Megfigyelőrendszer, biztonságtechnika » Mobil távfelügyeleti rendszer

Mobil távfelügyeleti rendszer

Leírás

Félti értékeit, gépait, terményét a lopáspoktól? Esetleg látni szeretné éppen mi történik a raktárában? Akár vezetékes internet nélküli helyekre is van videós távfelügyeleti megoldásunk!

cam1.jpg- Mobilinternet alapú IP kamerás megfigyelés

- Rögzítés, távfelügyeletet és dokumentálás

- Élőkép bármikor, bármivel elérhető

- Távelérés titkosított VPN alagutakon keresztül

- Kétféle felbontás és tömörítés (dual-stream)

- Eseménykezelés, riasztások, értesítések

- Internet és áram nélküli helyeken is használható

- Felhő alapú rögzítés, korlátlan mobilinternet szolgáltatás

 

Professzionális távfelügyeleti rendszer egyszerű kezelhetőséggel

központi eszközök ábra.jpgGyorsan és egyszerűen telepíthető videó távfelügyeleti rendszer, vezetékes Internet csatlakozással nem rendelkező telephelyek, halastavak, raktárak, ideiglenes létesítmények és helyszínek, munkagépek, egyéb mozgó járművek kamerás megfigyelésére. A központi egységből és IP kamerákból álló rendszer FullHD minőségű videót rögzít a helyszínen, és a hozzá kapcsolódó VPN szolgáltatás révén lehetővé teszi az élőkép, vagy a rögzített felvételek távoli elérését bármelyik szolgáltató bármilyen előfizetéses, vagy prepaid mobilinternet szolgáltatásán keresztül is.

 

Ne használjon sok adatforgalmat, ha csak egy pillanatra nézne rá a kamerára!

router.jpgMind a központi egység hálózati rögzítője, mind pedig az IP kamerák legalább két féle felbontással és tömörítéssel kódolt videofolyam kezelésére képesek (dual-stream). Ez azért hasznos, mert lehetővé teszi, hogy mindamellett, hogy helyben HD felbontású folyamatos felvételeket rögzít, a korlátozott sebességű és többnyire adatforgalmi limittel rendelkező mobilinternet kapcsolatot csak kisebb mértékben terhelő stream választható ki a távoli felügyelet céljára. Természetesen szükség esetén a távoli elérés bármikor átállítható a nagyfelbontású betekintésre.

 

Könnyen és gyorsan telepíthető kamerarendszert keres?

A rögzítő és a kamerák IP és VPN beállításait előre elvégezzük, igény esetén a telepítést is elvégezzük. Amennyiben a telepítők, vagy végfelhasználók saját maguk szeretnék a beüzemelést elvégezni, az elő-beállításoknak köszönhetően nem szükséges hosszú időt erre fordítani, vagy komolyabb IT szakértelmet rendelkezésre bocsájtani. A rendszer rugalmasan bővíthető további végpontokkal, vagy kamerákkal.

 

Miért ad nagyobb biztonságot a felhő alapú, központi felvételkezelés?

napelemes-kozepes.jpgA mobil távflelügyeleti kamera rendszer része az opcionális, felhő alapú felvétel rögzítés és kezelés. A megoldás előnye, hogy nem feltétlenül szükséges helyi rögzítő egységet vásárolni és karbantartani, ami sok helyen nem megoldott, így gyakran csak a kritikus pillanatban derül ki, hogy nincsenek meg a keresett felvételek. Amennyiben helyi rögzítés mellett kerül alkalmazásra, a biztonság jelentős növelését eredményezi az, hogy a központilag tárolt felvételek megmaradnak abban az esetben is, ha a helyieket ellopják, vagy megrongálják. Tudja biztonságban az értékeit, a rögzített felvételeket ne a helyszínen tárolja!

 

A rendszer főbb funkciói

IP kamera csatlakoztatás lehetősége. Integrált, 8 csatornás FULL HD hálózati rögzítő. Integrált mobil router. GPS modul (opcionális). WEB alapú monitoring és távvezérlő funkciók. Digitális inputok: nyitás-, rezgés-, mozgás-, füst-, nedvesség-, fény-, feszültségérzékelő, nyomáskapcsoló, nyomógomb. Analóg input: feszültség mérés, hőmérő, árammérés. RS232/RS485: RFID beléptető, kiegészítő input/output modulok. Optikailag leválasztott digitális output: elektromos zár, fűtés / hűtés / szellőzés, világítás, motor ki-be kapcsolás.

 

Mivel a maximális biztonság eléréséhez szükséges ismerni a felügyelni kívánt területet, objektumokat, árajánlatért és szaktanácsért keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.