Javában zajlik a Bábolnai Gazdanapok!

Már harmadik napja tart a 27. Bábolnai Gazdanapok színvonalas mezőgazdasági rendezvény!

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok már 27. alkalommal került megrendezésre, nagyszerű alkalmat kínálva a hazai mezőgazdaság szereplőinek információ cserére, meglévő tapasztalataik bővítésére, vagy akár csak egy kiadós beszélgetésre! A mezőgazdasági kiállítás megnyitója szeptember 5-én, 11 órakor volt. Azóta a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok élete felpezsdült, ellepték a kiállítók, és a lelkes érdeklődők!

bábolna1.jpgA mezőgazdasági kiállításról természetesen a Landasin-Agrogazda Kft. sem hiányozhat!

A mezőgazdasági kiállításnak otthont adó Ménesbirtok már a reggeli órákban kinyitotta kapuit, és a tömeg özönlött. Az agrárkiállításra idén az eddiginél is több kiállító jelentkezett, hogy termékét bemutassa, népszerűsítse.


Színvonalas programok a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon!


A agrárkiállítás hagyományos programjai közé tartozik a Hazai Mezőgépgyártók Fóruma, valamint a mezőgazdasági kiállítás minden napján várja az érdeklődőket a Gabonatermesztők Országos Szövetsége, profi szaktanácsadással, három napon át előadások is folynak!
bábolna2.jpgA Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok látogatói gépújdonságokban sem szenvednek hiányt, hiszen a mezőgazdasági kiállításon több, mint 20 gép-kapcsolatot és sok gépújdonságot is megtekinthetnek! A talajművelő gépek közül az agrárkiállítás igazi kuriózumai a Kuhn Optimer Plus rövidtárcsás és a Kuhn Multi Leader félig függesztett ekecsalád az IKR kínálatában. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok kiemelt támogatója, az IKR közel 10 ezer négyzetméteren mutatja be gépparkját! De a mezőgazdasági kiállításból nem marad ki a szántóföldi gépbemutató sem, ahol láthatóak lesznek a munkagépek működés közben. Az agrárkiállításról a külföldi gépgyártók legmodernebb gépei sem hiányoznak, mi is szemügyre vettük őket!
A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok szintén kiemelt eseménye a Bábolnai Lovasturisztikai Napok, melynek főszervezője, s egyben házigazdája a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. Az agrárkiállításon megtekinthető a színvonalas lovasbemutató, természetesen Shagya-Arabs lovakkal, kaszkadőr bemutatóval szórakoztatják a nagyérdeműt, és csallóközi lovasíjászok is megcsillantják tehetségüket. Aki ellátogat a mezőgazdasági kiállításra, feltétlenül tekintse meg a lovas programokat is, életre szóló élményben lesz része!
A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokra mindig nagy örömmel készülünk, idén sem volt ez másképp! A Landasin-Agrogazda Kft.-t a színsor 22 alatt megtalálják, keressenek fel minket, készséggel állunk rendelkezésükre! Az agrárkiállításra magunkkal vittünk mindent, ami a precíziós gazdálkodáshoz szükséges! Kínálatunkban megtalálhatók a legmodernebb sorvezető készülékek, nedvességmérők, biztonsági kamerarendszerünk, és a nélkülözhetetlen laborfelszerelések. Mi sem hagyjuk a mezőgazdasági kiállítás résztvevőit újdonság nélkül, hisz  standunkon már megtalálható az LD Agro Sentinel, saját villanypásztorunk! A gyerekekre is gondolunk, hisz az agrárkiállításon a játék traktorok is megtalálhatók!

Mezőgazdasági kiállítás sörrel és lángossal!

A mezőgazdasági kiállításnak az időjárás is kedvez: a verőfényes napsütésben igazán jól esik a lángos, a hideg sör és a fagylalt! A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok még egy teljes napig megtekinthető, ne hagyják ki! Aki csak teheti, vegyen részt ezen a remek hangulatú, és igazán színvonalas agrárkiállításon!

 

Izsó Helga

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat