Akciók és agrárelektronikai újdonságok az AGROmashEXPO-n!

2018.01.24-től 27–ig Budapest, Hungexpo ismét sok meglepetéssel várjuk kedves partnereinket!


1. Megújult az Mg Navigátor V1-es készülék!

Kiállítási akciós ár: 270.000 Ft + áfa helyett 250.000 Ft + áfa.

Teljes egészében megújult az Mg Navigátor V1készülék! Nemcsak a szoftver új dizájnja látványos megújulás, hanem a tudása is, mely pl. a vonalra igazítás funkcióval bővült. 
MG NAVI 1.jpg
A készülék maga egy vékonyabb házat kapott, és erősebb hardverrel is rendelkezik. Erősebb processzor és több memória gondoskodik az akadásmentes képi megjelenítésről!

Jöjjön el és tekintse meg a standunkon az új Mg Navigátor V1-es készüléket!


2. Napelemes megfigyelő állomás

LD-Agro MobileCAM Solar-B6C_2.jpg- Vezetékes áramforrás nélkül működik
- Nem igényel vezetékes internetet
- Bárhova telepíthető, áthelyezhető
- Mobil telefonhálózaton bárhonnan elérhető
- Mozgásérzékelés, automatikus riasztás

A MobileCAM Solar megfigyelő állomás nemcsak a mezőgazdasági területek, méhészetek, hal-, erdő-, vadgazdálkodás számára ideális, hanem bármilyen magántulajdon védelme érdekében. Ott is használható, ahol nincs biztosítva az áramforrás, vagy nem elérhető a vezetékes internetkapcsolat. Egy SIM kártya segítségével máris nézheti a kameraképeket bármilyen internetes eszközön, számítógépen, laptopon, mobiltelefonon!


3. UniDrive robotpilóta rendszer, meglepetés áron!

Az átszerelhető LD-Agro UniDriverobotpilótának nem számít milyen napszak van, milyen látási viszonyok, a nap 24 órájában folyamatosan pontos és költséghatékony munkavégzés!

RTK.jpgA rendszer nemcsak növeli a hatékonyságot és csökkenti a kezelő fáradságérzetét, a gép kopásait, de egy hosszabbra nyúlt fárasztó munkanap esetén is biztosítja, hogy az utolsó sor is ugyanolyan pontos legyen, mint a legelső!


4. WildCAM vadkamerák - vadászok és természetfigyelők számára

13_2.jpg- Kiváló álcahatás és rejtőszín
- Beállítható mozgásérzékelés, riasztások
- SMS-es távvezérlő funkció
- Képküldő modul e-mail címre
- Napelem panellel, infravetővel kiegészíthető

DSC_0673.jpgA vadkamerák hálózati tápellátást nem igényelnek, működésük elemről hosszú hónapokig elegendő, de akkumulátorral és napelemmel is kiegészíthető. Előszeretettel alkalmazzák vadmegfigyelési célokra, méhkaptárak, mezőgazdasági gépek, öntözőrendszerek megfigyelésére. Kis méretük, jól álcázott megjelenésük, észrevétlen működésük és elsősorban mobilitásuk miatt is igen népszerűek.


5. Mezőgazdasági drónok

Phantom4-7.jpg- Területméréshez, kárfelméréshez
- Tápanyag-kijuttatás optimalizálásához
- Betegségek elterjedségének felméréséhez
- Akár tőszámlálásra is alkalmas!

Használja ki az új technológia adta lehetőségeket, használjon drónt a tápanyagutánpótlás megtervezéséhez, kártevők, betegségek lokalizálásához, vagy akár belvíz, vadkár sújtotta területek felméréséhez! Az egyre növekvő műtrágya árak miatt célszerű a kijuttatást optimalizálni. Ehhez elengedhetetlen egy drón megfelelő NDVI lencsével, mely alapján elkészíthető a tábláiról a NDVI (normalizált vegetációs index) térkép.


6. Meteorológiai állomás vásári akcióban!

rsz_rsz_ipgx5346.jpg- Professzionális meteorológiai állomás
- Adattovábbítás GSM-hálózaton keresztül
- Napelemes áramellátás
- App Store és Google Play applikáció
- 10 napos időjárás-előrejelzés

A Meteobot Pro egy automata meteorológiai állomás, mellyel valós időben kaphat információkat az időjárásról és a talaj állapotáról a szántóföldön.

Figyelemmel kísérheti az időjárási körülmények alakulását a mobilján, valós időben! Elérhetőek akár táblaszinten lebontva a múltbéli adatok, 10 napos helyspecifikus agrármeteorológiai előrejelzés, vagy akár más Meteobot állomások adatait is megtekintheti.


7. Mezőgazdasági mérlegek teljes palettája!

mérleg.jpg- Függőmérlegek
- Állatmérlegek
- Békamérlegek
- Ipari, raktári mérlegek
- Labormérleg, precíziós mérleg
- Hárompont-függesztésű mérleg traktorra

A függő mérlegek felső gyűrűvel, alsó horoggal rendelkeznek, ideális BIG-Bag zsákok, élőállat és bármilyen függesztett gazdasági mérlegelésre. Az állatmérleg alacsony platóval rendelkezik, elektromos hálózatról és akkumulátorról is működtethető.

Raklapok kényelmes mozgatására szolgáló raklapszállító békamérleg, egyes típusai címkenyomtatóval is rendelkeznek. A hárompont-függesztésű mérleg a traktoron függesztett/csatolt eszközök, mint például trágyaszórók, szállítóládák, keverők gyors és szerszámok nélküli mérlegelését teszi lehetővé. Az ipari, raktári mérleget leginkább belső mérésekre, és áruátvételkor ellenőrző mérésekre ajánljuk. A labormérleg vagy precíziós mérleg kifinomult technológiájú műszer – elektronikai és mechanikai szempontból is – olyan felhasználásra, ahol szigorú precizitás szükséges.


Termékeinkről bővebben a www.agrogazda.hu oldalon olvashat! Keresse fel!letöltés2.jpg

Ha akciós áron vásárolna, vagy csak érdeklődne, látogasson el standunkra a G pavilon 501/E  standjára. 

Az Agrogazda.hu csapata immár a 14. alkalommal várja szeretettel az AGROmashEXPO-n!


Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat