AGRÁRTERMÉKEINK

Sorvezető, területmérő » Szoftveres applikációk

Virtuális szakaszolás

Leírás

Egyszerű és költséghatékony módon kontrollálná a kijuttatott vegyszereket? Egyes LD-Agro GPS-es sorvezetők virtuális szakaszolás funkciójával pontosabban permetezhet, bonyolult gépvezérlés kiépítése nélkül!

- Egyszerű, ingyenes szoftveres megoldás a mezőgazdasági GPS-hez

- Elérhető az LD-Agro Mg Navigátor V2, LineGuide 300 és 800 sorvezetőkhöz

- Könnyű kezelhetőség

- Egyszerűen beállítható szakaszméretek, korlátozások nélkül!

Virtuális_szakaszolás_k.jpg

Szeretne kevesebb vegyszert pontosabban kijuttatni sorvezető segítségével?

permetezés-szakaszolás1.jpgMivel a táblák sokszor szabálytalan alakúak, ezért még mezőgazdasági GPS használatával sem kerülhetőek el az átfedések például permetezésnél. Azonban megfelelő technikával ez minimalizálható. Amennyiben a szórókeretének szakaszait kézzel, a fülkéből tudja kapcsolni, nagyszerű lehetőséget jelent Önnek az LD-Agro mezőgazdasági GPS-ek virtuális szakaszolás funkciója a pénz megtakarítására.

Mit is jelent pontosan az LD-Agro mezőgazdasági sorvezetők virtuális szakaszolása?

A GPS-es sorvezető szoftverében megadható a szórókeret szakaszainak száma és a szélessége. A mezőgazdasági GPS monitorán folyamatosan nyomon követhető a már kezelt terület. Amikor olyan területre ér, amit már részben kezelt, átfedés keletkezik. Ezt az LD-Agro sorvezető GPS egy sötétebb árnyalattal, valamint az adott szakasz színének változásával jelzi. Így a traktoros a GPS-es sorvezető monitorán pontosan láthatja, mikor kell nyitni vagy zárni az adott szakaszt manuálisan. Így elkerülhető a kétszeres kijuttatás. Rendívül értékes funkciója az LD-Agro GPS-es sorvezetőknek, mely használható permetezésnél, műtrágyaszórásnál és vetésnél is!

Nem egyforma szélességűek a szórókeret szakaszai? Az LD-Agro sorvezető GPS-eknek ez nem probléma!

A virtuális szakaszolás esetén a szakaszok száma és azok szélessége tetszés szerint beállítható. Minden egyes szakaszhoz külön méret programozható. A szakaszok számozással is elláthatók, így az LD-Agro GPS-es sorvezető monitorán pont olyan számozással jelennek meg, ahogy az a permetező kapcsolóin látható.

permetezés-szakaszolás6.jpg

Amennyiben fülkéből, manuálisan vezérelhető a szórókeret szakaszainak kijuttatása, válasszon Ön is virtuális szakaszolás funkcióval rendelkező LD-Agro mezőgazdasági GPS-t! A virtuális szakaszolás elérhető az LD-Agro Mg Navigátor V2, LineGuide 300 és LineGuide 800 GPS-es sorvezetők esetében!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.