Sikeresen zárult a Bábolnai Gazdanapok!

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok idén is jó hangulatban, élményekkel tele zajlott, immár 27. alkalommal!

bábolna_gazdanapok.jpgA mezőgazdasági kiállításon több, mint 150 kiállító mutatta be, illetve népszerűsítette termékeit, köztük a Landasin-Agrogazda Kft., azaz mi is ott voltunk! Megtalálhatók voltunk az agrárkiállítás színsorán, a 22 szám alatt. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok időtartama alatt mindvégig felkereshettek minket a precíziós mezőgazdaság iránt érdeklődők, hisz nálunk mindenki megtalálta, amit keresett! A mezőgazdasági kiállításra magunkkal vittünk sorvezetőinket, de nagy volt az igény és az érdeklődés nedvességmérő műszereinkre nézve is! Kínálatunkban a kiállításon szerepelt kamerarendszerünk, elengedhetetlen laborfelszereléseink, és egy igazi újdonság: az LD Agro Sentinel, saját villanypásztorunk! A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokra a gyerekek nagy örömére mezőgazdasági játékokkal, traktorokkal is készültünk, el is fogyott mind!

Mezőgazdasági kiállítás színvonalas programokkal!

Az agrárkiállítás bővelkedett szakmai programokban! Az IKR gondoskodott szántóföldi gépbemutatóról, de a mezőgazdasági kiállításon a látogatók több gépújdonsággal is találkozhattak. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok érdekes, színvonalas szakmai konferenciákat is tartogatott, de nem volt hiány szaktanácsadásban sem, hisz a Gabonatermesztők Országos Szövetsége három napon át adott értékes szakmai tanácsokat.

Agrárkiállítás igazi kuriózumokkal!

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok igazi kuriózumainak számítottak a Kuhn Optimer Plus és a Kuhn Multi Leader félig függesztett ekecsalád, az IKR tulajdonában. A mezőgazdasági kiállításon az IKR több, mint 10 ezer négyzetméteren mutatta be talajművelő gépeit.

Mezőgazdasági kiállítás pompás lovakkal!

Az agrárkiállításnak idén a Nemzeti Ménesbirtok adott otthont, az érdeklődők pedig gyönyörködhettek a Shagya-arab, illetve Bábolnai arab lovakban. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok szervezői nagy hangsúlyt fektettek a lótenyésztés kulturális örökségének ápolására, hisz nemzetünk igazi lovas nemzet. A mezőgazdasági kiállításra látogatók színvonalas és látványos lovasbemutatókat nézhettek végig, de volt kaszkadőr bemutató, és a Csallóközi Íjászok is bemutatták tehetségüket. A lovas programok csak tovább emelték az agrárkiállítás színvonalát! A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok ideje alatt a látogatók a Ménesbirtokot is megcsodálhatták, mely biztosan maradandó élmény marad! A Bábolnán működő Pettkó-Szandtner Tibor Lovas Szakiskola diákjai karüsszel és ugróbemutatóval kedveskedtek a közönségnek.

Agrárkiállítás késő nyári időben!

bábolna_gazdanapok2.jpgA mezőgazdasági kiállításnak az időjárás is kedvezett, hisz végig gyönyörűen sütött a nap! A jó idő sokakat vonzott az agrárkiállítás színhelyére. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon a hűssölni vágyók fogyaszthattak hideg sört, vagy fagylaltot! A tokaji borok, és a kiváló pálinkák is képviseltették magukat az agrárkiállításon. A mezőgazdasági kiállításon éhen halni is nehéz lett volna: finom kemencés lángos, hurka, kolbász illata terjengett a levegőben! Összességében elmondható, hogy az agrárkiállítás remek hangulatban zajlott le, köszönet a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft.-nek, a szervezőknek!

Izsó Helga

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat