Termékeink árai hetente frissülnek!

Remek GPS-es sorvezető, robotpilóta, területmérő árainkat továbbra is tartjuk!


IMG_20200325_102349 2.jpgMivel a GPS-es sorvezetőink és robotpilóta rendszereink Székesfehérváron kerülnek gyártásra, így meg tudjuk tenni, hogy egy ideig még nem emelünk árat!

Ez annak is köszönhető, hogy még a régi USD/EUR árakon sikerült kb. 200 db-os készletet felhalmoznunk. Ez a készlet valószínűleg a nyárig kitart, így a jövőben is a legjobb ár/érték arányban tudjuk biztosítani kedves partnereinknek az LD-Agro GPS-es rendzsereket!

A jövőben hetente jövünk ki új árlistával, a piaci helyzetnek és a devizaárfolyam ingadozásoknak megfelelően, hogy a valamennyi termékünket a lehető legalacsonyabb áron kínálhassuk a gazdáknak!

Érdemes ezért gyakran ellátogatni az oldalunkra, hiszen az www.agrogazda.hu oldalon mindig aktuális árakat talál, vagy feliratkozni a hírlevelünkre a friss akciókért!

 

Ha tetszenek szakcikkeink, a jövőben se maradjon le a mezőgazdasági újdonságokról! Értesüljön első kézből az akcióinkról, iratkozzon fel most ingyenes szakmai levelező listánkra! Kattintson ide a részletekért!

Gábor.jpg 

Varga Gábor
ügyvezető-igazgató
Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
Web: www.agrogazda.hu, e-mail: info@agrogazda.hu

              GPS üzletág: Kocsis Árpád 06 70 342 3887

agrogazda_hu_2013_modositott_logo_640.jpg
                       

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.