Gabona mintavétel » Automata mintavevő

Pfeuffer Rakoraf2 Linear automatizált rendszer

Leírás


Pfeuffer Rakoraf2 Linear automatizált mintavevő robotkar a költséghatékony és pontos mintavételhez


A Pfeuffer cég létrehozta azt az automatizált mintavételi eljárást, amellyel emberi közbenjárás nélkül tud reprezentatív mintát venni a lehető legrövidebb idő alatt.


rak2.jpg


Egyetlen mintavevő, amely rengeteg hibát kiküszöböl:Képkivágás 20.jpg
- Gyorsaság és hatékonyság: A szállító járművek számára a lehető legkevesebb várakozási idő
- A berendezés folyamatos 0-24 órás munkavégzést tesz lehetővéIdőjárástól független mintavétel
- Emberi munkát takarít meg vele
- Kizárja a manipulációk lehetőségét
- Adatok Pontossága és DokumentációKiküszöböli az emberi hibafaktort
- Pontosság és Megismételhetőség: A terményminta reprezentativitása megkérdőjelezhetetlen
- Időmegtakarítás
- Munkavállalók biztonsága
- Skálázhatóság
- Költségcsökkentés

 

A mezőgazdasági mintavétel során az emberi munkavégzés számos potenciális hibaforrása létezik


Az emberi általi kézi mintavételezés a választásoknak köszönhetően nem reprezentatív. A mintavétel során alkalmazott véletlenszerűség hiánya miatt egyes területek vagy termények alul- vagy felülreprezentáltak lehetnek.

A különböző mintavételezők eltérő módon végezhetik el a mintavételt, ami inkonzisztenciát eredményezhet az adatokban. A különféle technikák és módszerek alkalmazása szintén hibalehetőségeket teremthet.

Az időhiány miatt hajtott, gyorsan elvégzett mintavétel szintén vezethet hibákhoz. A sietés során figyelmen kívül hagyott területek vagy elmulasztott mintavételi pontok gyengítik a minta reprezentativitását.


Ugye Ön is tudja, hogy megbízható munkaerőt a legnehezebb találni? Ezzel a berendezéssel egyhatalmas tehertől szabadulhat meg:


Az ember által elvégzett mintavétel reprezentativitását befolyásoló tényezők közül a mintavételi eszközök vagy műszerek nem megfelelő használata lehet véletlen, lehet dilettantizmus, lehet a kapkodás miatt, de ne feledkezzünk meg az esetleges szándékosságról/manipulálásról sem, melyet a Pfeuffer automatizált mintavevő rendszere teljesen kiküszöböl, növelve ezzel a mintavétel pontosságát és megbízhatóságát.

 

Pofonegyszerű használat!


rakoraf2.jpg
A szállító jármű megérkezik a mintavétel helyszínére, a megállás pontos helyét egy közlekedései lámpa pirosról zöldre váltása jelzi. A szállítmány beazonosításához a sofőrnek be kell olvasni egy automata beolvasóval a kódját, ezzel azonosítva a szállítmányt. A mintavétel a Start gomb megnyomása után elindul, a robotkar szenzorokkal feltérképezi a szállító járművet, azon érzékeli a váratlan akadályokat és az esetleges ponyvát, majd mintát vesz, amit továbbít a minta vizsgálatának helyszínére egy zárt rendszeren keresztül és ott egy gomb megnyomásával érkeztethető a minta.


Képkivágás 25.jpg
A Pfeuffer Rakoraf 2 Linear sínes kialakításának köszönhetően képes mindkét oldaláról ugyanúgy mintát venni akár 2 pótkocsis járműről is egymást követően, így a mintavételezés még gyorsabb! Az eszköz bármilyen mezőgazdaságban használatos szállító járműből képes egyedül reprezentatív mintavételezésre (pl. kamion, pótkocsis teherautó, vasúti vonatvagon).


A Pfeuffer Rakoraf2 automata rendszerrel rengeteg időt és pénzt spórolhat, biztonságosabbá teheti telephelyét, pontosabbá, kiszámíthatóvá a beérkező gabona minőségét, tervezhetővé a terménytárolást. A készülék használatával több ember munkáját is megspórolhatja, a hatékonyabb munkavégzéssel pedig extra profitra tehet szert, mindezt a Pfeuffer Rakoraf 2 automata rendszerrel! Világszínvonalú, német termék, német technológia, német kivitelezés és szervizháttér!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat