Közeledik a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok!

Az agrárkiállítás összehozza a mezőgazdasági szféra szereplőit, találkozhatunk a mezőgazdaság színe-javával!

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok immár sokadszorra kerül megrendezésre, a helyszín természetesen a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok.

A mezőgazdasági rendezvény időpontja 2012.09.05-08. A kiállítás megnyitója szeptember 5-én, 11 órakor lesz.

gazdanapok_1.jpgA Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok agrárkiállítás az agrár ipari ágazatcsoport olyan fórumává alakult, ahol a hazai mezőgazdaság szereplői tapasztalatot gyűjthetnek, információt cserélhetnek, valamint szert tehetnek új partnerekre is, a régi kapcsolatokat elmélyíthetik. A mezőgazdasági rendezvény lehetőséget biztosít a mezőgazdasági termeléssel foglalkozó, és ehhez a szférához kapcsolódó cégeknek termékeik, szolgáltatásaik bemutatására.

Az agrárkiállítás összehozza a mezőgazdasági szféra szereplőit!

A mezőgazdasági rendezvény bővelkedik izgalmas programokban, a kiállításra látogatók nagy örömére. Az érdeklődők az agrárkiállításon ismerkedhetnek a mezőgazdasági gépekkel, az állattartással, de a kiállításon megtekinthetők a kert gondozásának eszközei is! A mezőgazdasági rendezvényen az IKR jóvoltából szántóföldi gépbemutató is megrendezésre kerül. Az agrárkiállítás időtartama alatt a Gabonatermesztők Országos Szövetsége szakmai tanácsadással áll az érdeklődők rendelkezésére. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok agrárkiállításon az erdészetről és a vadászatról is komplett képet kaphatunk. A kiállításon informálódhatunk az állattenyésztésről, de a szervezők nem feledkeztek meg a mezőgazdasági rendezvényen részt vevő növénytermesztőkről sem. Dr. Ruthner Szabolcs, a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács igazgatója nyitja meg a kiállítás növénytermesztéssel kapcsolatos részét. A pályázatokban érdekeltek sem maradnak programok nélkül a színvonalas mezőgazdasági rendezvényen: szó lesz az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programról, különböző pályázatokról és a falusi turizmusról is. A kiállításon részt vevő gazdák a mezőgazdasági területek környezetbarát fejlesztéséről is hallhatnak előadást, a precíziós gazdálkodás érdekében.

Az agrárkiállításon idén is találkozhatunk a mezőgazdaság színe-javával!

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon részt vesznek a legnevesebb hazai gyártók és forgalmazók, mint például az Axiál, az Odisys BT., az Agro Alfa KFT., és sokan mások. A színvonalas mezőgazdasági rendezvényen természetesen cégünk, a Landasin Agrogazda KFT. is képviselteti magát. Érdemes felkeresni standunkat a kiállításon, ahol megtalálhatóak lesznek a precíziós kijuttatáshoz nélkülözhetetlen sorvezetők, területmérő készülékek, gabona nedvességmérő műszerek, és nélkülözhetetlen laborfelszerelések!  Az agrárkiállítás látogatóit nem hagyjuk újdonság nélkül: bemutatjuk az LD Agro Sentinelt, saját gyártmányú villanypásztorunkat!

Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok Shagya-arab lovakkal!

gazdanapok_4.jpgAz agrárkiállítás rendezőinek egyik legfőbb célja a lótenyésztés kulturális örökségének ápolása, hiszen lovas nemzet a magyar! A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon így különösen nagy hangsúlyt kap minden, ami a lovagláshoz kapcsolódik! A mezőgazdasági rendezvény minden napjára tartogat lovaskaszkadőr bemutatót, fogathajtást, de lovasíjászok is lesznek!


gazdanapok_2.jpgMi, itt a Landasin Agrogazda KFT.-nél izgatottan várjuk, hogy újra ott lehessünk a színvonalas agrárkiállításon!


Az agrárkiállításon mi biztosan ott leszünk, Ön se hagyja ki!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat