Kíváncsi GPS-es területmérője pontosságára?

LD-Agro_Precision_Mapper_girl.jpgSzeretné elkerülni a területnagyságból adódó vitákat és ehhez egy megbízható tesztmérésekkel visszaigazolt GPS területmérőt keres?  Pontos területmérőre van szüksége, mivel nem tud a földmérőre várni?

Nem szükséges tovább keresnie, mivel ha az elkövetkezendő hetekben figyelemmel követi a Landasin-Agrogazda Kft. honlapját tájékozódhat azokról a tesztmérésekről, amik az LD-Agro termékcsalád három területmérő műszerét érintik. A tesztmérések folyamán egy szabatosan rögzített és állandósított ponthoz képest megmérjük minden GPS területmérő műszerünk visszatérési pontosságát, amivel a vásárlóink felé is igazolni tudjuk állításunkat, hogy LD-Agro márkanéven forgalmazott GPS területmérő műszereink a mezőgazdasági felhasználók számára kellő pontosságot biztosítanak.

GEO_Mapper_PDA+hátizsák.jpg
A GPS területmérő műszereink tesztmérése kapcsán az LD-Agro GPS Mapper, LD-Agro GEO Mapper és LD-Agro Precision Mapper készülékeinket fogjuk letesztelni. A területmérő műszerek tesztmérése kapcsán igyekszünk olyan körülményeket teremteni, amivel a gazdálkodók nap mint nap találkoznak, hogy a kapott eredmények minél hitelesebbek legyenek. A mérést nyílt terepen egy kaszálón fogjuk végrehajtani a jobb jelvétel érdekében.

A tesztméréshez a következő módszert alkalmazzuk. Az adott GPS területmérő műszerrel egy előre meghatározott pontra állunk és 100 db független pontmérés eredményeként meghatározzuk, hogy mekkora a távolságeltérés az ismert ponthoz képest. Miután az egyes értékeket megkaptuk és átlagoltuk kijelenthetjük, hogy milyen pontossággal rendelkeznek az általunk forgalmazott GPS területmérő műszerek.

Bízunk benne ez a tesztmérés is meggyőzi a vásárlóinkat arról az eltökélt hozzáállásról, hogy a Landasin-Agrogazda Kft. kizárólag olyan GPS területmérő műszereket forgalmaz, melyek a mindennapi munkavégzés kapcsán is megállják a helyüket.

Szalai Bálint
Landasin-Agrogazda Kft.
70/3124715 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat