Cégbemutató

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. agrárelektronikai mérőműszerek értékesítésével foglalkozik. Termékpalettánkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy a néhány száz hektáros vállalkozástól a több ezer hektáros gazdaságok számára egyaránt használható, korszerű, a termelés színvonalát és gazdaságosságot egyaránt javító eszközökkel álljunk rendelkezésre.

LDagro_logo_201308_RGB.jpgTermékeink egyik része a saját fejlesztésű LD-Agro márkanevű mezőgazdasági GPS termékcsalád köré csoportosul. Ide tartoznak többek között a piacon egyedülálló hordozható területmérő berendezéseink. Valamint az LD-Agro sorvezető GPS készülékek is, melyek a munkagépek nagy pontosságú párhuzamos nyomvonalkövetését teszik lehetővé. Kínálatunkban megtalálhatóak az LD-Agro sorvezetőkhöz kapcsolható kormányautomatikák, robotpilóta rendszerek, valamint megoldást kínálunk automata kormányzásra előkészített gépekre is. Mezőgazdasági gépvezérlések mellé, az igényeknek megfelelően többféle GNSS vevőt kínálunk, az egyszerű GPS, GLONASS vevőktől kezdve egészen RTK bázisállomásig.

Termékeink másik részét a gazdaságokban mindennaposan használható mérőműszerek jelentik, melyek között megtalálhatóak a kézi gabona nedvességmérők, mérlegek, halomhőmérők, stb. Kínálunk azonban gabonaátvevők, laborok számára is eszközöket, mérőműszereket: gabonaszellőztetőket, kézi és automata mintavevőket, laborfelszereléseket, beltartalmi elemzőket egyaránt. Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. a méltán világhírű Pfeuffer mérőműszereket gyártó cég kizárólagos magyarországi viszonteladója.

A korszerű technológiák bevezetése rövid időn belül nemcsak a termelés színvonalának emelkedését, hanem a gazdasági eredmények javulását is eredményezi, mivel kiküszöbölhetők a felesleges anyagkijuttatások, javítható a munkaszervezés, a gazdasági döntéseket rendszerezett szakmai információk alapján lehet előkészíteni.

Feladatunk és célkitűzésünk:

„Ügyfeleink hozzásegítése az európai uniós felzárkózáshoz, mely eredményes és költségkímélő gazdálkodást jelent. Mindez olyan megbízható és időtálló termékekkel valósul meg, melyek mindenki számára megfizethetőek!”

 

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

 

Farmcomp.jpgdraminski.jpgstelzner logó.jpgpfeuffer_logo.jpgLeicaGeosystems.jpgPCE_Logo2.jpg

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat