Még akciós a Granolyser beltartalmi elemző!

Pontos gabona minőség vizsgálót keres? Egy beltartalom mérő készülék ma már elengedhetetlen az átvevő-, és a felvásárló helyek számára egyaránt.
beltartalmi elemző granolyzer_kicsi.jpg
A Pfeuffer Granolyser gabona minőség vizsgáló a kategóriájának egyik legpontosabbja. A beltartalom mérő alkalmas gabonák, pillangósok, olajos magvak és lisztfélék vizsgálatára. A beltartalmi elemző méri a gabona nedvesség, zeleny-, szedimentáció-, fehérje- és sikértartalmát, valamint olajos növényeknél olajtartalmat.

A Pfeuffer Granolyser NIR ( több mint ezer átvilágítás mérésenként) technológia elvén működik, egész szemből mér, de nincs szükség a minta előkészítésére, hántolásra.

A gabona minőség vizsgáló gyors, pontos és nagyon könnyű használni. A mérni kívánt mintát csak bele kell tölteni a készülékbe, kiválasztani a terményt, majd elindítani az analizálást. Az eredmény másodpercek alatt megjelenik a beltartalom mérő képernyőjén. Spóroljon időt!

Növelje gazdasága teljesítményét a Pfeuffer Granolyser gabona minőség vizsgáló segítségével!

Most még akciós! A termék ára 5 920 000 ft + áfa helyett most csak 5 490 000 ft + áfa.

      granolyser minta betöltése.jpg     Granolyser garat.jpg     granolyser minta kiválasztása.jpg

Garantáljuk a precíz, helytálló méréseket! Német minőség, 2 év garancia, folyamatos gyártói kalibráció- és hardwerfrissítés!

Gárdai Lola
Landasin-Agrogazda Kft.
További információ: 70/3226145 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat