AGRÁRTERMÉKEINK

Vásárlási információk

Áruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet. A bal oldali menüben a termék nevére kattintva hozzáférhet leírásokhoz és mellékelt képekhez. Ugyanitt kaphat információt a termékek árairól is. Minden termék árát nettó áron, azaz ÁFA nélkül tüntettük fel. A nyitó oldalra bármikor visszajuthat a Főoldal fülre kattintva.


Regisztráció
Áruházunkban regisztrálhatja magát, így elég csak egyszer megadnia az adatait. Bejelentkezése után rendelhet, valamint véleményt írhat termékeinkről. Mindehhez csupán egy létező e-mail címre és egy szabadon választható jelszóra van szükség. Ezek megadásával tud a későbbiekben belépni az áruházba. Amennyiben elfelejtette jelszavát, írja be az e-mail címét, és a Elfelejtettem a jelszavam szövegre kattintva e-mailben elküldjük Önnek a jelszót.
Regisztrációra a Főoldalon, a Belépés menüpont alatt van lehetőség.
Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban bármilyen kérdésük lenne, forduljanak telefonos ügyfélszolgálatunkhoz.


Vásárlás
A vásárláshoz nem feltétlenül kell regisztrálnia magát az oldalon. Elég csupán a termékeket kiválasztani, a Kosárba funkcióval kezdeményezni a vásárlást, majd a Pénztárban adatait megadva leadhatja a rendelést. A feldolgozás minden esetben úgy történik, akárcsak a regisztrált vásárlóknál.


Kosár tartalma
Kosár tartalma fül mindig megjelenik, miután árut rakott bele. Hibás adatbevitel esetén lehetőség van a kosárból terméket törölni, vagy a teljes kosártartalmat üríteni. Minden esetben a shop újraszámolja a megrendelni kívánt termékek árát! A kosár tartalma oldalról kell elküldenie megrendelését, mely mindaddig nem kerül feldolgozásra, míg a pénztár gombra kattintva nem kezdeményezi. A megrendelés elküldése előtt lehetősége van személyes adatainak megváltoztatására. Amennyiben elküldi megrendelését, az a webáruház és Ön között írásos szerződésnek minősül. A rendelés leadásáról Önt e-mailben tájékoztatjuk. A visszaigazolást a megrendelés leadását követő pár percen belül elküldjük az Ön által megadott e-mail címre.


Szállítás és fizetés, szállítási határidők
Ügyfélszolgálatunk minden munkanap 16 óráig dolgozza fel az aznapi leadott megrendeléseket. Amennyiben a termékek raktáron vannak, a csomagot 2-3 munkanapon belül kézbesítjük futárszolgálaton keresztül utánvétes csomagként. A csomag árát a futárszolgálatnak kell kifizetni a termék átvételkor. Amennyiben speciális termék megrendeléséről van szó, illetve az áru nincs raktáron, illetve annak nettó értéke meghaladja az 500.000Ft-ot, a szállítás előtt 40%-os előleg vagy 100%-os teljes áru számla kerül kiállításra. Amíg az összeg nem érkezik meg a megadott bankszámlára, az árú leszállítása nem történik meg. Egyedi szerződéskötés esetén a szerződésben meghatározott modon kell eljárni.

Kollégáink minden megrendelés esetén telefonon egyeztetnek a vásárlóval a pontos szállítási időről és szállítási költségekről!Szállítási költségek:
A megrendelt termék ára a szállítási költséget nem tartalmazza, mely a csomag súlyától, méretétől és árától függően kerül meghatározásra! A szállítás GLS vagy TNT, DPD futárszolgálattal történik. Tájékoztató jellegű árak:

2kg/200ezer forint = 1600 forint +Áfa;
20kg/500ezer forint = 2990 forint +Áfa;
40kg/500ezer forint = 3800 forint +Áfa.

40kg súlyú csomag felett vagy túlméretes esetleg raklapos árú esetén pótdíj terheli a csomagot!

A pontos szállítási költségről, a szállítás idejéről és módjáról kollégáink telefonon értesítik 1 munkanapon belül!


A fogyasztói elállás joga
Mivel az Internetes vásárlás során nincs lehetőség a termék tüzetes vizsgálatára ezért a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet általános objektív elállási jogot biztosít minden magánszemély számára melyet érvényesen mi nem zárhatunk ki. Az elállás joga a céges vásárlókat nem érinti!
A fogyasztó ugyanis az áru kézhezvételétől vagy szolgáltatás megrendelése esetén a szerződés megkötésétől (a szolgáltató visszaigazolása) 14 munkanapon belül indoklási kötelezettség nélkül elállhat a szerződéstől, az áru visszaszolgáltatása mellett.
Ekkor Önt csupán a visszaküldés költségei terhelik.
Az elállási jog gyakorlás feltétele, hogy a termék ne legyen sérült. 


Tájékoztatás
Személyi adatainak megadása és a "megrendelés" elküldése adásvételi szerződés megkötésére irányuló ajánlatnak minősül. A szerződési ajánlatnak az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. általi elfogadása pedig jogilag érvényes és bírósági úton kikényszeríthető adásvételi szerződést hoz létre a megrendelés során megjelölt személy és az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. között, a megrendelt termékek vonatkozásában. Erre figyelemmel a megrendelés visszaigazolását követően az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. jogszerűen tarthat igényt költségei megtérítésére abban az esetben is, ha a címzett az utánvét-küldemény átvételét megtagadta.
Tájékoztatjuk arról is, hogy mások személyes adatainak jogellenes felhasználása bűncselekmény.

Tájékoztatjuk, hogy a "megrendelés" elküldése egyben annak elismerését is jelenti, hogy a fenti vásárlási tájékoztatót valamint az adatvédelmi és jogi nyilatkozatunkban írottakat elolvasta, megértette és elfogadja!

Mindezek ismeretében tett megrendelését köszönjük!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.