, figyelnek! Viszont nem biztos, hogy valóban szükséges a távoli megfigyelés is.

Tetszőleges számú biztonsági kamerát fel kell helyezni, melyeket egy jól elzárt NVR egységbe kell bekötni. Fontos, hogy az NVR fűtött beltérbe kerüljön, akár egy irodába, egy mérlegházba, vagy raktárba egy zárható lemezszekrénybe. A helyszínen történik a rögzítés és az adattárolás is. Lopás betörés esetén a biztonsági kamera képek rendelkezésre állnak, valamint az elrettentés és megelőzés is biztosított, hisz a területen ott vannak a kültéri biztonsági kamerák!

Amennyiben a távoli megfigyelés is cél, akkor szükséges az Internet! Ha viszont nincs fix kábeles nagy sávszélességű Internet, erre is van megoldás. Egy mobil router segítségével és egy korlátlan adatforgalmas SIM kártyával, máris bárhova lehet Internetet varázsolni! Ezt a megoldást tapasztalatok szerint max 4-8 biztonsági kamerához ajánljuk, továbbá csak a biztonsági kamerákra való ránézésekhez, nem a folyamatos megfigyeléshez! Ugyanis mindegy, hogy már 3G - 4G hálózata van a Vodafone/Telenor/T-Com-nak, a garantált feltöltési sebesség mobil Interneten elégé lassú. Ránézésre tökéletes, folyamatos megfigyelésre nem ajánljuk!

 

Milyen riasztási lehetőségek vannak, és hogy történik a rögzítés?

Kamerarendszer riasztás, NVR riasztási lehetőségek.jpgA jó minőségű kép rögzítését célszerű a helyszínen a korábban részletezett NVR rögzítő egységben elvégezni. Lehetőség van Interneten keresztül alacsonyabb minőségben a távoli rögzítésre is, itt viszont egy olyan számítógépre van szükség, mely folyamatosan be van kapcsolva és az Internetre csatlakozik! Ebben az esetben viszont igen nagy adatmennyiséggel kell számolni, még alacsonyabb felbontásokban is!

A kültéri biztonsági kamerába beállítható a folyamatos felvétel üzemmód, illetve az is, hogy csak riasztási esemény esetén kezdjen el a biztonsági kamera rögzíteni. Ezzel jelentős mennyiségű Internetes adatforgalom és helyi rögzítésnél adat tárhely spórolható meg!

Riasztási esemény lehet: videó jel hiba, mozgásérzékelés (képtartalom változás), szabotázs, abnormális jel, illegális belépés (login), hálózati jelvesztés, IP hiba, SD kártya hiba.

 

Riasztási eseményre riasztási műveleteket lehet beállítani!

 • Rögzítés indítása
 • Pillanatkép készítése
 • Riasztás:
 • Az adott kamera képe riasztáskor a monitoron előugrik teljes képernyőben
 • Hangjelzés
 • PUSH üzenet küldése mobil APP-ba, pillanatképpel
 • Értesítés a felügyeleti központba
 • E-mail küldés

Riasztási kimenet aktiválása (hangjelző, GSM kommunikátor, stb) - csak akkor, ha a rögzítő rendelkezik riasztási kimenettel

 

Hogy történik a beszerelés, beüzemelés? Kapok segítséget?


IP kamera beszerelés, telepítés_2.jpgA biztonsági kamerarendszer telepítés maga egy elég egyszerű feladat. A kültéri biztonsági kamerát fel kell szerelni a falra, majd ezt követően FTP kábelen keresztül kell az Internetet elvinni a biztonsági kamerához. Nagy távolságok áthidalására is több megoldás létezik. Mind vezetékes jelerősítő, mind rádiós átjátszás formájában. A biztonsági kamerát a használati útmutató alapján be kell állítania az Ön igényeinek megfelelően. Továbbá a mobiltelefonra le kell tölteni egy applikációt amibe meg kell adni a kamera azonosítóját, hogy lássa az applikáció a kamerát. Számítógépen egy Internet böngésző (pl.: Mozilla Firefox, Google Chrome) ablakába kell beírni a kamera elérési útvonalát. A biztonsági kamerarendszer telepítés ezért önmagában egy nagyon egyszerű, bárki számára könnyen kivitelezhető feladat, aki kicsit is otthon van az informatika világában.


Agrogazda.hu kamerarendszer, biztonságtechnikai telepítés.jpgAmennyiben viszont bizonytalan lenne a kamerarendszer telepítés területén, szakértelmünk az Öné! Szerviz és telepítő csapatunk készségessel felszereli, kábelezi, beállítja és elmagyarázza a rendszer működését telepítési munkadíj ellenében! Bízza profi csapatra a kamerarendszer telepítést!


Miért érdemes Hyundai 4 Megapixeles biztonsági kamerát választani?

 • Kültéri használatra lett tervezve (IP67)
  - Fémházas, kültéri időjárás álló, oldalfara és mennyezetre is szerelhető (beltérbe a design miatt elsősorban a dóm kamerákat javasoljuk). 
 • Valódi 4MP 2K felbontású kamera
  - 30-40m-ről is értékelhető, bizonyító erejű felvételek készíthetőek vele.
  - A 4MP felbontással pl. arc, rendszám már ilyen távolságról felismerhető, azonosítható.
  - Könnyen felismerhető egy-egy személy, tökéletesen láthatóak az események a felvételeken. 
  - 20fps (real-time) rögzítési képsebesség a 4MP 2K felbontásban.
  - H.265+ / H.264 (választható) tömörítési eljárás. 
 • A széles, 103°-os  látószögű optikájával nagyobb területeket is meg tud figyelni.  A nagy felbontásának köszönhetően utólag digitálisan is bele tudunk zoom-olni a rögzített felvételekbe. 
 • Sötétben - a kamerába épített IR LED-ekkel - max. 30m-re is elláthat. 
 • S.M.A.R.T. (intelligens) IR LED funkcióval rendelkezik. 
  - Az intelligens IR LED-ekel a sötétben a kamera felé közeledő objektumok / személyek (pl. arc) felismerhetőek maradnak. 
  - A felvételek nem fehérednek el az IR LED túlvilágítása miatt.
  - Ingyenes CMS / NVR és mobil APP
  - Mozgásérzékelés, anti-maszk kitakarás, ROI (fontos terület kijelölés)
 • Ajándék, ingyenes német   Cloud (felhő) és ANTI HACK szolgáltatás.
 • Okostelefonos elérés a HYUNDAI Premium App-bóll
  Push üzenet az ingyenes mobil APP-ra (kép küldése riasztási eseménykor) 
 • Beépített POE  előnyei 
  - POE tápellátás: A biztonsági kamera és a rögzítő között utp/ftp kábelen keresztül (max. 50-100m távolságra) elvihető a táp és a videójel is, külön tápfeladó / tápegység alkalmazása nélkül.
  - Plug&Play: a kültéri biztonsági kamera egyszerűen, külön konfiguráció nélkül csatlakoztatható a HYUNDAI IP NVR rögzítőre. Az IP NVR rögzítő automatikusan felismeri és konfigurálja a csatlakoztatott biztonsági kamerákat. 
 • 3 év garancia!  

Figyelem!
A tápegység nem gyári tartozék, a Kiegészítő Termékek közül opcióban kiválasztható, megvásárolható!


Technikai paraméterek

Garanciaidő

3 év

Kompatibilitás

ONVIF

Kialakítás

Cső

Kültéri / beltéri

Kültér

Képérzékelő

1/3'' CMOS 4MP

Kamera felbontása

4MP

Pixel szám

2K, 2560(H) x 1440(V)

Rögzítési képsebesség 4MP felbontásban

20fps

Elsődleges stream

4MP (20fps) 2MP, 1.3MP, 1MP (25fps) 

Másodlagos stream

D1, CIF, VGA, QVGA (20 fps)

Látószög

103°

Beépített optika tulajdonságai

f=2.8mm, fix, D/N, 4 MegaPixel-es optika

IR LED max. távolsága

30m

Intelligens SMART IR LED

Van

Day/Night

Valós D/N (IR szűrőt cserélő mechanika)

Fényérzékenység színesben

0.01 lux (F1.2)

OSD menü

Van

AGC (automatikus erősítés szabályozás)

Van

BLC (háttérfény kompenzáció)

Van

DNR (digitális zajcsökkentés)

Van (3D-DNR)

WDR: (széles dinamika tartomány)

120dB

Hálózati protokoll

TCP/IP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS, PPPoE, SMTP, NTP (HTTPS, SIP, 802.1x, IPv6 optional), ONVIF

CMS és NVR szoftver

Van (ingyenes, max. 64db eszköz)

Távoli internetes betekintés és menedzselés

Ingyenes mobil applikáció, CMS/NVR szoftver és Cloud szolgáltatás.

Egyéb funkció

1 fix zóna, Mozgásérzékelés, Kitakarás, ROI, Telítettség, Kontraszt, Élesség, Tükör 

Videó tömörítés

H.265+ / H.264

Audió bemenet

Nincs

Audió kimenet

Nincs

SD kártya slot

Nincs

Csatlakozó videó

RJ45 (10/100 Base-T)

Csatlakozó táp

DC jack, 5.5 / 2.1mm, PoE 802.3af 

3 tengelyes szerelés mód

Igen (oldalfalra és mennyezetre is szerelhető)

Működési hőmérséklet

-30 és +60°Cközött

IP védettség

IP67 (kültérben telepíthető)

Méretek

69,1 x 66 x172,7 mm

Súly

500g

Tápfeszültség

12V DC, POE (max. 420mA 12V DC / 6.5W POE)

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=BtEqqC9qNw0

Termék ára:

27.000 Ft + ÁFA

Kosárba db
Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.