Saját gabona minőségvizsgálat?

Akciós árú műszereinkkel ez most bárki számára elérhető!

 

   Ne hagyja, hogy a gabona minőséggel trükközzenek vagy megvezessék Önt vagy partnereit! A gabona minősége maradjon valós érték az Önök zsebében! Ha minőség alapján tárol és nem beszállítók szerinti kupacok gyűlnek, gazdaságosabb a tároló hely kihasználása is!

 Beltartalmik montázs.jpg


Egy bizonyos szintű gabona minőségvizsgálat a felvásárlás, betárolás és a feldolgozás esetén is szükséges. Az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft. küldetésének tekinti, hogy lehetőséget nyújtson a kisebb gazdálkodóktól egészen a komolyabb gabonalaborokig, valamint a gabonakereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak is, hogy a gabona minőségvizsgálatot elérhető árú, professzionális laboreszközökkel saját maguk el tudják végezni.

 

Számottevő kedvezménnyel vásárolhat a listaárakhoz képest, még most a szezon előtt!

          Termék                  Régi ár (nettó)   Kedvezmény    Akciós ár (nettó)

Pfeuffer Granolyser                  6.850.000,- Ft           300.000,- Ft                6.550.000,- Ft
- összes kalibrációval

Pfeuffer Granolyser HL           8.100.000,- Ft           500.000,- Ft                7.600.000,- Ft
- összes kalibrációval
- hektolitersúly-mérő modullal

Infracont SGrain                        3.750.000,- Ft            300.000,- Ft               3.450.000,- Ft
- egy kalibrációval

Infracont SGrain                        4.950.000,- Ft            400.000,- Ft                4.550.000,- Ft
- összes kalibrációval

Infracont XGrain                        5.650.000,- Ft           500.000,- Ft                5.150.000,- Ft
- összes kalibrációval
- hektolitersúly-mérő modullal


* Az árak nettó árak, az áfá-t nem tartalmazzák! Az árak az akció visszavonásáig és a készlet erejéig érvényesek!   

 

Folyamatos kontroll a minőségen

   Műszereink.jpgA kiváló minőségű gabona kereskedelme felgyorsulhat, ha nem kell sokáig betárolva várnunk a kedvezőbb felvásárlási árakat. Ehhez azonban tudnunk kell a gabonánk minőségi mutatóit, és ezeket időről-időre ellenőrizni kell, de a gabonánk beltartalom mérése legfőképp a betárolásnál, s majd a kitárolásnál is szükséges.

Infrastruktúránkat ezért bővíteni, modernizálni kell. Lépést kell tartsunk a modern, rohanó világ piaci követelményeivel, mert ahogy mondják: „Aki nem halad, az lemarad!”

A gabona minőségvizsgálathoz szükséges beltartalmi elemzőkre (Pfeuffer Granolyser, Infracont SGrain, XGrain) már most - a betakarítási szezon előtt is - emelkedett kereslettel szembesültünk az elmúlt Covid-os évhez viszonyítva, úgyhogy kijelenthető, a termelők és a kereskedők felvették az ütemet! Ma már csak kevés telephelyen nem találni valamilyen gyártmányú és korú beltartalmi elemzőt. Fontos azonban, hogy ezek a műszerek, a mérési elvük és gyorsaságuk is modernizálva legyen a kor követelményeinek megfelelően.

 

Beltartalmi értékek meghatározása

   Olajtartalmat, fehérjét és nedvességet szeretne mérni a bonifikáció miatt? Olyan gyorsmérő készüléket keres, ami egész szemből minden paramétert egyszerre mér? A www.agrogazda.hu oldal kínálatából könnyedén választhat!

Pfeuffer_Granolyser_NIR_Schnellanalysator_für_Getreide2.jpgA beltartalmi elemző készülékekkel megvizsgálhatjuk a fehérje-, nedvesség- és olajtartalmat, keménységet és szedimentációs értéket is. A hordozható készülékek annak érdekében lettek kifejlesztve, hogy betakarításkor a minőséget és piacképességet meghatározó értékeket azonnal mérni tudjuk, akár kombájntételenként is. A laborokba teljesen automata készülékeket is kínálunk, melyek perceken belül megmutatják a kívánt paramétereket. Válassza műszereink közül az Önnek legmegfelelőbbet a hozzá tartozó kalibrációkkal(nedvesség, fehérje, olaj, keményítő, sikér, nyers rost, szedimentációs érték stb.), és terelje vállalkozását egy jövedelmezőbb útra ezzel!

Minőségvizsgálat és értéknövelés!

   A gabona minőségvizsgáló műszereket használó gazdálkodók és felvásárlók is tudják: a kiváló minőségű gabona a biztos jövő záloga! A beltartalmi elemző műszerek egyértelmű célja a gabonatermesztés szakmai tökéletesítése és a minőségének megőrzése, állandó javítása és fejlesztése. A jó minőségű gabona valódi érték, melynek többlet jövedelme maradjon is az Ön zsebében!

 

Hiába a tápanyagok precíziós visszapótlása a talajba, hiába a minél pontosabb sorművelés, precíziós gazdálkodás, ha a gabona értékesítésénél a beltartalom elemzők pontos mérése nélkül az addig megspórolt forintok pillanatok alatt kicsúszhatnak a markából! Érjen el már idén nagyobb jövedelmet beltartalmi elemző műszereinkkel, keressen minket kérdéseivel bátran, míg az akció tart!


Bővebben a beltartalmi elemzőkről, Pfeuffer Granolyser, Infracont SGrain, XGrain itt olvashat!



Halmai Géza
Termékszakértő
halmai.geza@agrogazda.hu
+ 36 70/322-6145

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
Székesfehérvár, Zsombolyai u. 36.
+36 70/618-6225, +36 22/322-650
info@agrogazda.hu, www.agrogazda.hu

agrogazda_hu_2013_modositott_logo_640.jpg

 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat