AgroGazdag Gazda Roadshow!

m.jpgA Magro.hu mezőgazdasági piactér szeptember elején, 4 helyszínen egész napos rendezvényeken kínált hiánypótló, aktuális és korszerű tudásanyagot azon mezőgazdasági termelők és kereskedők számára, akik szeretnének megismerkedni a sikeres marketing és kereskedelem fortélyaival.

Emellett több hasznos téma is napirendre került a pályázatírástól az ártárgyalásokon át a mezőgazdasági épületek korszerűsítésének lehetőségein keresztül egészen a gabonaiparban használt mérőműszerek, berendezések bemutatásáig.

Hajdúböszörményben a gyönyörűen felújított és pazar belső kialakítású Petőfi ház adott otthont a roadshow első megállójának, ahol az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft (Halmai Géza Products Manager) a házigazda szerepet töltötte be.m2.jpg

A Gazdag Gazda címet viselő rendezvénysorozaton gyakorlati példákon keresztül mutatták be a gazdáknak, hogyan és hol tudják termékeiket, vagy szolgáltatásaikat hatékonyan népszerűsíteni, honnan szerezhetik be a legjobb információkat a felvásárló cégek a legjobb döntéseikhez. Szó volt az internetes kereskedelem törvényes hátteréről, szabályairól, a termékhirdetések ideális elhelyezéséről, az -általunk is használt- AdWords megjelenésekről, a honlap készítésről, az internetes fizetési garanciáról, a különböző tartalmak elkészítéséről.

Cégünk előadásainak tartalma dióhéjba összefoglalva:

  • A gabonánk nedvességtartalmának megállapítására való műszereink összehasonlítása. (A gabona-átvételkori viták elkerülésére semelyik műszer nem alkalmas, az emberi tényezők függvénye!) 
  • Ügyeskedések a gabona átvételkor kontra reprezentatív mintavételezés. (Milyen „rossz tréfákkal” találkozhatunk? Reprezentatív mintavételezés (Rakoraf gabona mintavevő robotkar bemutatása)).
  • Miért kell a beltartalmi elemző? (Összeborítják a kiváló „A” búzát a kevésbé jó minőségűvel. Sikér, szedimentációs értékek gyors kimutatása a különböző felvásárlási szempontok miatt. Az érték ÉRTÉK marad az ÖN zsebében!).
     
  • Hogyan ne legyen “A” gabonából takarmánynak való, avagy a terménytárolás egyszerű eszközei (Halomhőmérő pálcák, LD-Agro Tayfun gabona szellőztető).
m4.jpg
A program mindegyik helyszínén a jelenlévők között kisorsoltunk egy Pfeuffer GT1 halom hőmérő pálcát az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. felajánlásával, melyet már az épp aktuális idei terménybetárolási munkáknál is használhatnak a nyertesek!

Hajdúböszörmény – Bodnár János
Szeged – Mádi Antal
Györköny – Szajkó László
Budapest – Mérei Ádám

Nyerteseinknek ezúton is gratulálunk!

Halmai Géza
70/3226145
Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat