Év végi automata mintavevő akció! Ne maradjon le!

rakoraf01.jpg
Évről évre egyre nagyobb számban érkeznek hozzánk a rendelések a Pfeuffer Rakoraf automata mintavevők megrendelésére. A probléma akkor keletkezik, amikor ezek a rendelések összesűrűsödnek „a szezonban” és a megrendelőnek minden most azonnal kellene.

Ahhoz hogy ezt a fennakadást elkerüljük, cégünknél egy kis kedvességgel próbáljuk ösztönözni kedves partnereinket, hogy időben rendeljék meg a Pfeuffer Rakoraf CEE mintavevő robotkart, hiszen így a gyártásnak is könnyebb ütemezni és betartani a vállalt határidőket, ami partnereinknél is az egyik elsődleges szempont.

rakoraf saját_kicsi.jpg
Ezért most akciót hirdetünk a Pfeuffer Rakoraf CEE automata mintavevőre, amely akciónak a lényege, hogy aki még idén (december 23-ig) minimum 40%-os előleg befizetésével előrendeli a Rakoraf CEE gabona mintavevőjét, azoknak az ország területén belül a kiszállást és a telepítést teljesen díjmentesen vállaljuk!

Természetesen nem szükséges még idén telepíteni is az automata mintavevőt, csak az előrendelés beérkezése számít az akcióba, tehát lehetséges pl. márciusi telepítéssel is előrendelni. Rendelje meg még indén!

Halmai Géza
Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.
70/3226145 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat