Mezőgazdasági kiállítás: idén is Farmer-Expo!

Cégünk idén is képviselteti magát a sokadszorra megrendezésre kerülő debreceni Farmer-Expo kiállításon!

A Farmer-Expo, Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás és VII. Hortico Zöldség-Gyümölcs Kertészeti Szakkiállítás immár sokadszorra kerül megrendezésre Debrecenben, időpontja 2012. augusztus 17-20.

farmer_expo2.jpgA mezőgazdasági kiállításon ebben az évben is több száz kiállítóval találkozhatunk, hazaiakkal és külföldiekkel egyaránt. A mezőgazdasági gépgyártók mintegy 10 000 m2-en mutatják be portékáikat, a gazdák széles vetőmagskálából válogathatnak. Megismerkedhetünk a legújabb növényvédelmi technikákkal. Az állattenyésztőket és minden érdeklődőt fajtabemutatóval, nyilvános állatbírálattal és szaktanácsadással várják a szervezők, akik idén is több tízezer látogatóra számítanak.

Az agrárkiállításon idén is, mint minden évben, a Landasin-Agrogazda Kft. is részt vesz. Önnek is gondot jelentenek a szántóföldi munkák során az átfedések, kihagyások? Tudja Ön, mennyi műtrágyát, üzemanyagot és időt pazarol el? A megoldást egy megfizethető, és pontos sorvezető jelenti! Sokat kell várnia a földmérőre, emiatt vitázik a szomszéddal? Szeretné Ön is precízen és gyorsan megmérni a szemestermények nedvességtartalmát? Könnyen, egyszerűen akarja a terménymintákat elosztani, vizsgálni? El akarja kerülni a betárolt termény minőségromlását? Megkönnyítené a mintavételi folyamatot? Mi tudjuk a megoldást! Standunkon biztosan megtalálja mindazokat a termékeket, melyek elengedhetetlenek a tökéletes földműveléshez. Esetleg szakmai tanácsot szeretne?  Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Sorvezetők és nedvességmérők nagy választékban!

A mezőgazdasági kiállításon bemutatunk sorvezetőket, nedvességmérő műszereket, hektolitersúly mérő műszereket, kézi és automata mintavevőket (stekkereket), mintaelőkészítő eszközöket, laborfelszereléseket, gabonarostákat, gabona analizálókat, bála nedvességmérőket, esésszám-mérő műszereket, talajnedvesség mérőket, és a kicsik nagy örömére mezőgazdasági gyermekjátékokat is. Amíg a szülők nézelődnek, a gyermekek sem fognak unatkozni.  Nálunk garantáltan megtalálja minden gazda mindazt, ami elengedhetetlen a mezőgazdaságban! Találjon rá Ön is nedvességmérőjére, sorvezetőjére! Keresse standunkat akkor is, ha a ház körüli teendőket akarja megkönnyíteni!

A helyszín a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centruma, a Böszörményi u. 138. Jöjjön el Ön is, legyen részese ennek az egyedülálló mezőgazdasági kiállításnak!

Cégünket megtalálja az A pavilon A/2 standján! Szeretettel várjuk Önt is!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat