Megérkezett az új LD-Agro UniDrive Pro robotpilóta rendszer!

Új robotpilóta rendszer az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft. kínálatában!

Megérkezett a jól bevált UniDrive robotpilóta rendszer korszerűbb és erősebb változata. Több évnyi fejlesztés és visszajelzés után sikerült kifejlesztenünk a UniDrive Pro automata kormányrendszert ami a gépek precíz kormányzására lett kifejlesztve.


- 3x nagyobb nyomaték, a UniDrive rendszerhez képestUniDrive Pro_robotpilóta_kormányautomatika.jpg

- Univerzális, több mint 700 gépre felszerelhető


- IP67-es védettségű

- Giroszkóppal, gyorsulásmérővel, iránytűvel


- Fogas koszorú nélküli kialakítás

- Kormánykerék cserével együtt


Hogy miért jobb, mint a UniDrive robotpilóta rendszer?


Egyszerűen használható robotpilóta rendszer, amely rendelkezik dőlésérzékelő szenzorral, így bármilyen talajviszony mellett kiváló munka végezhető. A UniDrive Pro robotpilóta rendszer, háromszor nagyobb nyomatékkal dolgozik a UniDrive rendszerhez képest. A kormányautomatika ezáltal, kevesebb, mint 3 mp alatt tekeri át a kormánykereket egyik oldalról a másikra. A UniDrive Pro robotpilóta, így gyorsabban tud reagálni a GPS parancsokra és ezáltal hozza az elvárt extrém pontosságot.

Azon traktrokra is felszerelhető, ahova eddig a sima UniDrive rendszert nem lehetett, mert pl. nehezen járt a kormány. Erősebb, nyomatékosabb, precízebb megoldás!

A UniDrive rendszert a gyári kormányra szereljük egy fogas koszorú segítségével, a UniDrive Pro esetében nincs fogas koszorú, motorja egy úgynevezett kefe nélküli egyenáramú motor. A UniDrive Pro robotpilóta rendszer tartozéka egy igényesen kidolgozott strapabíró kormány, így a gyári kormányt minden esetben lecseréljük. A speciális felszerelő készletek segítségével, több mint 700 gépre felszerelhető.

A kormányautomatika IP67-es védettsége megóvja a motort a víztől és a portól is.

Ha apránként szeretne beruházni, továbbra is meg van a lehetősége először egy LD-Agro-s sorvezető készüléket vásároljon, majd a későbbiekben egy UniDrive Pro robotpilóta rendszert. A kormányautomatika ugyanúgy használható az ingyenes jellel, azaz a minőségi GEOX-Pro GPS vevővel és a professzionális HX 432-es RTK-s, 2.5 cm-es pontosságú GPS vevővel is.

UniDrive_Pro-robotpilóta-kormányautomatika.jpg
Érdeklődjön! Valamennyi robotpilóta-kormányautomatika, sorvezető és egyéb kiegészítők hihetetlenül kedvező áron érhetőek el az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft kínálatában!


Erdei Márk
termékszakértő
erdei.mark@agrogazda.hu
+ 36 70/342-3887

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
Székesfehérvár, Zsombolyai u. 36.
Tel.: +36 22/322-650; Mobil: +36 70/618-6225
Web: www.agrogazda.hu; E-mail: info@agrogazda.hu
Agrogazda.jpg

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat