Színvonalasra sikerült a XXI. Farmer Expo!

A rekkenő hőség sem szegte kedvét az érdeklődők, látogatók hadának, folyamatosan áramlott a tömeg a kiállításra!


Farmer_expo_stand.JPGA Farmer Expo mezőgazdasági kiállítás idén XXI. alkalommal került megrendezésre!

Az agrárkiállítás helyszíne ezúttal is Debrecen városa volt, a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centruma. A Landasin-Agrogazda KFT. idén is képviseltette magát a színvonalas mezőgazdasági kiállításon, megtalálhatók voltunk az „A” pavilon A/2 standján, 12 négyzetméteren. Standunkon felvonultak azok a termékek, melyek elengedhetetlenek a korszerű, tökéletes földműveléshez. A gazdák a Farmer-Expo kiállításon megismerkedhettek a sorvezetők, területmérők különböző fajtáival, nedvességmérőkkel, mintavevőkkel, biztonsági kamerarendszerekkel. Az agrárkiállításon először mutattuk be saját fejlesztésű villanypásztorunkat, az LD Agro Sentinelt. Fordulhattak hozzánk bizalommal, készségesen segítettünk a kiállítás érdeklődőinek.

A Farmer-Expo agrárkiállítás szakmai programokkal bővült!

Az agrárkiállítás bővelkedett izgalmas programokban: rendeztek lovasbemutatót, fogathajtó és állatbírálati versenyt is. Az érdeklődők figyelemmel követhettek fajtabemutatót is, és az érintettek szaktanácsadásban részesülhettek a mezőgazdasági kiállításon. A juh, kecske, sertés, ló és szarvasmarha bemutatók sok embert vonzottak, eközben a kertészeti konferencia is zajlott. Bővültek a szakmai programok: az agrárkiállításon meg lehetett hallgatni különböző előadásokat, voltak gyakorlati és szántóföldi gépbemutatók. Kelet-Magyarország legnagyobb mezőgazdasági kiállításának megnyitóján részt vett Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magosz elnöke, és Czerván György is, a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára is. Jakab István a magyar vidék, a magyar gazdatársadalom és partnereik igazi seregszemléjének nevezte a debreceni Farmer Expot. A méltán híres agrárkiállításon Fekete Balázs, a Magyar Állattenyésztők Országos Szövetségének elnöke is felszólalt.

A mezőgazdasági kiállításon 10 000 m2 –en mutatkoztak be a mezőgazdasági gépgyártók, a tömeg nagy örömére. A gazdák széles vetőmag választékot tekinthettek meg, és megismerkedhettek a legújabb növényvédelmi technikákkal is. Az állattenyésztőket, és természetesen minden érdeklődőt a fajtabemutatók és versenyek kötötték le az agrárkiállításon. A kicsik sem unatkoztak, hiszen a mezőgazdasági kiállításon működött az állatsimogató, a gyerkőcök nagy örömére.

Farmer_expo_látogatók.JPGFarmer-Expo: hőség, de remek hangulat!

Az agrárkiállítás augusztus 17-20.-ig tartott. A rekkenő hőség sem szegte kedvét az érdeklődők, látogatók hadának, folyamatosan áramlott a tömeg a kiállításra!

A mezőgazdasági kiállítás egyik pozitívuma!

A határ közelsége miatt sok román gazda is részt vett a Farmer-Expon, őket a területmérő készülékek, és a nedvességmérő műszerek érdekelték. A mezőgazdasági kiállítás nagyszerű lehetőséget biztosított új kapcsolatok kiépítésére, a már meglévők elmélyítésére.

A mezőgazdasági kiállításon a tikkasztó hőség ellenére is bőven fogyott a sör, a pálinka, és az apróságok örömére a vattacukor is! A Farmer-Expo remek lehetőséget biztosított a családnak a közös kikapcsolódásra.

A mezőgazdasági kiállítás utolsó napja augusztus 20-a, Szent István ünnepe volt. A nemzeti ünnep is növelte a tömeget, valamint a Virágkarnevál is az agrárkiállítás malmára hajtotta a vizet. Összességében kijelenthetjük, hogy a Farmer-Expo idén is hozta a színvonalat, a hangulat nagyszerű volt a mezőgazdasági kiállításon, szóval: így tovább!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat