Jogi nyilatkozat

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.  WEBHELYEINEK HASZNÁLATI FELTÉTELEI  ÉS JOGI KORLÁTOZÁSOK

FIGYELEM: A WEBHELY  HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL AZ ALÁBBI HASZNÁLATI FELTÉTELEKET. A WEBHELY HASZNÁLATÁVAL ÖN EZEKET A FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK FOGADJA EL. AMENNYIBEN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET ("FELTÉTELEK") NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET. A WEBHELY HASZNÁLATA A FELTÉTTELEK ELFOGADÁSÁT JELENTI!

A webhely használata

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.(a továbbiakban "Agrogazda") az ezen a webhelyen ("Webhely") található bármely információ, tájékoztató anyag, szoftver stb. (a továbbiakban együttesen: “anyagok”) kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön a Weboldalon elhelyezett eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

Jelen Webhelyen található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi céllal felhasználni. Ezen anyagok más webhelyeken, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A Webhelyen található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.

Jogi nyilatkozat
Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. saját termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kötelezettségeit kizárólag csak a velük kapcsolatos szerződés határozza meg, és ezeket a szerződéseket semmilyen, a jelen Webhelyen található anyag nem befolyásolja.  Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen Webhelyen található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.  


Felhasználói közzétételek

Az Agrogazda nem kíván bizalmas vagy a szellemi alkotásokat megillető jogi védelem alatt álló adatokat, anyagokat, információkat, vagy egyéb közleményeket szerezni Öntől a Webhelyen keresztül. Az Ön által a jelen Webhelyre átvitt vagy küldött adatok, anyagok, információk, vagy egyéb közlemények (“Közlemények“) nem tekintendők sem bizalmasnak, sem a szellemi alkotásokat megillető jogi védelem alatt állónak. Az Agrogazda ezen közleményekkel kapcsolatosan semmiféle kötelezettséget nem vállal. Az Agrogazda a közleményeket és minden azokban megjelenő adatot, képet, hangot, szöveget és egyéb elemet bármely kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célra szabadon másolhatja, közzéteheti, terjesztheti, átírhatja, illetve egyéb módon szabadon felhasználhatja.

Amennyiben Ön olyan információt közöl, amellyel az Ön személye azonosítható, azokat az Agrogazda Online Adatvédelmi Nyilatkozatának megfelelően kezeli. Tilos bármely jogellenes, fenyegető, rágalmazó, becsületsértő, közszeméremsértő, pornográf vagy egyéb módon jogszabályba, vagy jó erkölcsbe ütköző anyagnak a jelen Webhelyre történő elküldése vagy átvitele.

AMENNYIBEN ÖN NEM ÉRT EGYET AZ AGROGAZDA WEBHELY HASZNÁLATI FELTÉTELEIVEL  ÉS JOGI KORLÁTOZÁSAIVAL, KÉRJÜK NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.