Gazdag Gazda - webkonferencia minden gazdának!

Budapest, 2015.01.07. - A mezőgazdaságban még ismeretlen, videó-konferencián vehetnek részt a magyar gazdák és agrárszereplők 2015. január 21-én és 22-én. A Gazdag Gazda Webkonferencia arról szól majd, hogyan hozhat létre bárki önállóan és ingyenesen egy olyan weboldalt, amelyen bemutathatja gazdaságát és termékeit, és hogyan tudja úgy működtetni, hogy az pénzt is termeljen a számára. A Gazdag Gazda Webkonferencia résztvevői otthonukból, irodájukból, földrajzi határoktól függetlenül sajátíthatják el a modern ismereteket.

A Magro.hu mezőgazdasági piactér 2015. január 21-én és 22-én, hiánypótló és korszerű tudásanyagot kínál azon mezőgazdasági termelők számára, akik szeretnének megismerkedni a sikeres online kereskedelem fortélyaival. Emellett egy rendkívül hasznos téma is napirendre kerül, egy egyszerű honlap elkészítése, saját gazdaságuk, cégük számára. A konferencián tanultak alapján a résztvevők képesek lesznek egy egyszerű weboldal létrehozására és annak működtetésére marketingeszközök segítségével.

Magro_logo.jpg

Az egyedi konferencia azért előnyös az agrárium szereplőknek, mert a hagyományos rendezvényekkel szemben kedvezőbb feltételek mellett, utazás és időveszteség nélkül, otthonukból, irodájukból, gyakorlatilag az egész ország, és a magyar lakta területekről is részt vehetnek rajta. Így azok is lehetőséget kapnak arra, hogy gazdaságuk lépést tartson a fejlődéssel, akik másképp nem jutnának el fontos információs börzékre.

A videó-konferencián való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, csak internethasználat, és nyitottság kell a modern tudás elsajátítására.

A Gazdag Gazda Webkonferencia előadói területük elismert szakemberei, akiktől az előadás során kérdezni is lehet, sőt a többiek kérdéseit is látják a résztvevők. Az előadások a leglényegesebb információkat taglalják olyan gyakorlati példákon és tippeken keresztül, amelyek azonnal hasznosíthatók a gazdák mindennapi munkája során. A konferencia végén a résztvevők ajándékba kapják a Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal.

webkonf_fotó.jpg

További információ és jelentkezés: www.magro.hu/webkonferencia

A Gazdag Gazda Webkonferencia szervezője a Magro.hu mezőgazdasági piactér.

A Magro.hu-ról: A Magro.hu egy speciálisan a mezőgazdaságra tervezett online piactér, amely gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények, állatok, zöldség-gyümölcs és mezőgazdasági gépek nagy tételben történő kereskedelmét segíti. A piactér lényege, hogy aggregálja a keresletet és a kínálatot, különlegessége pedig, hogy automatizálja az adásvételt, és 100% fizetési garanciát nyújt a kereskedéshez. A Magro.hu piacteret havonta átlagosan 55.000 őstermelő, családi gazdaság, kereskedő, feldolgozó és gyártó keresi fel, és 7600 regisztrált tagja van. A rendszerben az elmúlt két évben 3,5 millió tonna gabona fordult meg, több mint 1 millió tonna zöldséget-gyümölcsöt és 50 ezer darab haszonállatot kínáltak eladásra és megvételre. A piactér kiegészítő tevékenységei közé tartoznak a gazdák internetes ismereteinek bővítése, és az online marketing tudás elterjesztése az agráriumban.

További információ:http://www.magro.hu/webkonferencia

Bóné Tímea

alapító-tulajdonos
timea.bone@magro.hu
+36 20 5290-690
Magro.hu
mezőgazdasági piactér

 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat