Idén is várjuk Bábolnán!

A Landasin-Agrogazda Kft. csapata idén is kiállítóként vesz részt a 29. alkalommal megrendezésre kerülő Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon!  Immár újra a megszokott időpontban: 2014. szeptember 10-13. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Színsor 15-ös standjánál!

P1200372.jpgJöjjön el és próbálja ki Ön is idei fejlesztésünket a saját automata kormányzási rendszerünket, mely szintén az LD-Agro márkanevet öregbíti. A következő szezonra már rendelhetővé válik (Hidraulikus és előkészített gépvezérlés, minden gépre fel és átszerelhető kormányautomatika, RTK, bázisállomás, GNSS)!

Milyen típusú automata kormányzást, ehhez milyen RTK korrekciós szolgáltatást célszerű választani pár gép esetén, illetve nagyobb géppark automatizálása esetén? Mikre kell figyelni a robotpilóta rendszer kiválasztásánál, hogy azt évek múlva is boldogan használhassa? Ha ilyen kérdések foglalkoztatják látogasson el standunkhoz és kollégáink megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

Már megszokott termékeinkkel is készülünk az agrárkiállításra. GPS-es sorvezetők, területmérők, gyors nedvességmérők, gabona beltartalmi elemzők széles választéka és sok egyéb mezőgazdasági mérőműszer várja a kedves érdeklődőket.

Keresse a Landasin-Agrogazda Kft-t a Színsor 15-ös standján! Várjuk sok szeretettel!

Gárdai Lola
Landasin-Agrogazda Kft.
70/6186225

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat