Automata kormányzás 30%-os kedvezménnyel!

Örömmel értesítünk minden gazdálkodót, hogy immár elérhető az LD-Agro GPS-es sorvezetőkhöz az automata kormányzás opció! Az első tesztek sikeresen lezajlottak, a rendszerek megfelelően működnek.


Happy-farmer-2.jpgA termék értékesítést 2015. januárban az AgromashExpo-n kezdjük meg! A tesztüzemeink számát viszont most egy egyedi, soha vissza nem térő AKCIÓ keretén belül 10 új gazdasággal kívánjuk bővíteni!
Az AKCIÓ 30%-os kedvezményt jelent a robotpilóta és automata kormányzás berendezéseinek árából! A 100-200.000Ft-os gépenkénti beszerelési költséget most szintén ajándékba adjuk! Az AKCIÓ kizárólag az AgromashExpo (2015 január 28.-a) előtt leadott rendelésekre érvényes, a minimum 40%-os előleg megfizetése mellett. A fennmaradó rész kifizetése, csak a telepítést és beüzemelést követően válik aktuálissá!


További feltételek, a 30%-os kedvezmény igénybe vételéhez:

- A referencia üzemekben a gépek telepítéseknek legkésőbb 2015. február 28.-ig meg kell történnie.
- A vevő vállalja, hogy tesztüzem keretében folyamatos információkkal látja el a szállítót, együttműködik a rendszer finomhangolásában, a telepítést követő egy évben.
- Időpont egyeztetést követően, biztosítja a szállítónak, hogy partnerei évi pár alkalommal a vevő telephelyén megtekintsék a rendszert.


A professzionális kormányautomatika három fajtája elérhető:
 


korm.jpg1, LD-Agro uniDrive

(Univerzális, bármilyen típusú gépre fel és átszerelhető. Az LD-Agro e-Drive rendszer az eredeti kormánykerékre szerelt elektromechanikus eszköz, mely a kifinomult fogaskerekes megoldásának köszönhetően, nem csúszik el a kormánykeréken és mindig stabil megbízható vezetést biztosít.)

novariant025_3_28.jpg
2, LD-Agro SteerReady

(Az egyik legpontosabb, de mégis a beszerelést tekintve a legegyszerűbb, árban pedig a legolcsóbb megoldás az automata kormányzásra. A traktor gyári beépített hidraulika és vezeték rendszerét használjuk az utólagos felszerelésnél. Az LD-Agro SteerReady több 1.000 kormányzásra előkészített traktoroknál használható, mely már most megtalálható a kompatibilitási listánkon. Érdeklődjön pontos géptípussal a kereskedőinknél!)


3, LD-Agro Hydraulik Steer Unit ak.jpg

(Utólagos beszereléssel, hidraulikus kormányzásvezérlést lehetővé tevő csomag. Csak olyan gépekre ajánljunk, amelyek nem rendelkeznek kormányzás előkészítéssel és szükséges az azonnali direkt kormányzás az elérhető legnagyobb pontosság érdekében. Elérhető: 2015 márciustól!)



LD-Agro - ha önnek is számít a pontos GPS jel!

1, LD-Agro L1-es GPS vevők ingyenes korrekciós szolgáltatással, 10-15cm-es pontossággal

2, LD-Agro L1/L2-es RTK GPS vevők 0-5cm-es pontossággal

Korrekciós jelszolgáltatás: FÖMI GNSS vagy saját bázisállomás használatával.

Kompatibilitás meglévő LD-Agro
sorvezető készülékekkel! Érdeklődjön!


Csatlakozzon most a referenciaüzem kibővítési programunkhoz! Ne szalassza el ezt a vissza nem térő lehetőséget, hogy gépei pontosabb, minőségi munkát végezhessenek! Keresse munkatársainkat, vigyük közösen sikerre ezt az egyedülálló magyar terméket!


Kocsis Árpád
kocsis.arpi@agrogazda.hu
Mobil: +36 70/342-3887

Központi iroda: +36 22/322-650; +36 70/618-6225

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat