Lájkold az Agrogazda Facebook oldalát!

letöltés (1).jpgSzeretnél te értesülni leggyorsabban a nyereményjátékokról? Szeretnél egy GPS-es sovezetőt nyerni?

Ne maradj le róla! Az akciókról és nyereményjátékokról csak a Facebook oldalunkon értesülhetsz!

Likeold most az oldalunkat: facebook.com/agrogazda


Miért éri meg még ha Likeolod Facebook oldalunkat?

GPS-es sorvezetőt, területmérőt, automata kormányzást esetleg gabona nedvességmérőt, beltartalmi elemzőt keresel? Facebook oldalunkon mindig értesülhetsz legújabb akcióinkról és a termékeinkkel kapcsolatos fontos információkkal is gazdagodhatsz.

Velünk lehetsz az AgroMash Expo forgatagában, végigsétálhatsz velünk a Bábolnai Ménesbirtokon, de külföldi mezőgazdasági kiállításra is elkalauzolunk Téged, ahogy azt tettük 2013-ban a hannóveri Agritechnika után. Kiállításainkról beszámolókat és képeket is találsz a Facebook oldalunkon!

0-Mg_NavigátorV1_terminal+screen-psd.jpgMg Navigátor V2 sorvezető GPS.jpgLD-Agro_LineGuide_300_Guiding_system.jpgLD-Agro_LineGuide_800_Guiding_system.jpg

SŐT! Sok más izgalmas dolog is várhat, ha velünk tartasz! Idén a Facebookon is futó nyereményjátékunk szerencsés nyertese egy LD-Agro Mg Navigátor V1 típusú sorvezető boldog tulajdonosa lehet. A sorsolásról és a nyeremény átvételéről készült videónkat is megtekinthetitek Facebook oldalunkon.

Termék szakértőink szakmai írásaival is találkozhatsz az oldalunkon, melyekből jobban megismerkedhetsz termékeinkkel. Hasznos ötleteket is kaphatsz pl. gabona minőségvizsgálat egyszerűen, a gabona átvételi trükkök kiküszöbölése, megelőzése, vagy megtudhatod, hogy pontosan mennyit spórolhatsz egy GPS-es sorvezetővel.

Happy-People1.jpg

Már közel 5000-ren vagyunk!! Csatlakozz Te is!

Facebook oldalunk napról-napra egyre népszerűbb, csatlakozz Te is színvonalas közzösségünkhöz! Lájkold most a Facebook oldalunkat:

www.facebook.com/agrogazda

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat