65%-os támogatás mezőgazdasági biztosításra

Mezőgazdasági biztosítással a háta mögött nyugodtabban gazdálkodna? Fél a maximum 50%-os állami kártalanítástól, mely csak 30%-os keletkezett kár felett fizet? Tudta, hogyha igényli mezőgazdasági biztosítására 65%-os EU-s támogatást is kaphat?

Ezúton szeretnénk felhívni cégünk egyik új szolgáltatására amezőgazdasági biztosítás_04.jpg gazdálkodók figyelmét, hogy érdemes és kifejezetten előnyös mezőgazdasági biztosítási szerződést kötni, mert csak így kaphatnak teljes összegű kárenyhítési juttatást az idei évben is! Fontos tudni, hogy 2012-es évtől csak 50 százalékos állami kártalanításra számíthatnak a gazdálkodók, ha nem kötnek mezőgazdasági biztosítást a várható hozam értékének legalább felére.

Ne várjon sokat, most kell megkötni a mezőgazdasági biztosítást!

Mint már tudjuk, az agrárágazatban 2012-es év januárjától hatályos agrár-kockázatkezelési törvény új helyzetet teremtett, mivel az eddigi "egylábú" szabályozás helyett kétpilléres rendszert léptetett életbe, amely a termelői és állami befizetésekből álló kártalanítási alapra és a támogatott mezőgazdasági biztosításokra együttesen épül. A mezőgazdaság számára a biztosításkötés nem új fogalom, sokan eddig is megtették, az újdonság a kockázati események kibővítésében és az állami káralap korlátozásában van. A kiemelkedően fontos jégkárbiztosítás mellett aszály, tavaszi fagy, felhőszakadás, árvíz és a belvíz okozta veszteségekre is köthetünk már mezőgazdasági biztosítást.

mezőgazdasági biztosítás.jpgmezőgazdasági biztosítás_02.jpgmezőgazdasági biztosítás_05.jpg

A fentiek következtében folyamatosan növekszik a gazdák figyelme a mezőgazdasági biztosítások iránt, de azt még mindig csak kevesen tudják, hogy a díjakhoz 65% állami támogatás is társul, és akinek nincs saját mezőgazdasági biztosítása, az a későbbi kárrendezésnél jelentősen rosszabbul fog járni.

Azoknak a gazdálkodóknak, akik még nem rendelkeznek mezőgazdasági biztosítási szerződéssel, javasoljuk a szerződés mielőbbi megkötését. Az idén kötött szerződések estében a kárenyhítés kifizetése 2014-es év elejéntűzkár.jpg várható. Érdemes cégünk szakembereivel átnézetni és szükség esetén újraköttetni korábbi mezőgazdasági biztosítással kapcsolatos szerződéseiket is, mivel cégünk mindhárom biztosító társasággal kapcsolatban áll, akik jogosultak mezőgazdasági biztosításokat kötni állami támogatással! Így Ön garantáltan a legjobb ajánlatot kapja, garantáltan részesülhet 65%-os EU-s támogatásból és kár esetén garantáltan a legmagasabb kárbiztosítási összeget kapja!

Mi a garancia a 65%-os maximális támogatási összeg megkapásához?

A teljes összeg kihasználásához 65%-on 4,6Mrd elfogadott díj kell. A 2012-es évben a legnagyobb integrátorral együttesen is csak 1,5Mrd leadott támogatási díj került meghatározásra, 1300 kérelmező által. A keretösszeg nem változott az idei évben sem, ami a tavalyi 1300 kérelmező által igényelt összeg többszöröse! Ezt az összeget viszont csak azok az ügyfelek kapják meg, akiknek a támogatott konstrukciójú mezőgazdasági biztosítási szerződését és a biztosítási díj megfizetéséről szóló igazolását az MVH jóváhagyta.

Ön és gazdasága részesült a támogatásból? Szeretné garantáltan a legjobb ajánlatot kapni? Megspórolná mezőgazdasági biztosítási díjának 65%-át? Akkor nincs más teendője, minthogy felveszi a kapcsolatot cégünk képviselőjével. Nyugodtan hátradőlhet és részesülhet az uniós források előnyeiből. Ne hagyja ki, mert más nem fogja!

Landasin - Agrogazda Kft.
Farkas Gábor
Tel.: +36 30/216-2078
biztositas@agrogazda.hu

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat