Reprezentatív mintavételezés

Kizárná a gabona mintavétel alatti manipulációk lehetőségét? Pontos, korrekt mérésekkel bizalmat építene partnereiben és a vitás ügyek lehetőségét is elkerülné? Szeretne reprezentatív mintavevőt? Válassza a megfizethető és rendkívül megbízható Pfeuffer Rakoraf automata mintavevő robotkarokat!

Gabona mintavételezés automata mintavevővel!Pfeuffer_Rakoraf_automatischer_Roboterarm_für_Musterentnahme2.jpg

Járt már pórul úgy, hogy a szállítmány aljára rosszabb minőségű gabonát raktak, de a mintavevő jobb minőséget mutatott? Önnél is előfordul, hogy a szállítók sorban állnak a telep bejárata előtt a lassú mintavételezés miatt? Vegyen reprezentatív mintát könnyedén, gyorsan és játszi egyszerűséggel bármely Rakoraf mintavevő robotkarral!

A Rakoraf automata mintavevőknek a szimpla álló és a 10 méteres sínen mozgó változata is elérhető már a Landasin Agrogazda Kft-nél.

Rakoraf mintavevő robotkar használatával a korrekt és hiteles mintavételnek köszönhetően mindkét fél becsülettel tud elszámolni a gabona átvételekor. A gabona nem megfelelő helyre való betárolása miatt, vagy a rossz minőségű gabona szállítmány kiszűrésével Önt már nem érheti kár! Nem fordulhat elő többé, hogy a gondosan osztályozott gabona közé 1-1 gyenge minőségű gabonát borítsanak, tönkretéve így az egész halom minőségét.rakoraf elv2.jpg

Az automata mintavevő nem válogat honnan veszi a mintát, az egész szállítmány teljes mélységéből mintázhat! Egy szabadalmaztatott (Convac) rendszer miatt nincs „porszívó hatás”, tehát a Rakoraf automata mintavevővel összegyűjtött gabonaminta tisztasága megegyezik a teljes szállítmány tisztaságával.

Ezt a reprezentatív gabona mintavételezést a -2,4m és 4,4m közt állítható karú, 350°-ban forgatható- Pfeuffer Rakoraf mintavevő robotkarral, vagy a kb.10 m-es sínen mozgó Rakoraf Linear automata mintavevővel gyorsan és játszi egyszerűséggel megvalósíthatja! Minden mintavevővel kb.0,5-1kg minta kerül a mintagyűjtőbe szúrásonként. Távirányító segítségével (mely hosszabbítható 5-55 méterig) a mérlegelő személy pillanatok alatt elvégezheti a gabona mintavevő kezelését is.

A mintavevő robotkarokhoz opcionálisan kamerákat is rendelhet, hogy munkáját megkönnyítse. Az átlagosan 3-5 szúrásból a gabonaminta csöveken keresztül direkt, vagy (hosszú távolság esetén) egy mintatovábbító egységen keresztül a mérlegházba jut, ahol a további mérések és a minőségi osztályzás is megtörténhet.
IMG_0823.jpg
A Rakoraf automata mintavevők működtetése oly egyszerű, hogy még speciális képzés sem szükséges a kezelő személyzetnek.

A beüzemelés díja természetesen tartalmazza a kezelés betanítását is, de egyszerűségénél fogva dönthet úgy is, hogy saját szakembereivel telepíti le a Rakoraf automata mintavevő robotkart. Bármelyik lehetőséget is válassza, a precíz német Rakoraf mintavevőkkel többé nem kell aggódnia a rosszul elvégzett mintavétel miatti bonyodalmakért!

Halmai Géza
Landasin-Agrogazda Kft.
70/3226145 

 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat