GPS sorvezető világújdonságok az AgroMash Expo-n!

Standunk a "G" Pavilon 502I helyén található. (A "G" és "F" pavilon átjárója mellett)

Azon kedves érdeklődők, akik idén ellátogatnak hozzánk, világújdonságokat találhatnak a Standunkon, melyeket először most, a kiállításon mutatunk be a nagyközönségnek! Pár termék ezek közül:

Megérkezett a LineGuide 800 mezőgazdasági GPS sorvezető!GPS sorvezető

(sorvezető az eddigi legsokoldalúbb tudással, 8"-os kijelző, JohnDeere GPS vevő)

Automata szakaszolás az Mg Navigátor V2, LineGuide 300, LineGuide 800 készülékhez!
A saját, magyar fejlesztésű LD-Agro márkanevű termékeink közül, a több 1.000 eddigi és leendő vásárlóink számára is, mostantól 3 GPS sorvezető készülék is továbbfejleszthető automata szakaszoló berendezéssel! Csökkentse növényvédő-szer kiadásait további 3-4%-kal!

Beépített automata szakaszoló berendezés a LineGuide típusú GPS-es sorvezetőkben!
A hír igaz! Egyes permetezőgépek fedélzeti számítógépéhez, nincs szükség továbbá különálló automata szakaszoló berendezéshez, mely a GPS alapján nyitja és zárja a szelepeket! A LineGuide típusú GPS-es sorvezető és a permetezőgép vezérlő monitora különálló egység nélkül is elvégzi ezt a feladatot! Az eddig támogatott vezérlő monitorok: ARAG BRAVO 300S RCU, ARAG BRAVO 180, AGTRONIK 10

GPS sorvezetőLeica GPS-es sorvezető, gépvezérlés kizárólagos magyarországi forgalmazási jog!
A hazai piacon kapható pár sorvezetőknek melyek automata gépvezérléssel is elérhetőek, eddig nem volt erős konkurense. 10éves fejlesztés után a világhírű LEICA cég, elkészítette a saját mezőgazdasági gépvezérlés és sorvezető rendszerét. A rendszert, mely talán a legsikeresebb és legsokoldalúbb sorvezető rendszer a mezőgazdasági piacon! Automata kormányzás (dörzskerekes, hidraulikus), automata permetezőgép szakaszolás vezérlés, flottakövetés, távmenedzsment, RTK bázisállomás, Network RTK, GNSS, 2-3cm-es pontosság...

Látogasson el hozzánk! Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a Landasin - Agrogazda Kft. a "G" Pavilon 502I standhelyen, január 30 és február 2.-a között! Ismerkedjen meg már most a legújabb GPS-es technológiákkal, sorvezetőkkel!

Varga Gábor
Landasin-Agrogazda Kft.

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat