OMÉK 2015 szeptember 23-27. Meglepetések és akciók!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK)! Látogasson el hozzánk!

OMÉK Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás 2015 agrogazda_vágott.jpg
Időpont: 2015 szeptember 23-27
Helyszín: Hungexpo, Budapest
Standszám: 
A pavilon 110 B

Idén már 77. alkalommal kerül megrendezésre az OMÉK, melyről cégünk sem hiányozhat! Számunkra igazán különleges lesz az idei OMÉK, hiszen cégünk pontosan a kiállítás ideje alatt ünnepli 10. születésnapját.

Szeretnénk  megköszönni valamennyi meglévő és leendő partnerünknek, vásárlónknak, viszonteladónknak és beszállítónknak ezt a sikeres 10 évet! Ezért szeretettel várunk mindenkit az OMÉK-on egy házi pálinkával a standunkon!

Viszont nem csak pálinkával, hanem hatalmas AKCIÓKKAL is készülünk 2015-ben!

Most igazán érdemes lesz akár még messzebbről is ellátogatni hozzánk!

MINDEN TERMÉKÜNK AKCIÓS LESZ AZ OMÉK IDEJE ALATT!

Igen, valamennyi sorvezető GPS, területmérő GPS készülék, gabona nedvességmérő, beltartalmi elemző, dieseltartály, kézi és automata mintavevők, MINDEN!


Saját robotpilóta rendszerünknek ez lesz az első Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítása, ezért hatalmas akcióval készülünk nem csak az OMÉK ideje alatt, hanem egész szeptember hónapban!
Az akció az LD-Agro Robotpilóta rendszer mindhárom fajtájára (univerzális-átszerelhető, előkészített hidraulikus, utólagos hidraulikus beépítésű) érvényes lesz!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat