Külföldön is jelen vagyunk!

A Landasin-Agrogazda Kft. életében egy újabb fordulópont érkezett 2014 tavaszán, amikor a nemzetközi piacon is megkezdtük a GPS-es sorvezetőink értékesítését.
Mg Navigátor V2 sorvezető GPS.jpg
A folyamat 2013 őszén a hannoveri Agritechnica mezőgazdasági szakkiállítással indult ahol cégünk egy sikeres megjelenést követően számos megkeresést kapott GPS-es sorvezetőinek viszonteladói értékesítésére.

Ezt követően a külföldi értékesítésre egy új márkanevet vezettünk be LD-Agro néven. Célunk, hogy az itthon már sikeres és bevált mezőgazdasági sorvezetőket a szomszédos országok termelőivel is meg tudjuk ismertetni.

LineGuide300_hostess.jpg

Viszonteladókat eddig Csehországból, Szerbiából, Romániából, Bulgáriából tudhatunk magunk mögött, akik sikerrel szolgálják ki a határainkon túli mezőgazdaságokat az LD-Agro sorvezetőkkel. Nem állunk meg itt, további Kelet-Európai országokban is szeretnék terjeszkedni.


A mezőgazdasági GPS-es sorvezetőkön kívül területmérő műszereket is forgalmazunk ugyancsak LD-Agro márkanév alatt. Kiépítéstől és tudástól függően megoldást tudunk kínálni az egyszerűbb területmérési feladatokhoz, mezőgazdasági pályázatokhoz, területalapú támogatásokhoz valamint a birtokhatárpontok és töréspontok kiméréshez is forgalmazunk műszereket.

Válasszon igényei szerint sorvezetőt, területmérőt a Landasin-Agrogazda Kft. kínálatából!

Szalai Bálint
Landasin-Agrogazda Kft.
70/3124715

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat