Jelentős áremelés várható 2015. február 1-től!

Gazdasági elemzés az áraink alakulásáról
FORINT~1.jpg
Sajnos az évek óta alacsony szinten tartott árainkat a jövőben már nem tudjuk biztosítani! A saját fejlesztésű LD-Agro termékcsalád alkatrészeinek jelentős része Svájcból az Európai Unióból és az USA-ból származik. Sajnos a CHF, EUR, USD jelentősen megerősödött a forinthoz képest az elmúlt egy év alatt. Az elmúlt napok CHF árfolyamáról nem is beszélve. A kormány tartósan berendezkedett a 315-325-ös EUR árfolyamra, melynek hatása nagyon rosszul érinti a termékeink hazai vásárlóit.

Sajnos mi sem tehetünk mást, át kell állnunk erre az árfolyamra, ami nem csak az LD-Agro termékcsaládot érinti, hanem az Európai Unióból származó valamennyi egyéb termékünk (nedvességmérők, laborfelszerelések, egyéb mérőműszerek) árát is.

A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy Európai partnereink jelentős része is áremelésre kényszerült. Sajnos az USD/EUR árfolyam kedvezőtlen alakulása a partnereink beszerzési árára is rányomta a bélyeget. Az üzemanyagok árának csökkenése viszont a szállítási költségek csökkenésében semmit sem mutatkozik, mivel mindenki arra számít, hogy ez csak egy átmeneti fél éves / egy éves időszak lesz.
ft.jpg
A fentiek miatt a 10-15%-os áremelés elkerülhetetlen. Az új árak 2015. február 1-től lépnek életbe!

Azzal, hogy árainkat nem 2015. január 1-től emeljük, hanem egy hónappal később, egy kedves gesztust szeretnénk tenni a több 10.000 partnerünk számára:

Az elkövetkező két hétben, valamint az AgromashExpo ideje alatt az árainkat NEM VÁLTOZTATJUK!

Ezzel a tavaszi szezon előtti beruházásokat még időben, kedvezményes áron megteheti!

Ne halassza el a lehetőséget, keressen bennünket az AgroMash Expon a G Pavilon 301/B standon! Valamennyi a kiállítás ideje alatt megrendelt és leelőlegezett termék, a szállítási határidőtől függetlenül, a régi áron kerül kiszámlázásra!

Varga Gábor
tulajdonos 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat