Megfigyelőrendszer, biztonságtechnika » Dóm IP kamera

Hyundai kültéri IP dómkamera, PoE, 2MP FullHD

Termék ára:

16.600 Ft + ÁFA

Kosárba db
Leírás

Egyszerűen szerelje fel az IP kamerát tetszőleges helyre és egyetlen FTP kábellel vigye el a cdómkamerához az Internetet. Ettől kezdve a professzionális Full HD felbontású kamera képét bárhonnan, bármilyen Internetre csatlakozó eszközről elérheti!

hyundai-hyu-416-poe-2mp-full-hd-1080p-kulteri-ejje.jpg- IP azaz Internetre közvetlenül is csatlakoztatható
- Kültéri IP kamera, rendkívüli képminőség
- Színes, valódi 2MP FullHD felbontás
- Arc/rendszám akár 16-20m-ről is azonosítható
- Sötétben az IR LED-ekkel akár 30m-re is elláthat 
- Kültéri-beltéri, éjjel is kiváló képet rögzít
- Számítógépről, okostelefonról, tabletről bárhonnan megfigyelhető
- 3 év garancia!

Hogy működik az IP kamera?

Bontsa ki a tőlünk kapott csomagot és az IP kamerát (vagy más néven Full HD kamera / dómkamera) szerelje fel a kívánt helyre. Ha szükséges a távoli elérés, biztosítania kell az Internet elérést az IP kamera számára. Fix Internet kábellel vagy akár mobil Internettel az IP kamerákat egyetlen FTP kábel segítségével az Internetre csatlakoztathatja és mivel a Hyundai IP kamerák beépített PoE technológiával rendelkeznek, külön áramforás sem szükséges az IP kamera működéséhez!
IP kamera rendszer megfigyelés bárhonnan, bármilyen eszközről.jpg
Ez a Hyunadai dómkamera önmagában is működőképes és rá tud csatlakozni az Internetre, melynek képét a dómkamerához adott telefonos mobil applikáció vagy számítógépes szoftver segítségével bárhonnan a világon meg tudja nézni!

Amennyiben viszont több IP kamerára van szüksége, esetleg különféle típusokból válogatna, továbbá az IP kamera képére nem csak rá szeretne pillantani, hanem folyamatosan felügyelné is azt, szükséges lesz egy NVR rögzítő egység is!

Az NVR rögzítő egység összegyűjti a tetszőlegesHyundai NVR 4 csatornás rögzítő, PoE.jpg számú IP kamera képét, valamint maga az NVR egység csatlakozik csak az Internetre, nem külön minden IP kamera egyesével! Ez egyrészt jóval egyszerűbb kezelést tesz lehetővé, másrész rengeteg plusz beállítási lehetőség, pl. riasztás, rögzítés, visszakeresés, válik elérhetővé. A Hyundai NVR egységekbe lehet vásárolni tetszőleges méretű winchestert (HDD adattárolót), melyre tetszőlegesen be lehet állítani, hány napot, milyen minőségben rögzítsen az egység. 

Még a vásárlás előtt döntse el, hogy helyszíni rögzítés vagy távoli megfigyelés a cél! Esetleg mind kettő?! Termék szakértőink segítenek a választásban!

A Hyundai NVR egységekről itt olvashat bővebben!


Sajnos nincs Internet a helyszínen! - Szükséges ez egyáltalán Önnek?

Maga az a tudat, hogy egy terület kültéri IP kamerákkal megfigyelt, elrettenti a betörőket, meggátolja a lopásokat, lazsálásokat! Hiszen ott van fent a dómkamera, figyelnek! Viszont nem biztos, hogy valóban szükséges a távoli megfigyelés is.

Tetszőleges számú kültéri IP kamerát fel kell szerelni, melyeket egy jól elzárt NVR egységbe kell bekötni. Fontos, hogy az NVR fűtött beltérbe kerüljön, akár egy irodába, egy mérlegházba, vagy raktárba egy zárható lemezszekrénybe. A helyszínen történik a rögzítés és az adattárolás is. Lopás betörés esetén a kültéri IP kamera felvételei rendelkezésre állnak, valamint az elrettentés és megelőzés is biztosított, hisz a területen mindenhol ott vannak a kültéri IP kamerák!

Amennyiben a távoli megfigyelés is cél, akkor szükséges az Internet! Ha viszont nincs fix kábeles nagy sávszélességű Internet, erre is van megoldás:

Egy 4G-s mobil router segítségével és egy4G Mobil Router hátlap+SIM.jpg korlátlan adatforgalmas SIM kártyával, máris bárhova lehet Internetet varázsolni! Ezt a megoldást felhasználástól függően max 4-8 IP kamerához ajánljuk, továbbá csak a Full HD kamerákra való ránézésekhez, nem a folyamatos megfigyeléshez! Ugyanis mindegy, hogy már 3G - 4G hálózata van a Vodafone/Telenor/T-Com-nak, a garantált feltöltési sebesség mobil Interneten elégé lassú. Ránézésre tökéletes, folyamatos megfigyelésre, főleg Full HD minőségben nem ajánljuk!

Milyen riasztási lehetőségek vannak, és hogy történik a rögzítés?

A Full HD kamera felvételének a rögzítését célszerű a helyszínen a korábban részletezett NVR rögzítő egységben elvégezni. Lehetőség van Interneten keresztül alacsonyabb minőségben a távoli rögzítésre is, itt viszont egy olyan számítógépre van szükség, mely folyamatosan be van kapcsolva és az Internetre csatlakozik! Ebben az esetben viszont igen nagy adatmennyiséggel kell számolni, még alacsonyabb felbontásokban is! Természetesen, ha az IP kamera és távoli számítógép is vezetékes Fix Internettel rendelkezik, az adatmennyiség nem akadály.

A dómkamerába beállítható a folyamatos felvétel üzemmód, illetve az is, hogy csak riasztási esemény esetén kezdjen el a dómkamera rögzíteni. Ezzel jelentős mennyiségű Internetes adatforgalom és helyi rögzítésnél adat tárhely spórolható meg!
Kamerarendszer riasztás, NVR riasztási lehetőségek.jpg
Riasztási esemény lehet: videó jel hiba, mozgásérzékelés (képtartalom változás), szabotázs, abnormális jel, illegális belépés (login), hálózati jelvesztés, IP hiba, SD kártya hiba. 

Riasztási eseményre riasztási 
műveleteket lehet beállítani!

 • Rögzítés indítása
 • Pillanatkép készítése
 • Riasztás:
  • Az adott IP dómkamera képe riasztáskor a monitoron előugrik teljes képernyőben
  • Hangjelzés
  • PUSH üzenet küldése mobil APP-ba, pillanatképpel
  • Értesítés a felügyeleti központba
  • E-mail küldés
 • Riasztási kimenet aktiválása (hangjelző, GSM kommunikátor, stb) - csak akkor, ha a rögzítő rendelkezik riasztási kimenettel

Hogy történik a beszerelés, beüzemelés? Kapok segítséget?

Az IP kamera telepítés maga egy elég egyszerű feladat. A kültéri IP kamerát fel kell szerelni a falra, majd ezt követően FTP kábelen keresztül kell az Internetet elvinni a Full HD minőségű kamerához. Nagy távolságok áthidalására is több megoldás létezik. Mind vezetékes jelerősítő, mind rádiós átjátszás formájában. Az IP kamerákat a használati útmutató alapján aktiválni és beállítani kell az egyedi igényeinek megfelelően.

Továbbá a mobiltelefonra le kell tölteni egy applikációt, amibe meg kell adni az IP kamera azonosítóját, hogy lássa az applikáció a kamerát. Számítógépen egy Internet böngésző (pl.: Mozilla Firefox, Google Chrome) ablakába kell beírni a szóban forgó beltéri/kültéri kamera elérési útvonalát és máris lehet nézni a kültéri IP kamera képeit. Az IP kamera telepítés ezért önmagában egy nagyon egyszerű, bárki számára könnyen kivitelezhető feladat, aki kicsit is otthon van az informatika világában.

Amennyiben viszont bizonytalan lenne a IP kamera beszerelés, telepítés.jpgkamera telepítés területén, szakértelmünk az Öné! Szervizes és kamera telepítő csapatunk készségessel felszereli, kábelezi, beállítja és elmagyarázza a rendszer működéséttelepítési munkadíj ellenében!

Miért érdemes Hyundai 2 MP IP dómkamerát választani?

 • A kamera kültéri használatra lett tervezve (IP67)
  • Fémházas, kültéri időjárás álló, oldalfara és mennyezetre is szerelhető
  • Valódi 2MP FULL HD 1080p felbontású kamera
   • 16-20m-ről is értékelhető, bizonyító erejű felvételek készíthetőek vele.
   • A 2MP FULL HD felbontású kamerával pl. arc, rendszám már ilyen távolságról felismerhető, azonosítható.
   • Könnyen felismerhető egy-egy személy, tökéletesen láthatóak az események a felvételeken.  
   • 25fps (real-time) rögzítési képsebesség a 2MP FULL HD 1080p felbontásban.
   • H.265+ / H.264 (választható) tömörítési eljárás. 
  • A széles, 103°-os  látószögű optikájával nagyobb területeket is meg tud figyelni.  A nagy felbontásának köszönhetően utólag digitálisan is bele tudunk zoom-olni a rögzített felvételekbe. 
  • Sötétben – az IP kamerába épített IR LED-ekkel - max. 30m-re is elláthat. 
  • S.M.A.R.T. (intelligens) IR LED funkcióval rendelkezik. 
   • Az intelligens IR LED-ekkel a sötétben a kamera felé közeledő objektumok / személyek (pl. arc) felismerhetőek maradnak.  
   • A felvételek nem fehérednek el az IR LED túlvilágítása miatt.
  • Ingyenes CMS / NVR és mobil APP
  • Mozgásérzékelés, anti-maszk kitakarás, ROI (fontos terület kijelölés)
  • Ajándék, ingyenes német Cloud (felhő) és ANTI HACK szolgáltatás.
  • Okostelefonos elérés a HYUNDAI Premium App-bóll
   • Push üzenet az ingyenes mobil APP-ra (kép küldése riasztási eseménykor) 
  • Beépített POE  előnyei 
   • POE tápellátás: A dómkamera és a rögzítő között utp/ftp kábelen keresztül (max. 50-100m távolságra) elvihető a táp és a videójel is, külön tápfeladó / tápegység alkalmazása nélkül.
   • Plug&Play: az IP kamera egyszerűen, külön konfiguráció nélkül csatlakoztatható a HYUNDAI IP NVR rögzítőre. Az IP NVR rögzítő automatikusan felismeri és konfigurálja a csatlakoztatott IP kamerákat. 
  • 3 év garancia!  

Figyelem! A tápegység nem gyári tartozék, a Biztonságtecjnikai kiegészítő termékek közül opcióban kiválasztható, megvásárolható!


Technikai paraméterek

Garanciaidő

3 év

Kompatibilitás

ONVIF

IP kamera kialakítása

Dóm

Kültéri / beltéri

Kültérbe és beltérbe is ajánlott

IP kamera képérzékelő

1/2,8'' Sony CMOS

IP kamera felbontása

2MP

IP kamera pixel szám

FULL HD 1080p, 1920(H) x 1080(V)

Rögzítési képsebesség 2MP felbontásban

25fps

Elsődleges stream

2MP, 1.3MP, 1MP (25fps) 

Másodlagos stream

704x576 (25 fps), 704x480 (30 fps), 640x480, (25/30 fps), 352x288, 352x240 (30 fps), 320x240 (25/30 fps)

Látószög

95°

Beépített optika tulajdonságai

f=2.8mm, fix, D/N, FULL HD MegaPixel-es optika

IR LED max. távolsága

30m

Intelligens SMART IR LED

Van

Day/Night

Valós D/N (IR szűrőt cserélő mechanika)

Fényérzékenység színesben

0.01 lux (F1.2)

OSD menü

Van

AGC (automatikus erősítés szabályozás)

Van

BLC (háttérfény kompenzáció)

Van

DNR (digitális zajcsökkentés)

Van (3D-DNR)

WDR: (széles dinamika tartomány)

120dB

Hálózati protokoll

TCP/IP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS, PPPoE, SMTP, NTP (HTTPS, SIP, 802.1x, IPv6 optional), ONVIF

CMS és NVR szoftver

Van (ingyenes, max. 64db eszköz)

Távoli internetes betekintés és menedzselés

Ingyenes mobil applikáció, CMS/NVR szoftver és Cloud szolgáltatás. P2P.

Egyéb funkció

1 fix zóna, Mozgásérzékelés, Kitakarás, ROI, Telítettség, Kontraszt, Élesség, Tükör 

Videó tömörítés

H.265+ / H.264

Audió bemenet

Nincs

Audió kimenet

Nincs

SD kártya slot

Nincs

Csatlakozó videó

RJ45 (10/100 Base-T)

Csatlakozó táp

DC jack, 5.5 / 2.1mm, PoE 802.3af

3 tengelyes szerelés mód

Igen (oldalfalra és mennyezetre is szerelhető)

Működési hőmérséklet

-30 és +60°C között

IP védettség

IP67 (kültérben telepíthető)

Méretek

Ø85,5mm x 70 mm

Súly

350g

Tápfeszültség

12V DC, POE (max. 330mA 12V DC / 6W POE)

Termék ára:

16.600 Ft + ÁFA

Kosárba db
Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.