Agritechnika 2013 kiállítóként ott leszünk!

Kedves Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Landasin - Agrogazda Kft. a 2013-as Hannoveri mezőgazdasági világkiállításon az Agritechnika kiállításon, KIÁLLÍTÓKÉNT képviseli színvonalas, saját fejlesztésű LD-Agro márkanevű sorvezető és területmérő GPS termékeivel Magyarországot!
AGRITECHNICA 2013 Landasin.jpg
Keressen minket a 17-es csarnokban, az E48-as standhelyen!

Ez a kisebb csoda, 3 hónap megfeszített embertpróbáló munkája eredményeként jöhetett csak létre, de immáron biztosan kijelenthető, hogy elkészülünk valamennyi tervünkkel a kiállításra és ott leszünk!

Szeretnénk, ha Ön is részese lehetne ennek a csodának, amint egy garázsból indult kis cég, számtalan megpróbáltatás ellenére, a világválság kellős közepén, csupán 8 év alatt, eléri azt, hogy a világ legnagyobb, legszínvonalasabb mezőgazdasági kiállításán, kiállítóként részt vesz!

Ezért nagy örömünkre szolgálna, hogyha lehetősége engedi és kilátogat Németországba az Agritechnica kiállításra, felkeresne minket és együtt koccinthatnánk magyar pálinkával magyarok között a Hannoveri világkiállításon!

Ag-Hall-2-small.jpgAgritechnika 2013 landasin.jpgAgritechnika 2013 innen.jpgAgritechnika 2013 landasin_3.jpgAgritechnika 2013 landasin_messgelende.jpg

Érdekli hogy készültünk a kiállításra?

- 12 ország 4.500 Mezőgazdasági gépkereskedőjét hívtuk meg a STAND-unkra!

- Lehetőséget biztosítottunk egy Magyar Standépítő cégnek, hogy színvonalas minőségi munkáját egy világkiállításon is bemutathassa, és új hosszú távú partnereket szerezhessen!

- Mind a 140 termékünkhöz egyedi leírást készítettünk, majd ezt lefordítottuk német és részben angol nyelvre is! Valamennyi termékünkhöz immár elérhető a német nyelvű kézikönyv és kezelési útmutató! A készülékek menürendszere EU - kompatibilis és több nyelvű lett! Új design-t és csomagolást kaptak a termékeink!

A kiállítás megnyitójával egy időben:

- Startol a német nyelvű webáruházunk Németország és Ausztria területén

- Startol az angol nyelvű LD-Agro márkaoldalunk!

- Szerkezeti átalakításokat hajtottunk végre, megerősítettük a szervizhátterünket, stabilabb alapokra helyeztük az alkatrész ellátást, készletgazdálkodást!

- Elkészítettünk egy angol és egy német nyelvű katalógust, valamint a termékek szórólapjait!


Mindez nem jöhetett volna létre munkatársaink kitartó és önfeláldozó munkája nélkül!


Varga Gábor
ügyvezető, tulajdonos
Landasin-Agrogazda Kft.

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat